Hard werkende mannen hebben onze verhuizing naar tevredenheid volbracht.
Ik kan Mondial Movers VanderVelde Verhuizingen van harte aanbevelen. De communicatie loopt goed, iedereen is vriendelijk en reageert snel. De verhuis crew op de dag zelf was vriendelijk, vrolijk en is zeer zorgvuldig en kundig te werk gegaan. Van A tot Z een goede ervaring. Top!
Alleswas afgesproken en alles werden vrolijke wijze nagekomen.
De heren kwamen al opgewekt aan wat meteen de toon zette voor een ontspannen verhuizing. Maakten zich nergens druk om en hadden de spullen zo ingeladen en uitgeladen. Geen schade geen gedoe gewoon helemaal goed
Van der Velde heeft zijn slogan waargemaakt en hebben onze spullen inderdaad zorgeloos (en snel) overgebracht. Aardige relaxte mensen ook.
Weer een geweldige verhuizing gehad. Een luxe dat je altijd op ze kan rekenen. Ze zijn snel nauwkeurig en denken continu hoe het wel kan. Een aanrader
Een topteam. Met zorg en humor de verhuizing gedaan! Ze hebben gigantisch hard gewerkt en zo zorgvuldig, kan niet beter!
Een prima verhuis bedrijf die hun verantwoordelijkheid neemt. Er is tijdens de verhuizing een schade aan de deur van de linnenkast ontstaan. Deze is naar tevredenheid verholpen.
Het personeel van van der Velde begeleidde de verhuizing op een zorgvuldige en vrolijke manier.
Inmiddels drie keer verhuisd met Mondial. Er is een goede prijs/kwaliteitverhouding, Mondial denkt mee en ze zetten professionele verhuizers in . Niks is te veel.
Vriendelijke mensen, die vakkundig alles behandelen
Contact voor tijdens na prima De verhuizers zijn vriendelijk en werken professioneel Jack en zijn team hebben hard gewerkt Dank jullie wel!
Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Netjes op tijd en voorzichtig met de spullen
Het was niet de ideale dag om te verhuizen; regen en wind maar door de professionele verhuizers was dit geen probleem we zijn erg tevreden.
Betrokken medewerkers die voor je klaarstaan, meedenken en goed werk afleveren.
Prettig contact met zowel de accountmanager als de verhuizers. Meedenkend en professioneel.
Bij het inpakken geen probleem. Bij het inladen ook weinig last. Bij aflevering en dozen uitpakken een heel ander verhaal. Bijdehande opmerkingen, drinken en koekjes opgegeten van mijn zoontje (die ik later mocht troosten). Konden een slaapbank niet helemaal omhoog zetten omdat ze het niet uit elkaar konden halen. Mijn man en ik hebben dit de volgende dag zelf voor elkaar gekregen. Veel schade aan de net gestucte muren. Kortom, zeer matige kwaliteit/prijs verhouding.
Wederom zijn wij perfect geholpen door het team van Mondial vdVelde.
De Heren hebben het allemaal netjes in- en uitgepakt, niks laten liggen enhet appartement leeg voor mijopgeleverd. Heel prettig, dat werd geregeld dat het nog voor l september kon.
Vanaf het begin tot het eind TOP geregeld. De gesprekken vooraf en de voorbereidingen waren aangenaam en op de verhuisdatum zelf ging alles zeer soepel en werden bijvoorbeeld schilderijen nog in aparte dozen gedaan. Ook werden spiegels in dekens gewikkeld etc. Voor de verhuizers zelf was niets teveel. Al met al wij zijn een tevreden klant.
Wij willen een shout out geven aan de verhuizers die ons vandaag hebben verhuisd van Den Haag naar Rotterdam. Ik vond het best spannend maar zij gaven mij een ontspannen gevoel de hele dag. Ze hebben met zijn allen keihard gewerkt en hebben zich in het zweet gewerkt. Wij willen onze mannen van vandaag nogmaals hartelijk danken voor hun inzet. Wat een positieve ervaring. Zeker aan te raden als je gaat verhuizen!!! Een dikke 10!!!’ Ben en Martin
Vriendelijk geholpen van begin tot het eind. Behulpzaam, vriendelijk, niets is teveel als je vragen hebt. Top service!
De hele verhuizing is professioneel aangepakt in eem bijzonder prettige sfeer. Geen moeite was ze teveel. Dikke pluim!
Perfect, alles was top
Super goed! Harde werkers.
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag