Er kwamen 5 personen de spullen verhuizen, er was voor ons geen overzicht, er gebeurde meerdere dingen op verschillende plekken tegelijk. In het nieuwe huis zijn er dozen op de verkeerde plek neergezet, waardoor we spullen voor ons gevoel kwijt waren.
Vlugo heeft onze verhuizing, ondanks een wisseling in afspraak, perfect en uitermate vriendelijk gedaan. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen. Ook de schade die was ontstaan werd razendsnel en naar mijn volle tevredenheid opgelost.
Wij hebben een hele prettige verhuizing achter de rug. Al onze zware spullen zijn gedemonteerd, verhuisd en weer gemonteerd. Dit alles in goed overleg. Al met al is het een heel fijne verhuizer, die meedenkt en zorgvuldig en efficiënt werkt.
Ik ben zeer tevreden over de service en het personeel wat de verhuizing heeft gedaan. Netjes overlegd en goed geholpen.
Keurig verhuisd alles op tijd,harde werkers
De service was uitstekend met zeer ervaren en vriendelijke verhuizers. Alles was in korte tijd deskundig geladen en daarna op de nieuwe lokatie weer uitgeladen. Mede door de profesionele medewerkers en middelen.
Betrouwbaar, Alle afspraken nagekomen, ervaren en net personeel. Alles netjes en professioneel ingepakt
We hadden best wel grote verhuizing van groot huis naar aanzienlijk kleiner huis. Het team heren dachten echt mee wat ze alles zo logisch mogelijk konden plaatsen. Het waren gezellige heren die niets teveel vonden. Met alles meedachten. Eigenlijk was het gewoon een hele gezellige dag. Toppers
Goede communicatie. Afspraken nagekomen. Alles netjes overgebracht. Zorgvuldig en vriendelijk
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop onze verhuizing is verlopen. Hebben elkaar meerdere keren gezegd dat het een verstandige beslissing was Vlugo, opnieuw, in te schakelen. Correcte, behulpzame werknemers.
Goede nette levering
Super fijn verhuisbedrijf, denkt mee in oplossingen als het op het laatste moment helemaal mis lijkt te gaan met klussers in het nieuwe huis en de verhuizing niet plaats kan vinden naar de nieuwe plek op het laatste moment. Super tevreden met de oplossingen die geboden worden en met de ploegen verhuizers die heel voorzichtig met je dierbare spullen omgaan.
Heel tevreden.Harde
Zowel voor, tijdens als na de verhuizing verliep het contact met Mondial Vlugo uitstekend, van het inventariseren van wat er mee moest en het inplannen van de verhuizing tot de verhuizing zelf en het ophalen van de lege dozen. Ik zou zeggen: 'als een geoliede machine', aangedreven door mensen die niet alleen hun vak verstaan (en zorgvuldig met je spullen omgaan) maar ook erg sympathiek zijn. Hulde, en dank voor de goede servcie!
Ze kwamen twee uur eerder,maar dat was prima Zo waren we eerder over!
Alles zorgvuldig verhuist, een opmerking de dozen die ingepakt in een ruimte opgeslagen bleven hadden iets zorgvuldiger opgestapeld kunnen worden
Super service
Nog nooit zo’n fijne verhuizing gehad. Een fijn hard werkend team. Erg dankbaar voor hun goede hulp!
Contact vooraf was erg goed. Verhuizers waren kundig, vriendelijk en snel. Het geld zeker waard! Zoveel verhuisstress minder...
Verhuizen is niet leuk, maar zij brachten ontspanning
Alles verliep volgens planning
Goede afspraken mee te maken. Gezellig verhuisteam.
Brian /Davy en Paul nog bedankt voor de goede service
Ze weten precies wat ze moeten doen, zijn goed op elkaar ingewerkt. Een echte aanrader .
Wij zijn verhuisd van ons tijdelijk adres naar onze nieuwbouwhuis. De mensen van Mondial Vlugo hebben alles keurig en snel vanaf de derde etage verhuisd. Een deel van de inboedel was opgeslagen bij Mondial Vlugo en werd meeverhuisd. Ook bij onze nieuwe woning verliep alles vlekkeloos. Het werd wat krap in de tijd waardoor er drie extra collega’s zijn ingezet. Kortom: een bijzonder professioneel bedrijf met fijne mensen!