Ontspannen verhuizing
Goedgemutste werkers met overzicht. Vertrouwen gevend en doelmatig verhuizen. Heel tevreden over het vervoer van de vleugel. Snel maar zorgvuldig handelend. Kortom heel tevreden!
Zie boven
Heel deskundig en vriendelijk team
Voldoet aan alles, prettig, accuraat, vriendelijk, top movers.
Correct, snel, vriendelijke bejegening, overleg bij vragen
Zeer adequaat. Vriendelijke mensen, behulpzaam en snel. Leuk vader met zijn 2 zonen en de meneer uit Franeker.
Goede afspraken gemaakt die worden nagekomen.
De gemaakte afspraak wat betreft prijs tijd. En werk werden perfect nageleefd Het personeel was vriendelijk behulpzaam maar bovenal deskundig En werkte snel en affectief Samen gevat geweldig
ik had uitermate goede ervaringen en daarom was het duidelijk: mondial moest het weer gaan doen. ook deze verhuizing. dat er iets mis ging met het bezorgen van dozen, ach..... Kan gebeuren. Dat ik uiteindelijk alleen boekendozen had, waardoor niet alles vooraf kon worden ingepakt, gaf wat stress. Want de mannen zijn snel en efficiënt. en als er nog extra ingepakt moet worden, dan scheelt dat tijd. Maar best tevreden uiteindelijk.
Goed werk geleverd. Prima mensen om mee te werken. Alles keurig in geladen en verpakt.
Met 4 man ons verhuisd. Erg snel. Vriendelijk personeel.
Vriendelijke mensen. Alles verliep vlot
Erg vlot de spullen overgebracht naar het nieuwe adres. Leuke ploeg verhuizers die met humor en onderling plezier de zaken voortvarend en professioneel aanpakten. Geen wanklank gehoord en overal een oplossing voor. Echt een top-ploeg!
Mondial Friesland Verhuizingen hebben leuke, vriendelijke en vakkundige mensen in dienst. Ze werken snel, voorzichtig en niets is voor hun te veel. Zetten alles op de plek waar je je spullen hebben wilt en zetten de meubels in elkaar.
Volgens afspraak Keurige verhuizers, vriendelijk. Snel werken, kortom top!!
De verhuizers kwamen op het afgesproken tijdstip. De woning was snel ontruimd en in de vrachtwagen geladen. Bij aankomst in het nieuwe huis werden de spullen snel uitgeladen en op de juiste plek neergezet. Wij zijn zeer tevreden!
Vriendelijk, snel en efficiënt
Goede voorbereiding (op inschatting van het aantal dozen die wij nodig hadden na misschien) en prima uitvoering van de werkzaamheden
Precies op tijd met vrachtwagen voor de deur. Drie man sterk in no-time de huisraad ingeladen. In nieuwe huis alles keurig naar desbetreffende verdieping en kamer gebracht. Zeer tevreden!
De verhuizing verliep zeer vlot. Deel van de spullen moest naar tijdelijk appartement, ander deel naar opslag. Bij twijfel werd er altijd gecheckt! De verhuizers zijn erg vriendelijk, werken zeer hard en stoppen pas als alles naar tevredenheid van de klant is. Kortom: een bedrijf waar je graag zaken mee doet!
Verhuizen kan soms een drempel zijn maar als je dan rustige vakkundige mensen om je heen hebt is dat altijd prettig. Komen keurig hun afspraken na.
Onze ervaring bestaat in feite uit drie delen. 1. De verhuizing van Nijmegen naar de opslag in Leeuwarden. Dit verliep optijd, zonder schade en vriendelijk. 2. De opslag was geconditioneerd en zonder schade. 3. De verhuizing van de opslag in Leeuwarden naar ons huis in Stiens. Op tijd, flexibel, vriendelijke en professioneel, rekening houdend met de modder waarvoor prima maatregelen werden ingezet.
Vriendelijk, snel en vakkundig
Archimedesweg 12