de mannen waren deskundig en vriendelijk. Bovendien denken ze mee met oplossingen. Dus Rico Verhoeven kan wel opdoeken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete, we zijn blij dat de verhuizing naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
Uw personeel pakte de zaak rustig en deskundig aan zonder een onvertogen woord te laten horen.
Dijkshoorn was mooi op tijd met vriendelijk personeel dat snel en netjes werkt. Verder vooraf een goede service en elke vraag word netjes beantwoord als je er een telefoontje aan waagt In één woord een aanrader
Zie boven
Waren met 5 man 's ochtends ruim op tijd om ons huis te ontruimen en na ca. 5 uur stond alles in het nieuwe huis netjes op zijn plaats!
De zorgvuldigheid en de snelheid heeft mijn verwachting overtroffen,de vriendelijkheid en het behulpzaam zijn is . geweldig Om 07.30 aanwezig te zijn 0m in te laden en uit te pakken te plaatsen en dan om 11.30te vertrekken ondanks een koffiepauze heeft ons verbaast,chakra.
De mannen waren zeer behulpzaam en kundig
Vriendelijke mannen met gevoel voor onze situatie.
Snel en kundige verhuizers
Alles wat afgesproken is wordt netjes uitgevoerd.
De verhuizers gingen vakkundig te werk. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en eigenlijk hoefden we zelf niets te doen. Perfect geregeld!
Goed verzorgd!
Mijn ervaring is goed. De taxateur had de verhuizing wel 'makkelijker' ingeschat dan de verhuizers het uitvoerden, ik moest 2 parkeerplekken vrij houden bijvoorbeeld terwijl de verhuizers er 4 nodig hadden. Bovendien zou het met een lift worden vervoerd, terwijl daar geen ruimte voor was. De verhuizers waren echter flexibel en hebben het deskundig opgelost. Toen we uitliepen zijn er extra verhuizers bij gezet.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquete, naar aanleiding van uw reactie hebben wij dit besproken met de taxateur en de verhuizers om dit in het vervolg beter te communiceren. Met vriendelijke groet, Dijkshoorn Euromovers
- snel - netjes - vriendelijk - behulpzaam en meedenkend
Op aanraden van mijn schoondochter de verhuizing uit handen gegeven. Dit was de beste beslissing die wij hebben gemaakt wat betreft verhuizen. Verhuizen is veel stress. Toen de verhuiswagen voor onze deur stopte was ik erg onzeker maar dat veranderde binnen enkele minuten. De verhuizers namen alles over en voor dat ik het besefte waren ze begonnen aan de klus. Geweldig zoals deze heren alles inpakte en organiseerde. Alles werd met grootse zorg ingeladen. Ik zou iedereen aanraden een verhuizing door vakmensen te laten doen. Door de diensten van Dijkshoorn is de verhuizing geweldig verlopen.
Voorgesprek was prettig, terzake kundig. Dacht goed mee. Kwam eerlijk over, niet alleen puur zakelijk maar menselijk. Dat vonden wij prettig. Offerte was heel duidelijk gespecificeerd. Verhuizing zelf ging prima. Wij zijn uiterst tevreden. De totaalprijs viel ons ook heel erg mee. En het bedrijf is bij de erkende verhuizers aangesloten.
We zijn heel netjes en fijn verhuisd en de jongens deden niet moeilijk om een doos en kast extra te tillen of mee te nemen
Dijkshoorn, neemt de totale zorg van je verhuizing over. Vanaf het begin, de planning en de uitvoering. Ik heb zoveel respect gekregen voor de verhuizers, ontzettend aardige hardwerkende mensen, die zichzelf te weinig tijd gunnen of iets te drinken en te eten. En tot in de puntjes verzorgd, kasten in elkaar zetten, apparaten aansluiten etc. In een woord petje af. Ik hoop niet gauw weer te verhuizen, maar als zo zou zijn, dan kies ik weer voor dit fantastische team van Dijkshoorn Verhuizers. Mannen bedankt!|
Uw personeel is zeer ervaren. ondanks de hectiek geen wanklank. Alles is goed verlopen.
Heel erg tevreden. Van het voortraject tot het moment dat de verhuiswagen op de dag van de verhuizing weer leeg weg reed. Mijn meubels/spullen zijn tijdelijk opgeslagen en werden keurig op tijd bij het nieuwe huis uitgeladen. Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig.
Keurige mannen met goed gevoel voor humor en nette werkwijze. PLUS zeer goed betaalbaar!!
Je weet zeker dat de verhuismannen ervoor zullen zorgen dat het goedkomt.
Ondanks het feit dat mijn verhuizing naar de VS tijdens de pandemie plaatsvond en ik de datum een aantal keer heb moeten aanpassen verliep alles heel soepel. Dijkshoorn dacht mee over mogelijkheden en oplossingen. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en werd heel vriendelijk te worden gestaan. Ook de hulp met de douaneformulieren was uitstekend.