Ze waren stipt op tijd. Werkten hard en netjes.
Uitstekend werd verricht
Met Geert de Lange kun je goed en snel duidelijke afspraken maken. Dozen en inpakpapier worden netjes bij je thuis afgeleverd en als je niet genoeg hebt, kun je bijbestellen. WIj hadden een verhuizing "light"waarbij je alles zelf vooraf inpakt en labelt. Op de verhuisdag zelf zorgt de Lange voor 1 of 2 wagens en 2 medewerkers. Je moet dan zelf nog voor 3 tot 4 sterke mannen zorgen. Dit is ons heel goed bevallen. Deskundige medewerkers die ook nog eens prettig in de omgang zijn.
Alles keurig geregeld
De inboedel moest naar twee adressen. Dit is goed en vlot verlopen.
Ontzettende goede service vanaf het gesprek thuis tot je spullen weer op de plek van bestemming gebracht worden. Enorm behulpzaam en ze gaan met je spullen alsof ze van hun zelf zijn.
Alles is correct en netjes afgehandeld van offerte tot en met uitvoering. Er werden voldoende inpak materialen beschikbaar gesteld.
Goed uitgevoerde verhuizing, zorgzaam en behulpzaam gewerkt
klantvriendelijk en conform afspraken.
alles naar wens
Alles liep op rolletjes en er werd heel voorzichtig met onze spullen omgegaan.
Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Een nette offerte. Harde werkers, gaan niets uit de weg en keurig op tijd aanwezig. Alles keurig ingepakt ook het demonteren van de kast, in de vrachtwagen geplaatst en snel geleverd op het adres van bestemming. Om 08.00 uur begonnen en om 12.00 zat ik op de bank in mijn nieuwe huis. Ik wil bij deze nogmaals de 3 musketiers bedanken.
Een vlotte en deskundige verhuizing.
Alles verliep prima :)
Verhuizing netjes binnen de tijd hoewel het een groot huis betrof. Alles netjes in plastic of afgedekt zodat er niets beschadigd werd. Precies op tijd voor de deur. Een grote zware tafel kon na heel wat manouvreren toch het huis uit. Complimenten!
Alles goed en snel geregeld
De opname en offerte gingen vlot en voor ons heel fijn. Het inpakken: we werden eerst gerustgesteld over de gang van zaken en we kregen een compliment over hoe we alles ingepakt en georganiseerd hadden. Toen konden ook wij ontspannen aan de gang om alles in de verhuiswagen te krijgen. De mannen waren heel beleefd, vriendelijk en rustig. Het inladen van alles ging heel vlot en het was heerlijk om al die dingen waarvan we dachten dat het problemen zou geven (te zwaar, te groot, teveel enz) te zien gebeuren zonder zichtbare moeite. (Alleen wat zweetdruppeltjes..) Bij het uitladen wisten we al, dat we het beste aan de kant konden gaan staan...... ook dit ging heel rustig en toch in korte tijd. En ook aan de koffie was het heel gezellig. Kortom: een hele goede en fijne ervaring!
Super gedaan
Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele verhuizing. Zowel het inpakken, laden in Exloo als het lossen in Noordwolde. Steeds op tijd. De 3 medewerkers waren plezierig in de omgang en vormen een goed team.
Vanaf het eerste moment snel, adequaat en goed geregeld wat vertrouwen geeft dat De Lange de bedrijfsvoering goed voor elkaar heeft.
De service en er was verder tijdens de verhuizing niets op aan te merken. Een kast was in elkaar gestort gelijk gebeld en ze kwamen smiddags de kast gelijk nog repareren goed service.
Prima werk, zeer deskundig. Snel werken.
Positief. Vlot, vriendelijk en volgens afspraak.
Alles liep op rolletjes.Wat wil een mens nog meer.
Kortom: TOP
Albatrosstraat 1