Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete, we zijn blij dat de verhuizing naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
Leeghalen en opslaan wegens parketrenovatie leek een prima oplossing. Uitvoering valt echter tegen.
Bij het uit elkaar halen van kasten graag de onderdelen in een zakje verpakken, zodat het goed bij elkaar kan blijven!
De vriendelijkheid en bescheidenheid van alle medewerkers. Het proactief meedenken van de verhuizers. De flexibiliteit wat betreft de planning, heel fijn dat er werd meegedacht over een geschikte in-verhuisdag. De snelheid; er werd snel maar netjes gewerkt, zeer zeker niet afgeraffeld. Er zat een duidelijk systeem in bij het in-verhuizen, wat het voor iedereen duidelijk maakte wat hij/zij moest doen. Mochten wij ooit nog weer gaan verhuizen, wat we eigenlijk niet van plan zijn, maar je weet het maar nooit, dan wordt dat zeker weer met Van Dijke/Dijkshoorn!
gewoon zeer tevreden, hebben een beschadiging aan een bank, maar gaan ervan uit dat e.e.a. wordt opgelost uitstekende voorman Rob!
Zeer adequaat te werk Alles goed en stevig ingepakt Vlot werkend team Verhuizing ging snel en perfect
Goed ingewerkt team, heb er met veel respect naar gekeken. Zij zijn goede reclame voor het bedrijf!
We still did not receive an invoice (after one week)....
zeer vriendelijk en behulpzaam team. Alles wordt met humor opgepakt! het is alles bij elkaar een hele prettige ervaring geweest waardoor onze verhuizing een stuk minder stressvol gelopen is. Complimenten aan het team!
Goede verdeling mensen over klus. Toelichting kan via telefoon.
Snel en deskundig
zie boven
Mooi bedrijf, prima service en materieel.
Vriendelijk en zakenkundig verhuisteam dat van aanpakken weet
Zeer vriendelijk en werken snel en netjes ingepakt
Naar verwachting, Goed werk geleverd. Ben zeer tevreden!!!
een opgewekt snelwerkend team
Alles was Ok! De verhuizen kwamen 1,5 uur te vroeg. Ik was nog niet klaar en schoot in de stress. Zij bleven kalm en deden waarvoor ze gekomen waren..... Ik kon merken dat ze gewend waren met gestresste klanten om te gaan.
zorgvuldigheid en doorzettingsvermogen (meubels op verschillende manieren proberen door smalle gang te krijgen).
Veel minder dozen gebruikt dan geschat.