Zijn door de verhuis mannen prima geholpen . Ria & Henk
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete, we zijn blij dat de verhuizing naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
Betrouwbaar
kwamen op tijd, allles liep vlot
Ik was best zenuwachtig maar dat was gauw over toen de mannen van Dijkshoorn er waren. Het team ging snel en deskundig te werk, en wisten precies wat ze moesten doen. voor we het wisten waren we verhuisd.
Jullie hebben ons een topteam gestuurd. Enorm behulpzaam en positief ingesteld! Kortom, toppers! Volgend jaar wil ik graag hetzelfde team voor onze verhuizing naar Brielle!!
prima team
Vriendelijk en sociaal verhuisteam 😀
er werd vakkundig gewerkt (ondanks de kou)- goede samenwerking in team.
Beter inschatten waar er naartoe verhuisd gaat worden wat betreft de lokatie. Mijn wandmeubel van drie meter lang kon uiteindelijk niet naar de tiende etage en was ik verplicht afstand van te doen, terwijl ik het duidelijk had vermeld bij de taxatie en er later ook nog voor gebeld heb.
Aardige verhuizers, heel tevreden!!
Bijzinder vriendelijk en behulpzaam verhuisteam en erg stipt
Snel, accuraat met heel veel zorg. En gezellig!!
rustig, geduldig en duidelijke uitleg aan mijn (oudere) vader. verhuizers erg vriendelijk en van Fleur van de administratie altijd een snelle en adequate reactie. Binnen 4 uur was alles verhuisd en ook de ontruiming is volgens afspraak gegaan. Wij zijn tevreden
Ik ben erg tevreden over het werk van alle mensen die betrokken waren bij de verhuizing van mijn grootouders. Ik had het er zelf emotioneel gezien erg moeilijk mee en iedereen heeft me flink ondersteund. Er is flink wat werk geleverd en allemaal heel snel. Niks was te veel.
Vlug, vriendelijk
Ik zou eerst op 13 februari 2018 gaan verhuizen maar door vertraging met mijn verbouwing ging dat niet lukken. Super fijn dat het 6 dagen later kom!!
Deskundige verhuizers. 2 verhuizingen en 6 maanden opslag. Geen schade
Geen