Uitstekende dienstverlening. Mensen die plezier hebben in hun werk en die bereid zijn extra dingen te doen.
Niets
Alles is vlot in en uit geladen
wij hebben de verhuizing van Woerden naar Pesse als - ondanks de drukte - een gezellige verhuizing ervaren
alle positieve beoordelingen
Prijs nog niet bekend
correcte aanpak en zorgvuldig terugplaatsen
Wij geven een dikke tien aan uw team. We zijn inmiddels al ettelijke keren verhuisd door u. Nooit één klacht gehad. Alles verliep zeer correct.
Heel tevreden. Leuk en hardwerkend team met goede sfeer.
Ik werd direct geholpen door het bedrijf toen ik ging uitleggen dat ik op zeer korte termijn een verhuizing moest regelen voor mijn broer die mentaal/fysiek gehandicapt is . Klasse! werd direct professioneel geregeld.
ga zo door !!
TOP!
Voordeel dat er van te voren iemand kwam kijken. Duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf. Afleveren van extra verhuisdozen zonder problemen. Keurige, vriendelijke verhuizers. Vlot gewerkt en alles netjes op de juiste plaatsen gezet.
Zorgvuldigheid van het verhuisteam en het direct inspelen op wensen voor en tijdens de verhuizing.
Ik heb de mensen van het bedrijf DGO als zeer prettig ervaren, Niets was te veel,en men had ook leuke humor. Stipt op tijd zoals afgesproken! Alles moest tenslotte van Utrecht naar Hoogeveen!! In mijn ogen een mega klus , en zwaar werk, maar de heren waren heel ontspannend.Tof!
alle medewerkers zijn zeer prettig in de omgang.
vriendelijk personeel en gaan zorgvuldig met de spullen om
De Stroom 8
7901TE Hoogeveen