in 3,5 jaar tijd 2 keer verhuisd. In beide gevallen geholpen door Mondial Vlugo Erg tevreden! Medewerkers zijn vriendelijk, goed op elkaar ingespeeld, gaan zorgvuldig met spullen om en zijn meedenkend en begripvol. Onze complimenten!! Heel veel dank voor jullie hulp, Met vriendelijke groet, Ruud en Elly, Veghel
Super en geweldig Goed team werken heel goed door Alles veilig en keurig netjes Op de plek gezet Top verhuisbedrijf
Het liep als een trein. Kundig en vriendelijk personeel. Zal dit bedrijf echt aanbevelen!
Flexibele service en mogelijkheden voor een goede prijs. Ze kunnen je alles of niets uit handen nemen en ook wisselen last minute was geen probleem. Vriendelijke verhuizers en goed geregeld.
Zowel wij 79 en 76 jaar enn onze spullen zijn respektvol verhuisd.
Van begin tot eind
De 3 verhuizers waren bijzonder vriendelijk, maar ook zorgzaam en deskundig. Er is zelf volledige assistentie verleend om een zware antieke kast helemaal in elkaar te zetten, terwijl dat niet afgesproken was. Geweldige service!
We zijn erg tevreden over de service van het bedrijf
Ben heel blij met hoe de verhuizing is gegaan en dat we daardoor veel uit handen konden geven. Enige minpuntje was dat in onze oude woning wij nog alles aan het nalopen waren (was gevraagd door de medewerkers) en toen we beneden aan het controleren waren stonden er nog een paar spulletjes en hing er nog een strip van de kast aan de muur. Die is eraf gehaald, andere spulletjes stonden er nog en ze waren ineens al weg. Er werd nog wel geroepen, we gaan. In ons nieuwe huis waren ze ook van het één op het andere moment klaar en hadden we niet de tijd om alles na te lopen. Dit was wel allemaal goed, maar vonden we wel wat haastig afgerond. Verder echt heel blij met de service
een super professioneel 4koppig team dat in alle rust alles in en uitpakt, uit elkaar haalt en in elkaar zet... alles in dozen of keurig in de plastic verpakt, en op militaire wijze in de vrachtwagen geplaatst. dit bedrijf ontzorgt je tijdens je drukke periode waar je voorbereidingen op de verhuizing zoals vloer leggen , schilderen etc al genoeg planning en tijd kost , moet je niet willen dat je het verhuizen van je spullen in eigen beheer gaat doen.... Paul, een dikke tien voor je mannen en je bedrijf!
zie boven
Nog nooit eerder zijn wij verhuist door gebruik te maken van een verhuisbedrijf. Ik zou het iedereen aanraden om gebruik te maken van de diensten die Mondial Vlugo aanbiedt . De jongens die bij in jou huis komen om jou spulletjes te verhuizen naar jou nieuwe adres zijn zo goed op elkaar ingespeeld! en ze nemen zoveel zorgen uit je eigen handen weg ,en je hoeft/mag niks doen , Het was in één woord! fantastisch!!! Dennis ,Davey, Maurice en Dave Hartelijk dank voor jullie professionele hulp! Top!!
Verhuizing ging vlot en de verhuizers waren erg behulpzaam. We hadden nadien wat kleine issues en die zijn goed opgepakt
Wij waren vrij laat met de offerte aanvraag. desondanks werden wij prompt bezocht en volgde een duidelijke offerte met inbegrip van een opslag meubilair van een paar dagen. het ontruimen van onze woning was wat gecompliceerd door een gelijktijdige installatie van een nieuwe lift in het gebouw. Geen probleem voor Vlugo. Plezierige verhuizers, ontspannen met een grapje tussendoor. Het inruimen ging ook prima, ondanks het bar slechte weer, men was bereid een en ander een paar keer op een andere plaats te zetten. TOP VERHUIZING!
De verhuizing hing zeer snel met een handige lift. Er werd meegedacht en de kasten werden weer snel in elkaar gezet. In 7 uur waren we over.
Echte professionals. Er werd flink doorgewerkt maar ook veel gelachten waar het wel van houd.
Goede mannen (geen vrouwen), hard en zorgvuldig werken, resultaatgericht.
Vriendelijke, vakkundig team. Denkt mee na en laat geen rommel na. Een aanrader
Een absolute aanrader.
Is goed. Een klein puntje. Einde van de dag / verhuizing moest er direct worden afgerekend. Dit stond niet vermeld in de bevestiging. Waren we daarom niet op voorbereid. Wij voelde ons overvallen.
Helemaal goed geregeld volgens afspraak, Toppie!
Er zijn goede afspraken gemaakt, er werd goede info vooraf gegeven. De uitvoering verliep ook soepel en goed en de verhuizers deden meer dan afgesproken was, waren erg vriendelijk en meedenkend.
Goede en duidelijke communicatie voor, tijdens en na de verhuizing. Prettige mensen en goede service. Alles is bespreekbaar. Een verhuizing blijft heftig maar ze hebben veel stress weggehaald.
Ik heb een goede ervaring met de verhuizers snel en vriendelijk
Snel en vakkundig en precies verhuisd op het juiste tijdstip binnen korte tijd.