Wij zijn zeer tevreden over de diensten door Ugeleverd
Wij zijn zeer tevreden over de diensten door Ugeleverd
Het bedrijf heeft mij een hoop werk en stress uit handen genomen
Al 3x gebruik gemaakt van deze diensten. Altijd naar volle tevredenheid. Zeer fijne mensen die goed helpen. Raad het iedereen aan.
De mensen van Mondial Vlugo hebben mij een hoop werk én stress uit handen genomen
de 4 mannen waren perfect op tijd, hebben professioneel en snel alles verhuisd. Waren daarnaast erg aardig en behulpzaam. 10/10 dat ik ze aanraad!
Vakkundige aanpak en vlot verlopen logistiek verhuis proces
Vakkundige aanpak en vlot verlopen logistiek verhuis proces
Na het werk en diensten te hebben besproken met de taxateur, hebben wij snel een duidelijke offerte ontvangen. De prijs maar ook de voorwaarden waren voor ons de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Het eerste deel van de verhuizing zit er inmiddels op en is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig werd onze oude woning leeggehaald en in een container voor tijdelijke opslag geplaatst. Het verhuis team was vriendelijk, behulpzaam, ze werkte snel en netjes. Tot dusver is mijn ervaring zo goed dat ik niet meer zou willen verhuizen zonder de diensten van een erkend verhuis bedrijf.
Na het werk en diensten te hebben besproken met de taxateur, hebben wij snel een duidelijke offerte ontvangen. De prijs maar ook de voorwaarden waren voor ons de redenen om voor dit bedrijf te kiezen. Het eerste deel van de verhuizing zit er inmiddels op en is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Snel en vakkundig werd onze oude woning leeggehaald en in een container voor tijdelijke opslag geplaatst. Het verhuis team was vriendelijk, behulpzaam, ze werkte snel en netjes. Over enkele maanden zal het tweede deel van onze verhuizing worden uitgevoerd, waar alles uit de opslag komt en in onze nieuwe woning geplaatst gaat worden. Tot dusver is mijn ervaring zo goed dat ik niet meer zou willen verhuizen zonder de diensten van een erkend verhuis bedrijf.
Perfect verzorgde verhuizing, vakkundig uitgevoerd door zeer sociale verhuizers.
De dozen zijn nog niet opgehaald
ik ben tevreden.
geen enkele klacht en meer als tevreden.
Snel en kundig. Ter plekke meedenken over oplossingen of geven van advies.
Ervaren verhuizers en inpakkers
Nogmaals een fijne verhuizing door een zeer prettig team. Kundig uitgevoerd !