Na weken van verbouwen was het eindelijk tijd voor de verhuizing. Zoals altijd loopt een verbouwing uit. Gelukkig hadden we gekozen voor de inpakservice. Waarbij je eigenlijk geheel ontzorgd wordt. Dag 1 werd alles netjes voor je ingepakt. Dag 2 werden de spullen op een zeer professionele wijze in de vrachtwagen geladen en naar ons nieuwe huis gebracht. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Alles is zonder schade over. Na een week hadden we alle dozen leeg en werden de dozen de dag erna al weer opgehaald. Perfecte service. Als ik weer moet verhuizen zou ik het zonder enige twijfel weer zo doen.
Fijne ervaring en soepel door de verhuizing heen geloodst! Echt ontzorgd in het sjouwen, en enkel hoeven aansturen. Bedankt mannen!
De verhuizing is heel soepel en door uiterst vakbekwame, vriendelijke mensen gerealiseerd. Geen moeite was hen teveel. Goed overleg en meedenken waar nodig.
Goede service van een goed team
In 2 dagen verhuisd van Leiden naar Ede. Alles verliep zeer zorgvuldig en volgens de gemaakte afspraken. Hele vriendelijke medewerkers bovendien. Dus wij zijn supertevreden!
Van Duuren werd mij aangeraden door een collega. En die collega had geen ongelijk. Verhuizen is leuk maar het hele proces is stressig. Van Duuren heeft veel stress weggenomen. Het zijn kundige, vriendelijke verhuizers. Omdat ik van een appartement op drie hoog verhuisde regelden ze een lift inclusief vergunning e.d. Alles was zonder schade in een paar uurtjes over.
Ontzegd netjes en komen hun woorden na
Zie hierboven. Ik ben uiterst tevreden!
Zowel voorbereiding als uitvoering.
Alles snel en goed geregeld. Ook het verwijderen van de vloerbedekking in alle ruimtes incl. trapbekleding en het afvoeren daarvan, prima!
Altijd ontzettend blij met Van Duuren. De service, het persoonlijke contact, de snelheid van werken, fijne mensen om mee te werken. Altijd bereid een stapje extra te doen!
Onze verhuizing is super verlopen dankzij dit verhuisbedrijf. Al vanaf het 1e gesprek was goed duidelijk wat wel en niet kon. Op de dag zelf werd alles goed en netjes verhuisd. De heren waren vriendelijk en behulpzaam. Alles is onbeschadigd over gekomen!!
Prettig team verhuizers. We hebben ook laten inpakken, dit doen ze zeer zorgvuldig. De verhuizing zelf verliep ook prima, prettig team verhuizers, goed op elkaar ingespeeld. Het ophalen van de lege dozen na het uitpakken ging ook vlot. Kortom: we zijn opnieuw zeer tevreden.
Alles vakkundig en snel gedaan. Ik heb alles laten inpakken en verhuizen door hen. Denken met je mee en doen ook wel iets extra's. Kon ook de handyman er bij boeken en de volgende dag werden mijn lampen opgehangen. Toch fijn als je ook overal licht hebt in je nieuwe huis. De dozen hoef je pas terug te geven als je klaar bent, geen druk of deadlines.
Vlot, zorgvuldig en netjes. Zowel de contacten en service van tevoren en tijdens de verhuizing. Echt super professioneel. Wat een opluchting dat dit kan.
Goed werk professioneel en rustig.
In de loop der jaren meermaals met de Firma zaken gedaan. Constante hoge kwaliteit en klantgericht.
Fijne mensen, die meedenken en niets is ze teveel. Rustig bekijken ze wat het beste is en gaan aan de slag.
Op korte termijn verhuizing en opslag geregeld met prima bespreking. Soepele verhuizing met vriendelijke, nette medewerkers. Meedenkend, gezellig, positief. Zeer goede sfeer! Over een half jaar mogen we weer en dan komen ook de spullen uit de opslag weer bij ons terug. Met deze verhuizers wordt dat een fijne klus om naar uit te kijken!!
Goede communicatie. Zorgvuldig beschermen van de goederen. Snel. Niet duur.
Snel, flexibel, goede kerels die alles voor je doen.
Verhuizing liep zeer soepel dankzij de verhuizers, netjes en beleefd, en kennis van zaken
Verhuizen zoals het hoort te gaan. Alles lijkt vanzelf te gaan met deze mannen, alsof ze het al heel lang doen (en dat is natuurlijk ook zo). Flexibele oplossingen voor ieder onvoorziene detail. Je zou er bijna voor gaan verhuizen...
Onze ervaring met jullie verhuisbedrijf was prima. We hebben goede en duidelijke afspraken vooraf gemaakt en alles is goed vastgelegd. De laagdrempelige bereikbaarheid was ook fijn en er is keurig en vakkundig werk verricht. Medewerkers zijn ook professioneel en klantgericht. Kortom onze ervaring was prima.
Goed afspraken te maken en werken erg netjes.