Wij zijn heel blij met de service van Jan van Duuren transport. Goede communicatie, snelle levering van diensten en van verhuisdozen. Op de dag zelf binnen no-time van ons appartement op de 3e verdieping naar ons woonhuis verhuisd, zonder zelf een doos te hoeven sjouwen. Heel erg prettig!
We zijn erg prettig geholpen door iedereen van het bedrijf. Dit ontstrest op stressvolle dagen. Ze boden zelfs aan een deel van het bed te lassen toen dat afgebroken bleek te zijn. Zeer tevreden!
Uit mijn ervaring is een zeer goed verhuisbedrijf. Alles voor 100% goed geregeld en verlopen!!! Keurig, professioneel en vriendelijk personeel. Een aanrader.
Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Een goed contact, goede afspraken en een perfecte verhuizing als resultaat.
Van Duuren is nooit te beroerd om een tandje extra bij te zetten, zonder gelijk ook de prijs te verhogen. In mijn geval waren er veel meer verhuisdozen e.d. nodig dan in eerste instantie ingeschat. Geen probleem! Ze kwamen gewoon nog een keertje een stapel brengen. En het inpakken en uitladen was een gesmeerde machine. Ze weten wat ze doen. En dat was met mijn vele kwetsbare spullen erg fijn!.
Echt heel fijne mensen, behulpzaam vriendelijk en razendsnel. Dozen en stickers van te voren bezorgd. Van te voren een belletje dat ze eraan kwamen en de verhuizing zelf verliep efficiënt. En toen we een kast niet goed in elkaar kregen, kwamen ze ervoor terug. Petje af.
Ongemerkt, rustig en professioneel werden al mijn meubels, veel schilderijen en beelden ingepakt en met een buitenlift naar beneden afgevoerd. Zelfs een harde regenbui werd efficiënt benut om binnen dingen in te pakken (en natuurlijk even een koffiepauze). In no time was het hele appartement leeg, Heel hartelijk dank voor de goede zorgen!
From the beginning (quote) to end of the process (moving day), Jan van Duuren company was excellent. Everybody involved in the moving was extremely nice, careful and professional.
We waren zeer tevreden over de verhuizing en het team. Prettig, deskundig en flexibel. Top!
Geweldig bedrijf, vanaf moment dat je telefonisch contact hebt en iemand langs komt, brengen/ophalen dozen etc. tot en met hele verhuizing, verloopt allemaal vloeiend. Alle mannen zijn vriendelijk, denken mee en tijdens verhuizing ook continue gezellig en het is toch keihard werken om alle spullen in te laden en weer ergens neer te zetten. Complimenten!
Hele fijne verhuis ervaring gehad met Jan van Duuren. Helder gecommuniceerd vooraf. Professioneel, snel , zeer ervaren en netjes te werk gegaan. Ik zou ze zeker aanbevelen als je een verhuizer nodig hebt!
Ben inmiddels tot volle tevredenheid in kleine 4 jaar 3x verhuist met Jan van Duuren&Zn.BV kan alleen maar zeggen prima bedrijf fijn aanspreekbaar personeneel improvisatie vermogen een 10 kan deze verhuizer iedereen aan raden.
Heel erg tevreden over de service. Wij hebben gebruik gemaakt van de tijdelijk opslag ivm vervanging vloer.. Top service. Je krijgt genoeg dozen, papier voor glaswerk,tape en stickers. Bij het terug plaatsen alle geduld. Zelfs even de tijd krijgen om de meubels te voorzien van beschermviltjes. Gezellige en kundige mensen om mee te werken. Prijs is ook nog eens prima. Echte aanrader.
Zie boven.
Een aanrader, alles is keurig ingepakt qua boekenkast en dressoirs en heelhuids aangekomen op de plaats van bestemming.
Onze ervaring was positief! Gezellige mannen en prima verhuizers. Ging vlekkeloos!
Mijn verhuizing heb ik als uiterst professioneel en efficiënt ervaren. Ik ben zeer tevreden.
Voor mij was de komende verhuizing een hectische en emotionele tijd. Firma van Duuren heeft dit voor mij in alle respect en rust uit handen genomen. Goede communicatie, inzicht en snelle terugkoppeling.
Geweldig bedrijf
Al eerder mijn beoordeling verstuurd en persoonlijk medegedeeld.
Stipt op tijd, inventariseren of er nog speciale wensen waren van mijn kant. Mouwen opstropen en aan de slag. Vrolijke collegiale stemming onderling, zorgde ervoor dat alles op rolletje verliep.Op het nieuwe adres met voorman even doorgenomen waar alles naartoe moest. En als een geoliede machine stond alles vlotjes op zijn plek.Verhuizen gewoonlijk een stressvolle ervaring is,was op deze manier goed te doen.
We waren erg tevreden met de dienstverlening, erg professioneel van begin tot eind. Vriendelijke medewerkers, zeer zeker aanbevolen!
Super goed gedaan
De prijs voor het verhuizen was prima. Afspraken waren nagekomen en de mensen van van Duuren werkte snel. Geen schade aan ons bezittingen. Ook waren ze in staat bezittingen die niet meer nodig waren naar de kringloop te brengen. Erg handig. Het ophalen van de verhuisdozen was ook snel en efficiënt geregeld. Aangename ervaring
Geweldige verhuizer!! Hij heeft ons al vele malen verhuisd. Zelfs in kou en sneeuw uitstekende prestaties. Altijd aardige mensen!! Prima prijs kwaliteit verhouding.