heel positief. Goede afspraken en dito verhuizing. Snel en vakkundig.
Wij hadden een verhuizing gepland met de afspraak dat wij alle dozen en daarbij een aantal grotere voor ons bijzondere, waardevolle enz. Goederen zelf zouden meenemen. Daarvoor kregen we dozen van de verhuizer. Alle andere zaken zijn door de verhuizer van huis 1 naar huis 2, van plek a naar plek b verhuist. Allemaal onder aansturing van ons. Alle medewerkers ware aardige en coöperatieve mensen met hart voor de zaak. Nogmaals bedankt!!
In 1 woord Top Plezierige mannen die hard werken.
Prima service. Goed team en goed verkoopgesprek.
Aardige medewerkers, hard gewerkt ondanks 30 graden op verhuisdag.
wij zijn van begin tot einde, op een zorgvuldige, relaxte en dienstbare manier verhuisd!
Alles zoals afgesproken; aardige mannen en zijn niets te beroerd om bij te springen waar nodig. Ik heb geen verdere opmerkingen; het was gewoon top.
Wij waren zeer tevreden over dit bedrijf vanwege snelheid, accuratesse,vakmanschap enz.
Wij hadden gekozen voor de optie verhuiswagen en 2 verhuizers en hebben zelf meegeholpen met sjouwen. Alles is prima verlopen! Zeer tevreden over de service.
Gewoon goed
Gewoon goed. Vriendelijk, klantgericht, accuraat en efficiënt.
Service gericht doeltreffend . Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Prima geregeld
We zagen er vooral tegenop om inbouwkasten te verhuizen. Dat ging heel goed, zo uit elkaar en weer in elkaar.
Verhuisbedrijf is accuraat, netjes en zeer bekwaam in het selecteren/laden en lossen van de volledige huisraad. Het verhuisbedrijf kwam keurig op tijd ondanks de perikelen van het Corona virus met de te nemen noodzakelijke regels daarvoor. Klasse.
Vanwege Corona-maatregelen was er slechts 5 uur tijd om de spullen bij het nieuwe adres, waarbij de lift ook nog niet full-time beschikbaar was, te installeren en uit te pakken. En dan ook nog maar 2 mannen die het pand zelf mochten betreden. Dankzij een goede voorbereiding is dit op wat kleinigheden na uitstekend gelukt. Pluim voor Geert de Lange en zijn medewerkers.
We moesten met spoed verhuizen zochten naar een bedrijf die dit mogelijk kon maken. Vanaf het eerste contact was er de bereidheid oplossingen te zoeken. De verhuizen was een succes. Erg bedankt.
In april 2019 verhuisde De Lange ons naar een tijdelijk adres. In maart 2020 ging het grootste deel van de inboedel bij hun in opslag en ruim een maand later werd alles keurig op ons nieuwe adres geplaatst. Drie verhuisdagen die prima verliepen. Dozen, verhuisdekens, inpakpapier werden elke keer na 1 telefoontje gebracht of weer opgehaald. Geen schades, vakkundig personeel. Wat gedemonteerd werd, werd weer precies zo in elkaar gezet.
Van begin tot dag van verhuizing, prima communicatie en zeer vakkundig personeel.
Waren keurig op tijd, ging prima.
Al de gemaakte afspraken goed nagekomen. De verhuizing is vlot verlopen, zeer ervaren en goed gekwalificeerd personeel. Wij hebben het als zeer prettig ervaren
Fijne samenwerking. Alles in goed overleg. Vriendelijke verhuizers die zeer voorzichtig zijn omgegaan met onze spullen. Respect in deze tijden van Corona.
Alles conform afspraak uitgevoerd
Vriendelijke en zorgzame medewerkers. Spullen netjes ingepakt en dito verhuisd. Tevens erg hulpvaardig met inrichten in nieuwe huis. Al met al erg tevreden.
Komen op tijd en zijn zeer efficiënt omgegaan met de te verhuizen inboedel. Kregen deze tot mijn verbazing in slechts 1 auto!
Albatrosstraat 1
7821AM Emmen