Blij dat alles zo soepeltjes en snel is verlopen, de verhuizers hebben een hele last van mijn schouders genomen. (letterlijk & figuurlijk) Toppers zijn het. En nu straks alles nog weer terug van de opslag naar mijn nieuwe onderkomen.
Prettige ervaring met de verhuizing gehad.
Zelf hadden we de verhuisgoederen naar DGO gebracht en in een box gedaan. Maar naar ons nieuw adres is DGO met de vrachtwagen gekomen. De chauffeur heeft ons geweldig geholpen en wij hadden de beschikking over rolcontainer en andere meubel rollers. Met hulp van de deskundige chauffeur/verhuizer hadden we alles in een uurtje via de lift in ons appartement.
Netjes ingeladen en uitgeladen. Alles op de goede plaats en/of ruimte gezet. Geen enkele schade! Voor de tweede keer door D.G.O. Express B.V. verhuisd, van Drenthe naar Noord Holland en een paar jaar later weer terug naar Drenthe. Zeer net en vriendelijk personeel. Jullie doorgegeven aan vrienden. Ook deze waren super tevreden!
Alles volgens verwachting
Het verhuisteam heeft alles in het werk gesteld om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ook de problemen met een bank en een kast, die niet via de trap naar boven konden in ons nieuwe huis, zijn naar onze volle tevredenheid opgelost. Ze weten overal wat op te vinden en blijven de hele dag goedgehumeurd.
De verhuizing was voor ons een relaxte dag. Alles was goed voorbereid. Het verhuisteam bestond uit een drietal prettige mensen die hun vak verstaan. De meubels zijn voorlopig opgeslagen en de containers werden zorgvuldig en zo efficiënt mogelijk vol geladen. Kortom, tevreden.
ook in het weekend bereid iets te doen medewerkers werken netjes en deskundig
Ondanks dat het op heel korte termijn was, is de verhuizing toch op de gevraagde dag door kunnen gaan. Petje af hiervoor.
Snel, efficient en correct uitgevoerd.
De mannen, verhuizers, waren zeer behulpzaam, attent, vriendelijk Ik beveel DGO graag aan bij mensen die willen gaan verhuizen......
Perfect.
Ervaren mensen, zijn heel voorzichtig met de spullen en heel snel
Alle spullen werden netjes in de gevraagde ruimtes gezet en de verhuizers gingen netjes met onze spullen om. We hebben geen schade.
Punctueel, klantvriendelijk, correct en alles conform afspraak. Zo hoort het!
De verhuizing met DGO is snel en vlekkeloos verlopen. De medewerkers waren professioneel en vriendelijk.
Wij hebben als klant nu vier keer verhuizingen meegemaakt van onszelf en onze dochter, op aanraden van onze buren in Buinerveen en alle keren is dat probleemloos en prettig verlopen.
de mannen waren stipt optijd vlot en zeer bekwaam in omgaan met de meubels en belangrijk in voor en geintje m.a.w. goede en snelle verhuizers volgende keer weer
Alles is goed en leuk verlopen. Wij zijn zeer tevreden met de verhuizing dat de DGO heeft verzocht.
goed en erg plezierig
De afspraak voor inventarisatie werd snel gemaakt. Een scherpe prijsstelling. Op de dag van de verhuizing werd snel en efficiënt gewerkt in een plezierige sfeer. Om vier uur 's middags konden we beginnen met de detail inrichting.
Een hele dag aan het verhuizen geweest en twee maal moeten rijden ( 300 meter!) maar alles fantastisch afgehandeld en niets was teveel voor de mannen Chapeau !!
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Verhuizing werd zeer grondig aangepakt, waarbij rekening werd gehouden met al onze wensen. Vanwege de omvang (2 verhuiswagens vol) werd de verhuizing over meerdere dagen verdeeld, waarbij de belangrijkste zaken het eerst werden gelost. Al onze spullen werden zorgvuldig behandeld. Zonder meer een aanbeveling waard!
De afgesproken werkzaamheden zijn voortreffelijk uitgevoerd. Zowel het inpakken en demonteren op de dag voor de verhuizing als de verhuizing zelf en het weer monteren van het wandmeubel is prima gegaan. Uitstekend verhuisteam. Ik had afgesproken om boeken en kleding zelf in te pakken en daarvoor zijn tijdig en ook later nog voldoende middelen geleverd. Ook opslag was indien nodig mogelijk geweest. Het contact met verhuisadviseur Wim van der Veen was uiterst plezierig.
De Stroom 8
7901TE Hoogeveen