Iedereen is aardig en vriendelijk. Verhuizers deden t geweldig!
Supervriendelijk, kundige en beleefde verhuizers.
Toppie service en zeer vriendelijk personeel
Eerste verhuisteam heel goed op elkaar ingespeeld, heel goed omgaan met de spullen en bovendien erg vriendelijk en welwillend naar de klant. Tweede deel vanuit de opslag waren de medewerkers welwillend.
Geachte heer den Heijer, Bedankt voor uw reactie. Ik betreur het dat de 2e fase van uw verhuizing niet verlopen is zoals u gewend was na de 1e fase. Ook betreur ik het bijzonder dat wij het gestelde vertrouwen niet hebben kunnen waarmaken. Uw klacht is inmiddels met de direct betrokkenen besproken. Tijdens dit gesprek zijn ook verbeterafspraken gemaakt zodat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Wij wensen u veel woonplezier in u nieuwe woning en als het gewenst is om over uw beoordeling verder te praten dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur-eigenaar
Goed georganiseerd, echte profs.
Rustig en prettig team!
Geweldige service. De- en montage werd met zorgvuldigheid gedaan.
Erg vriendelijke en deskundige verhuisteam
Verhuizer kwam 40 min te laat, heeft dit niet aangegeven. Verhuizer was niet pro actief en slecht gehumeurd
Beste Eske, Bedankt voor je reactie. Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken om de verbeterpunten te bespreken. De ervaring over de uitvoering liggen bij uw collega's die aanwezig waren en onze medewerker niet gelijk. Onze medewerker, die wij alleen maar kennen als nette, behulpzame en vrolijke collega, blijkt na controle wel degelijk voor de geplande aankomsttijd gebeld te hebben dat hij later is. Tijdens de werkzaamheden wilde hij meehelpen, maar dat was niet nodig. Feit blijft dat de ervaring reden heeft gegeven om deze beoordeling op deze wijze in te vullen en dat signaal zullen wij meenemen in ons werkoverleg om herhaling te voorkomen. Wij zouden graag in de toekomst een nieuwe kans krijgen. Met vriendelijke groet, Robert Medenblik Directeur-eigenaar
Rustig, voorzichtig, deskundig.
Wij zijn goed geholpen maar we gaan nooit meer verhuizen!!
Complimenten voor de verhuizers Leo , Philip en Vitor
Alles is TOP!
Wat gebruiken jullie onnodig verl papier en plastic! Verbelende gedachte dat jullie zoveel afval produceren met een verhuizing. Het afvoeren van het afval is onnodig onhandig na de verhuizing.
prima verhuizer
Heel toegankelijk en betrokken. Goed advies en goed ingeschat. Prima communicatie en verhuizers netjes en behulpzaam. Alles klopt en supertevreden gevoel.
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag