- Verhuizing is in bijna (zie onder) alle opzichten goed, snel, en volgens afspraak verlopen. - Prettige contacten met medewerkers
Prima ontzorgd
Professioneel en ik werd zeer goed opgevangen te Leidschendam. Dit heb ik zeer gewaardeerd. Ook dat Rob kwam tijdens de verhuizing. Chapeau!
geruststellende betrokken personen hebben voor mij de verhuizing minder erg gemaakt.
Wees HEEL ERG zuinig op uw verhuisteam dat mij verhuisd heeft op de 26ste!!!!! DAT IS KLASSE.
moeilijke planning waar gemaakt!!!
De 4e dag, werd uiteraard meteen begonnen met de auto’s uit te laden......en het in elkaar Etten van kasten werd op het laatst gedaan, toen werd het al donker en was het moeilijk voor de hren de kasten in elkaar te zetten.....ik zou zeggen, volgende keer, de laatste dag eeerst de kasten in elkaar zetten , en dn pas de auto’s verder Uitladen! Nu zijn 2 kasten NIET in elkaar gezet....omdat de vloer niet recht is op de 1e etage....maar met iets mee geduld en de blokjes onder de kasten die ik had......was het denk ik wel gelukt. Maar ik begrijp als je dood. Le bent na een hele dag sjouwen.....en je moet ook nog eens 7 uur naar Den Haag rijden......en eten onderweg! Dan heb je niet meer het geduld.....om zo’n kledingskast in elkaar te zetten.....als ook de vloer niet helemaal recht is! Dat is een klus...wat je moet doen als je uitgerust bent en bij dag licht! Afgesproken ks: jullie komen de dozen...ophalen...en het vergeten onderdeel,van de lift......wat hier op jullie ligt te wachten....eij zorgen dat er dan een plaat op,de grond ligt zodat de kastenn op die waterpas rechte platen in elkaar gezet kan worden door iemand van jullie? Ik zit nu al 2 weken dus met 25 verhuisdozen kleding in mijn slaapkamer.....en ja....dit is Frankrijk...ik heb niet 1,2,3 een timmerman die dit klusje voor mij kan doen! Ik moet wachten tot dat hij tijd heeft! Mvg., Net de Jong Rue de L’Eglise 23 62990 Rimboval France.
Alles wat afgesproken was is waar gemaakt
Professioneel, snel en doen wat afgesproken is. Alles netjes verpakt en vervoerd.
Nette verhuizers die je keurig te woord staan en correct met je spullen omgaan.
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag