prima montage van kasten
In 1 woord geweldig! Jullie hebben voor mij een stressvolle periode tot een relaxt einde gebracht. Ik heb de verhuizing totaal niet als stressvol ervaren en mede dankzij de toppers van heren die de verhuizing van mijn 2 kinderen en mij tot een leuke dag hebben gemaakt. We hebben de jongens hopelijk ook prima verzorgd. En ik wil jullie dan ook bedanken voor jullie geweldige service en hulp!
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid van het verhuisteam en de adviseur.
Zo doorgaan
bij onwetendheid kan je altijd bellen en werd er ook een oplossing voor gezocht in mijn geval er ook oplossing voor
Geen
Vraag bij de intake ook naar mobiel nr. Bij evt later komen, kan er gebeld worden. Vast telf al ingepakt.
Vlot afgewerkt
Kan niet beter. Wel volgende keer de wasmachinekraan oude huis dicht draaien om lekkerij te voorkomen. Bij mij ging dat helaas mis.
Alles is goed. Ga zo door.
Goede samenwerking met overige aanwezige meehelpende verhuizers van mijn kant.
De dag begon al voor 08.00 uur en eindigde pas om 20.00 uur. Iedereen bleef er opgewekt bij alhoewel men heus wel moe werd na zo'n lange dag. Een pluim is hier wel op zijn plaats.
deskundig en goede service
Alles verliep volgens afspraak. Vriendelijke en deskundige verhuizers. Waren goede puzzelaars want allen paste in één container.
Dikke pluim voor Martin en de collega's!
Vriendelijkheid
A Plesmanlaan 6