Top verhuizers, de dag zelf nog wat onvoorziene zaken en ze hebben het netjes opgelost door alle extra zaken er gewoon bij te pakken. Het staat nu in de opslag bij jullie maar kijk er naar uit dat we straks naar mijn nieuwe huis gaan verhuizen
Aan te bevelen
Outstanding service with reasonable price
vriendelijke en vakkundige mensen werken snel en netjes
goede en sfeervolle verhuizing. de verhuizers hebben humor en een goed oog voor details.
Prettige en nette behandeling van de spullen maar ook in contact een prettig bedrijf.
alles liep op rolletjes. Verhuisteam vriendelijk en vakbekwaam.
Er is hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen helemaal tevreden
Komen afspraken na. Werken snel en accuraat. Vriendelijk. Kortom super.
Geweldig , vakkundig , netjes , meedenken en vriendelijk .
Door familieomstandigheden konden we alleen bij het inladen zijn. In het nieuwe huis hadden we papieren neergelegd wat waar moest komen en ben ik met één van de verhuizers een rondje door het nieuwe huis gegaan. Alles stond toen wij thuiskwamen van de uitvaart goed bevestigd op de juiste plek.
Steeds terugkoppeling met mij, heel belangrijk. 1 verhuizer was wat prikkelbaar maar zijn we dat niet allemaal op zn tijd. Het is uitstekend verlopen. 4 man die goed samenwerken is goud voor een bedrijf lijkt mij.
Plezierig, helder duidelijk en efficiënt.
Uitstekende verhuizing maar 1 medewerker kwam nonchalant over en was te merken in afwerking. Verder goede communicatie erg behulpzaam en zou ondanks deze medewerker opnieuw met ze verhuizen
Hebben een prima verhuizing achter de rug. Een prima bedrijf met leuke werknemers. Gaan zorgvuldig te werk. Een echte aanrader!!
De verhuizers doen wat ze beloven en doen ook wat extra als je het vraagt het zijn hard werkende mensen en ontzorgen je. Ze verstaan ook hun vak en wij waren erg blij met De Lange Top movers.
Top verhuizers, met 3 man sterk hebben ze ons verhuisd, alles wordt met zorg ingepakt en netjes in en uit de vrachtauto gehaald. Alles wordt naar wens op de goede plek gezet. Gezellige kletsers en erg harde werkers, nemen erg weinig pauze.
Geen schade bij verhuizing gehad. Altijd op tijd. Precies uitgevoerd zoals afgesproken. Tegen geen enkel probleem aangelopen. Totale ontzorging bij de verhuizing !
vriendelijk personeel welke helpen waar nodig
Wij moesten verhuizen van Emmen naar Twist, de meeste spullen konden we zelf verhuizen naar we zagen wer toch wel aan om de grote stukken te moeten doen.....dan toch maar een verhuisbedrijf bellen. Snelle actie, dezelfde dag nog iemand geweest om te kijken en te plekke een offerte te maken. Het moest op korte termijn, en twee dagen later stond de verhuiswagen voor de deur. Echt TOP!! Dank jullie wel dat jullie ons zo snel hebben geholpen, dikke complimenten
Alles was prima vriendelijke jongens en deden alles met uit de oude woning halen en terug te zetten in de nieuwe woning en dat in enkele uren werdt zeer netjes gewerkt echt en aanrader
vriendelijk, snel, 'onopvallend'
Netjes en zorgvuldig
Onlangs verhuisd naar nieuwbouwhuis dat kleiner was dan oude woning. Verhuizers dachten mee over de meest gunstige plaatsing van de grote stukken. Werd erg voorzichtig omgegaan met kwetsbare spullen, waaronder oude linnenkast die zelfs nog is gerepareerd zodat deze na jaren eindelijk weer fatsoenlijk sloot.
Zeer tevreden en correct en leuk personeel ze verstaan hun vak.
Albatrosstraat 1
7821AM Emmen