De verhuizers waren op de afgesproken tijd aanwezig en plaatsten de meubels zorgvuldig en uiterst voorzichtig op de pas gerenoveerde vloer. Ook hebben ze ons bergmeubel vakkundig in elkaar gezet. Kortom: heel tevreden
goede ervaring
De heren kwamen op tijd, waren kundig en vriendelijk.
alles volgens afspraak, lekker snel en rustig
Verhuizing liep voor op schema. Moeder van 88 liep daardoor achter op schema met aankleden. ontbijten etc. Verhuizers hebben daarna keurig gewacht en mee ingespeeld op de begripvolle situatie. Moeder had namelijk veel moeite met na 17 afscheid moeten nemen van haar appartement waarin ze 15 jaar haar man had verzorgd.
De hele verhuisdag en aanloop was ontspannen en vlot.
Kundige verhuizers, die je waardevolle spullen met eerbied behandelen.
Zie boven
De verhuizers zijn vriendelijk en efficient
Wij zijn eind oktober 2024 verhuisd van Dodoma, Tanzania naar Nederland. 10 Februari zijn onze spullen in zeer goede staat aangekomen. Altijd weer spannend want je weet nooit wat een container in Afrika allemaal meemaakt. Deze keer is het nergens geopend wat in het verleden wel eens anders is geweest (Ethiopië naar Tanzania). Aan beide kanten was de service goed en professioneel. Heel fijn is de snelle reactie op vragen en de regelmatige informatie door Waaijenberg.
De vijf mannen waren vriendelijk, werkten keihard, begrepen alles meteen, wisten de lastigste meubelstukken op hun plek te krijgen en deden het zwaren werk met een grap en een lach. Een absolute aanrader dit bedrijf!
Meubelstukken werden niet goed ingepakt/beschermd tegen vlekken. Onze gebroken witte bank en vooral licht grijze stoel zijn niet vlekkeloos overgekomen. De stoel was zelfs nattig bij de armleuningen en kunnen we niet meer gebruiken in de woonkamer. Verder was er zoveel personeel, dat ik het overzicht niet meer kon houden. Er werd o.a. ook te ruw met de dozen omgegaan. Wat servies en moeilijk/geen vervangbare lampjes zijn kapot gegaan. Natuurlijk gaat er soms wel wat stuk, maar dit vonden we wel erg veel, wat stuk was gegaan. Bij eerdere ervaringen met verhuizingen was dat veel minder het geval en ging alles wat beheerster. Aan het eind van de dag werden er dozen niet meer door iedereen op de plaats van bestemming gezet. De plantenbak mocht ik niet meer meenemen, want daar was geen plaats voor of andere spullen mochten niet meer mee. Hoe gaat het verder? Verwerking van onze klachten? Inleveren dozen? Er zijn al 40 nieuwe ongebruikte dozen meegenomen.
Alles ging vlot en goed.
Heel fijn bedrijf, goede communicatie. Verhuizen snel en doelgericht. Fijne verhuizers. Kortom, zeker aan te bevelen
Lamp woonkamer en slaapkamer afhalen veenendaal ophangen emst geen spullen bij zich stond niet op bon heb boor pluggen schroeven geregeld komt wel goed meneer werd gezegd lamp niet op gehangen deden ze niet slaapkamerlamp met ventilator vin afgebroken foto's gemaakt door verhuizers en op bon gezet schade terug moeten komen elektrisch bed stond verkeerd om verder wel snel en adequaat verhuisd
Voor de verhuizing werden wij gebeld voor een afspraak, om onze wensen m.b.t. verhuizing te bespreken. De verhuizing liep volgens planning naar wens.
Verhuizers zijn respectvol omgegaan met de dozen en bewoners.
Prima verhuisploeg. Vriendelijk en correct in de communicatie. Geheel is snel en punctueel uitgevoerd
Prettige samenwerking, de verhuizers hadden lol in hun werk.
Prima ervaring.
Prettig als de dingen gaan zoals je verwacht. Afspraken nakomen. Fijn contact met de verhuizers ter plekke.
Onlangs hadden wij een vrij uitdagende verhuisklus waarvoor we een week van tevoren al de details op locatie hebben besproken. Tijdens de verhuizing bleek echter dat het manoeuvreren van het object door de beperkte ruimte toch lastiger was dan verwacht. Het personeel dacht geweldig mee, was zeer professioneel en voerde het werk met de grootst mogelijke zorg en toewijding uit. Ik heb dagelijks contact met aannemers, maar zo'n gemotiveerd en kundig team kom ik zelden tegen. Al met al een dikke 10 voor het geleverde werk en de inzet!
Zorgvuldige communicatie. Afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn professioneel en vriendelijk
Dmv foto,s gemaakt met het schouwen stond alles vandaag weer op de oude plek fantastisch en allemaal snel geregeld
Ik geef bewust 5 sterren aan Waaijenberg Groep. Een vakkundig verhuisbedrijf. Na la het inpakken wil je dat de verhuizing voorspoedig verloopt. Daarin stelden de verhuizers, niet teleur, integendeel. Voorlopig blijven we nou wel even zitten waar we zijn neergestreken. Mocht er een volgende keer komen, dan is Waaijenberg snel gebeld. Goed gedaan, heren.
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.