Niks was te veel. Goed geholpen bij vragen duidelijk antwoord. Altijd vriendelijk en behulpzaam
Op tijd, accuraat, denk en helpt graag mee als er iets even anders moet gebeuren
Goed team, uitstekende aanpak met praktische tips en gevoel voor humor. Heldere communicatie onderling en met ons. Het laten inpakken is een uitkomst, dat scheelt veel stress en tijd. Flexibele mensen, snel en in no time zijn ze alweer weg en sta je met al je spullen in je nieuwe huis. Een aanrader.
De mensen waren deskundig, vriendelijk en werkten stevig door. Alle bij elkaar een prima verhuisdag gehad en ook de zaken eromheen zijn goed geregeld en gecommuniceerd.
Goede communicatie all over ondanks alle onduidelijkheid qua Corona
Van der Velde 't Veentje is al een aantal jaren onze vaste verhuispartner. Zij verhuizen volledige scholen, doen kleinere verhuizingen, uitruimen en afvoeren van inventaris. De werkzaamheden worden zorgvuldig en met deskundigheid uitgevoerd. Ook spoed klussen worden met veel flexibiliteit ingepast. De medewerkers zijn deskundig, fatsoenlijk, vriendelijk en bereid tot het verlenen van service. Prima bedrijf.
Wij moesten in een halve dag over, en ze werkte zo snel echt super geregeld. Alles was top
Heel goed georganiseerd
Top jongens gingen gesmeerd te werk! waren binnen anderhalf uur klaar! (wel een beetje prijzig voor anderhalf uur)
Er wordt prettig omgegaan met de klant en er wordt goed en correct rekening gehouden met vragen. De verhuizing ging naar wens en de vijf man waren goed geluimd.
Deel 1 van mijn verhuizing is voltooid. In afwachting van Deel 2, maar ik verwacht dat dit net zo super zal gaan! Veel dank alvast!
De verhuizers hebben me heel erg geholpen, daar heb ik ze dan ook (na een niet zo subtiele hint) extra voor beloond. Wat ik slecht vind is dat niet alles meegenomen kon worden. Daardoor zit ik nu nog met een aantal spullen waarvoor ik iemand moet inhuren om ze voor me te verhuizen. Mijn magnetron, de monitor van mijn pc, een ingelijste poster, spullen uit de gangkast, diverse dozen, een hometrainer etc, dat staat allemaal nog in mijn oude huis. Van te voren heb ik gebeld en gevraagd of mijn gordijnen van de slaapkamer eraf gehaald konden worden. Uiteindelijk heb ik zelf met moeite 1 paar eraf gehaald, 1 paar en de roedes hangt er nog. Daardoor heb ik nu geen gordijnen in mijn slaapkamer. Wat ik al zei, ze hebben me heel erg geholpen, maar toch ook niet zo heel erg. Verder zijn mijn andere spullen wel prima verhuisd.
Vlotte verhuizing,alles netjes ingepakt,geen schade.
Een verhuizing is iets waar je altijd tegenop kijkt maar met deze mannen is dat absoluut niet nodig. Geen vraag is te gek en ze staan klaar om het onmogelijke mogelijk te maken. Er wordt hard gewerkt en de mannen zijn uiterste zorgvuldig en beleefd. Zeker een aanrader.
De mensen waren op tijd en zeer vrolijk. In een record tempo waren alle spullen voorzichtig en met respect in de auto geladen. Op het nieuwe adres werd de tijd genomen om alle meubels op hun plaats te zetten. Niets dan waardering voor deze mensen. Zal jullie te allen tijde aanraden als een professioneel en prettig verhuisbedrijf.
Wij willen jullie complimenteren met de enorme inzet van jullie collega's! Wij zijn afgelopen dinsdag verhuisd en het is weer top gegaan. De mannen vinden niets teveel, ieder heeft zijn eigen taak, ze zijn goed op elkaar ingespeeld, vrolijk, gezellig. Het is toch altijd weer spannend en zij zorgen ervoor dat het soepel verloopt. Dankjulliewel!
Vanwege de coronavirus kon de verhuizing, van België naar Nederland, niet in één en dezelfde dag plaatsvinden. Woensdag 8 april werd onze inboedel in slecht 5 uurtjes heel vakkundig ingepakt, naar buiten gedragen en vervolgens in de verhuiswagen gezet. Vrijdag 10 april m’n gehele inboedel in onze flat gezet. Al met al uiterst vakkundig. Professionele mensen die alle opdoemende problemen met een glimlach en heel vaardig oplosten. Geen enkele beschadiging aan m’n inboedel of m’ huis en flat te vinden. Fantastisch! Kortom, een verhuizing is nooit leuk, maar indien het toch moet gebeuren is dit verhuisbedrijf ‘ VanderVelde ‘t Veentje ‘ een absolute aanrader.
Mijn verhuizing met Mondial Van der Velde 't Veentje verliep gesmeerd. Ruim van tevoren konden dozen geleverd worden, de verhuisdag zelf ging alles lekker snel. Van Voorburg naar Arnhem, met zorg ingeladen, vervoerd en uitgeladen in onder de 5 uur. Mondial Van der Velde 't Veentje doet dit vaker, en dat merk je in de efficiëntie en rust die hun ploeg en personeel uitstraalt. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening!
Alles perfect geregeld, behalve te weinig verhuisstickers, maar ook dat werd snel opgelost
Zeer behulpzaam aardige vriendelijke zeer gezellige mannen
Verhuisbedrijf kwam met zes man en er werd zeer goed samen gewerkt en vakkundig alles in de vrachtwagen gedaan, beschermd met dekens en vast gezet.
Good experience. Helpful. No complaints. Happy with the service.
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag