Perfect en soepel lopende verhuizing gehad. Het meest spannende was de verhuizing van onze houten tafel met een kraan, is helemaal goed gegaan. Het team met mannen was goed op elkaar ingespeeld en heel erg aardig. Echt top!
Kregen een verhuisteam dat goed gehumeurd en tijdig voor de deur stond. Ze gingen vlot en vakkundig te werk, als een soepel en geolied team. Teamleider en een collega kwamen iets later aan wegens eerdere verplichtingen. Wegens 2 meubelstukken van afwijkend formaat en daardoor lastig te verhuizen, hadden we gekozen voor een verhuisbedrijf. We vonden het heel erg prettig dat we, op deze voor ons al drukke en volle dag, zo'n goed team kregen. Zowel teamleider als team zelf dacht actief mee in oplossingen, werkten allen hard en tot en met einde verhuizing bleven ze zoals ze 's ochtends voor de deur hadden gestaan: goedgehumeurd, netjes, beleefd, humoristisch, en ook nog zorgzaam voor elkaar. Kan iedereen die gaat verhuizen, dit team aanbevelen. (Alle namen weten we nog, zullen we hier niet noemen natuurlijk). Gewoon een Top Team.
Het inpakken op de donderdag ging goed en snel. Een beetje te gehaast, want achteraf bleken er 3 kasten niet ingepakt te zijn, waardoor we zelf met de auto nog hebben moeten verhuizen. Aan de verhuisdag zelf heb ik een slechte ervaring overgehouden. Het afhalen van het wandmeubel was slecht voorbereid, waardoor het heel veel vertraging opleverde. Daardoor kwam er een tweede groep verhuizers bij toen het uitladen begon. De verhuizer onderling (een groep van 8 man!) waren jolig onderling, liepen stoer te doen, denigrerende geintjes onderling, hadden haast om op tijd klaar te zijn (vrijdagmiddag) en zijn zonder eerst te overleggen met ons als gekken door het huis gegaan. Er was geen leiding of leider aanwezig, waardoor het chaos werd. Veel stoerdoenerij en lomperigheid, maar weinig respect voor het nieuwe huis en onze spulletjes. Met als gevolg: overal beschadigingen aan de nieuw gestucte en geverfde muren, het wandmeubel was deels afgebroken (maar niet gemeld bij ons), wij troffen het afgebroken deel weggemoffeld aan toen we het gingen ophangen! Veel krassen, beschadigingen etc., en als klap op de vuurpijl dus 3 niet ingepakte kastjes die wel alsnog zelf moesten verhuizen.
Bijna ideale schoonzonen
Prima geholpen en goede service
Super geoliede onderneming mensen weten wat te doen en hebben respect voor je spullen Fijne werknemers waar niets te gek voor is Super
Fantastisch verhuisbedrijf, vriendelijk en gemotiveerd personeel staan met raad en daad voor je klaar. Volgens offerte/afspraak gewerkt. Deze verhuizer raad ik welgemeend aan.
De verhuizing is snel en vakkundig gedaan.
Alle afspraken worden perfect nagekomen
Wat een fijn team dat bij ons kwam. Vriendelijk, humor en razend snel. Onze verhuizing was 2 dagen. De eerste dag inpakken, demonteren en de tweede dag uitpakken en monteren. Zeer goed bevallen en we raden deze verhuizers zeker aan.
Netjes gewerkt, snelle jongens
Verhuizers waren ruim op tijd aanwezig. Ik had aanvankelijk een annulering verwacht ivm de voorspelde storm. Het bedrijf heeft echter eigenstandig gezorgd voor meer personeel, zodat iedereen bijtijds thuis kon zijn. Daar is verder geen meerprijs voor gerekend.
De verhuizing is zeer goed verlopen door de hulp van fijne en zeer beleefde mannen. Alles netjes en zorgvuldig van het ene naar het andere huis verplaatst, lampen opgehangen en het overgebleven spul naar grofvuil afgevoerd.
Vriendelijke medewerkers die rustig en goed werken
Perfect geregeld allemaal, dank voor jullie hulp! Fijn communicatie!
Van offerte tot en met verhuizing was een prettige ervaring. Er ging even iets mis met de levering van de dozen, maar dat werd meteen rechtgezet. Al met al zijn wij zeer tevreden.
De werknemers waren zeer vakkundig, goed gehumeurd en, (heel belangrijk...) humor. Alles was mogelijk en niets teveel.....
Professioneel en in een keer goed.
Ik verhuisde van Den Haag naar Brussel. In mijn eentje en dat was al spannend genoeg. Al je spullen van A naar B verplaatsen was iets waar ik tegenop keek. Maar al vanaf het moment dat er iemand thuis kwam om de inventaris te bekijken voor de offerte en met tips kwam, voelde het voor mij alsof ik er niet meer alleen voor stond. Binnen twee weken waren al mijn spullen vakkundig van Den Haag naar Brussel verhuisd door een enthousiast, deskundig en betrokken team. Een hele fijne start van mijn nieuwe leven in België!
Vóór 08.00 uur 's morgens waren 4 verhuizers al aanwezig. De verhuizers gingen vrolijk aan de slag als één team vrienden. Grapjes, gefluit en een dolletje maar bovenal handen uit de mouwen. Voor we er erg in hadden was de vrachtwagen al geladen. Bij ons nieuwe adres aangekomen was het helaas onmogelijk de spullen met de verhuislift te verhuizen. Geen punt volgens hen. Zij gingen gewoon uitladen en verhuizen zoals zij gewend zijn. Onze meubels werden door hen op de plek gezet waar wij de meubels wilden hebben. Bedden werden in elkaar gezet. In no time stond alles op zijn plek. Dreamteam René, Jeffrey, Jeroen en Kai. Wij vonden deze dag met jullie een feestje.
Prettige communicatie Personeel is deskundig ,behulpzaam en oplossingsgericht
Omdat mijn vriend eerder met een ander Mondial verhuisbedrijf verhuisd was en goede ervaringen hiermee had, ben ik terecht gekomen bij Mondial Van der Velde Verhuizingen. Het contact en de verhuizing verliepen prettig en professioneel.
Onze verhuizing van 2 huizen naar 1 verliep dankzij de 2 aparte ploegen voorspoedig. De verhuizers toonden een grote inzet, gingen voorzichtig met de spullen om, werkten keihard.
De verhuizers waren communicatief, vriendelijke en zeer vakbekwaam.
Uitstekende service en samenwerking, verhuizing ging vlekkeloos. Alle verzoeken werden moeiteloos uitgevoerd. Sfeer en samenwerking verliep uitstekend
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag