Nobilia apothekerkast ea waren vanaf fabriek gratis naar Vlot in Sliedrecht getransporteerd. Vlot heeft transport tot in onze keuken verzorgd. Uitstekende communicatie en planning, 2 keurige heren die het hebben afgeleverd. Veel prettiger en veiliger dan zelf gaan slepen met zware stukken !
Heel prettig geregelde verhuizing
wij vonden het super,en alles ging netjes met beleid.het was een zwaar klusje .maar helemaal netjes geregeld
Zie boven
Verwezen via Den Dikken. Prima overleg met receptie en Janco Romeijn. Helder. Verhuizers zijn betrokken en werkten netjes.
De verhuizing is prima verlopen. Aardige mannen, waren erg hulpvaardig. Bijna 2400 euro voor 1 dag (van 7 tot 14.30 uur) is best prijzig, zeker als de dozen al op de begane grond staan. Vandaar 4/5 sterren. Het had perfect geweest als de plank even losgeschroefd was zodat de twee bergkasten meteen op z’n plek konden worden gezet. Vandaar 4/5 sterren bij inspelen op onvoorziene gebeurtenissen. Wat ik top vond is dat ze de wasmachine ook meteen hebben aangesloten en de oude hebben verplaatst. Daarom toch maar 5/5 sterren hier. Maar een 9,5 maakt duidelijk dat we dik tevreden zijn.
jammer dat de deuren van de linnenkasten waren beschadigd
Goedemiddag, Bedankt voor het invullen van de enquête. Jammer dat er schade is ontstaan. Zojuist heb ik hiervoor ook uw voicemail ingesproken. Zou u ons daarom willen terugbellen op 0184-616166, optie 1? Alvast bedankt & goed weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Dank jullie wel voor de prettige verhuizing! Niet alleen heeft jullie team mij volledig ontzorgd op de dag van de verhuizing, maar het was nog gezellig ook! Alles zorgvuldig vervoerd en in mijn nieuwe huis weer geduldig en precies alles in elkaar gezet. Top mannen!!
De verhuizers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het ging dan ook erg VLOT. We zijn zeer tevreden en raden zeker anderen dit verhuisbedrijf aan.
Onze gehele inboedel is binnen slechts 4 uur tijd verhuisd naar onze nieuwe woning. De verhuizers zijn stipt, vriendelijk en gaan heel netjes met je bezittingen om. Indien ooit nodig, zullen wij zonder enige twijfel opnieuw gebruikmaken van de services van Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen!
De mannen kwamen ‘s morgens op afgesproken tijd! Na een rondje door het huis, hebben ze de verhuizing volledig in handen genomen! Alles hebben ze opgepakt, nergens hoeven vragen! Met veel enthousiasme denken de jongens mee bij problemen die je op zo’n dag tegenkomt! Alles hebben ze met evenveel rust en voorzichtigheid behandeld! Ik ben ontzettend blij hoe de hele gang van zaken is verlopen! Kijk onze tweede verhuizing in 2022 met vertrouwen tegemoet!
De mannen waren keurig op tijd. Na een korte rondleiding gingen ze aan het werk. Er was een goede organisatie en ze waren goed op elkaar ingewerkt. Binnen 3 uur waren we verhuisd. De verhuizers waren vriendelijk en beleefd. Kortom uitstekend!
De verhuizers blijven relaxed in een toch wel stress volle tijd voor de betrokkenen. Ze zijn erg behulpzaam, vriendelijk, netjes, voorzichtig, kortom vakmensen! Was heel fijn om met hun hulp te verhuizen!
Prima verhuisbedrijf, doen wat ze zeggen en netjes en hardwerkende mensen. Alles top
De mannen hebben ons prima verhuisd. Het was een hele verademing om niet zelf te hoeven sjouwen! Ik wil nooit meer verhuizen, maar als ik het toch zou doen huur ik ze zeker weer in.
Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis voor een gezin. De mensen van Vlot hebben ons uitstekend geholpen bij onze verhuizing. Met een grote mate van deskundigheid werd de verhuizing uitgevoerd. Je staat verbaast van de snelheid en efficiency waarmee de spullen en de dozen van het ene naar het andere huis worden gebracht. Moderne hulpmiddelen worden ingezet om het zware werk gemakkelijker te maken. Maar nog steeds komt er ook veel menskracht aan te pas. Respect voor de power van de mannen van Vlot! En bedankt voor jullie uitstekende dienstverlening!
Fijne deskundige medewerkers, snel bereikbaar, zeer vakkundig en vriendelijk verhuisteam.
Verhuizen is heel spannend. Maanden hadden we het voorbereid met inpakken en dingen wegdoen. Het is zo mooi als alles op zo’n dag zo goed verloopt. Gelukkig gaat de inboedel een paar maanden naar opslag zodat niet alles achter elkaar komt. We voelen ons enorm ontzorgd. De inboedel bleek groter uit te vallen dan gepland, terwijl we zelf ook al heel veel hadden meegenomen met 8x een volle auto na de offerte. Toch is alles ingepast. Een antieke kast die nergens doorheen kon is puur op handkracht met sjorbanden getakeld vanaf een dakterras om de tuin van de buren te sparen. Complimenten!
goede communicatie vriendelijke medewerkers, doen op een professionele manier hun werk
Zie boven. Alleen er is schade ontstaan en die is door mij voor €200,00 afgekocht. Ik heb het bedrag na veertien dagen nog niet ontvangen!
Goedemorgen, Bedankt voor het invullen van de enquête. Fijn dat de verhuizing naar wens verlopen is. Vorige week hadden we uw schade al besproken en inderdaad afstemming bereikt over het oplossen hiervan. Excuses dat het ontvangen van de financiële compensatie iets langer duurde dan u verwacht had. Het schadebedrag hopen we vandaag over te maken, en zal u naar verwachting uiterlijk morgen op uw rekening hebben staan. Met vriendelijke groet, Team Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen
Goed verlopen verhuizing
Alle afspraken zijn nagekomen, alleen jammer dat er i.v.m. het niet aanwezig zijn van een verhuislift, de verhuizing een dag eerder moeste plaatsvinden. Mijn schoonouders zijn 89 en 86 jaar oud; het was dus best emotioneel voor hen.
Het waren Top jongens we zijn nwerkelijk ontzorgt verhuisd ech TOP
Wat ben ik blij dat jullie de verhuizing voor mij hebben gedaan. Zo goed geregeld.De mannen zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Het was een drukke en enerverende dag. Maar het was prachtig om te zien hoe de mannen geordend hun werk deden.Petje af!!!! Het was gewoon gezellig met ze.Een grapje tussen door. Dat houd de moed er voor de mannen ook wel in.Ik zal jullie bedrijf dan ook zeker aanbevelen als iemand gaat verhuizen.Wij hebben al vele keren gezegd tegen elkaar hoe fijn en gezellig de dag verlopen is en dat o.a. dankzij jullie mannen.Ik geef het je te doen.Al dat gesjouw. Een dikke pluim voor de mannen die mij op 9 juni 2021 hebben verhuisd.
Snelle reactie Goede service Duidelijk