Bijzonder aardig verhuisteam! Ik zag erg op tegen de verhuizing, maar met deze jongens ( mannen) hun positiviteit verdween gelijk mijn stress!! Ze gingen als een speer!!
De 4 mannen bij de verhuizing waren vriendelijk behulpzaam correct en vakkundig. Top
Vriendelijk en deskundig verhuisteam , ondanks slecht begaanbare straat ivm nieuwbouw werd er netjes gewerkt.
Zeer vriendelijke en behulpzame verhuizers.
volgens afspraak, precies op tijd, vakkundig
Nakomen afspraken
Helemaal tevreden
Zeer ervaren en vriendelijke chauffeur, een pluim waard!
Uitstekende waargemaakte uitvoering .
We vonden het super dat het allemaal zo snel is kunnen gaan, dat jullie er tijd voor hebben gemaakt, nogmaals onze dank. Jullie werkte zeer snel en netjes en voorzichtig. Het is super goed gegaan.
Vriendelijk, verhuizers denken ook verder mee en doen gewoon wat er verwacht wordt en goed ook.
Efficiëntie, meedenken, snelheid van werken
De bereidheid van het verhuisteam is groot, ze zijn ook goedgehumeurd.
Prima team
Vlot, vriendelijk, snel.
reageren n.a.v. een telefonische/mail vraag gebeurde te laat
Rustige, serieuze verhuizers, goed team, werken goed samen, geen gezeur of ruzie, tempo hoog en erg adequaat. Zeer behulpzaam, ook bij inpakken van wat wij hadden overgeslagen of nog niet aan toe waren gekomen. Efficiënt, beleefd, fijn om mee samen te werken.
Stanleyweg 8
4462GN Goes
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan