Goed team. Fantastisch materiaal zoals de vrhuiswagen met ingebouwde lift tot 2e verdieping. Geen schades en toch vlot verhuisd.
geen stress lekker rustig
Gewoon een hele goede verhuizer.
De contacten in het traject voorafgaande aan de daadwerkelijke verhuizing waren prettig. Klantvriendelijk. Op de verhuisdag lieten de verhuizers netjes weten dat ze vanwege de drukte op de weg later dan afgesproken zouden arriveren. Gezien de afstand die ze moesten afleggen was het te begrijpen dat ze met files te maken zouden krijgen. Het verhuisteam bestond uit drie mannen die er in hun nette bedrijfskleding representatief uitzagen. Het inladen van de spullen verliep soepel en snel. Er werd stug doorgewerkt en pas toen alles was ingeladen namen de mannen tijd voor koffie en een versnapering.
Al enkele keren laten verhuizen
Na het werk en diensten te hebben besproken met de taxateur, hebben wij snel een duidelijke offerte ontvangen. De prijs maar ook de voorwaarden waren voor ons de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Het eerste deel van de verhuizing zit er inmiddels op en is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig werd onze oude woning leeggehaald en in een container voor tijdelijke opslag geplaatst. Het verhuis team was vriendelijk, behulpzaam, ze werkte snel en netjes. Over enkele maanden zal het tweede deel van onze verhuizing worden uitgevoerd. Tot dusver is mijn ervaring zo goed dat ik niet meer zou willen verhuizen zonder de diensten van een erkend verhuis bedrijf.
Na het werk en diensten te hebben besproken met de taxateur, hebben wij snel een duidelijke offerte ontvangen. De prijs maar ook de voorwaarden waren voor ons de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Het eerste deel van de verhuizing zit er inmiddels op en is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig werd onze oude woning leeggehaald en in een container voor tijdelijke opslag geplaatst. Het verhuis team was vriendelijk, behulpzaam, ze werkte snel en netjes. Over enkele maanden zal het tweede deel van onze verhuizing worden uitgevoerd, waar alles uit de opslag komt en in onze nieuwe woning geplaatst gaat worden. Tot dusver is mijn ervaring zo goed dat ik niet meer zou willen verhuizen zonder de diensten van een erkend verhuis bedrijf.
In korte tijd alles keurig volgens afspraak afgehandeld.
In korte tijd alles keurig volgens afspraak afgehandeld.
Door Vlugo is onze verhuizing erg plezierig verlopen. Met goed overleg, zonder gehaast en in alle zorgvuldigheid. Dat maakte deze verhuiservaring tot een hele fijne! Zouden we zo weer doen (maar nu effe niet)!
Onze ervaring is zeer positief
Wij zijn zeer te vrede, over de verhuizing,
Dit bedrijft heeft mij veel werk en stress uit handen genomen
Alles is zeer goed verlopen
Snelle verhuizing, goed georganiseerd. Na 5 uurtjes werk stond alles keurig in het nieuwe huis.
Het is een goed betrouwbaar bedrijf wat de wensen van de bewoonde uit voerd