Top ondernemen en heel vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers. Wij zijn de tweede keer met Top Mover verhuisd, altijd op tijd bij ons geweest. Wij zullen Top Movers verder aanbevelen.
Vriendelijke verhuizers met humor. Zowel het in- als het uitladen ging vlot en voorzichtig.
Het was een prima verhuizer, zou ik altijd aan kunnen bevelen. Alles functioneert perfect. Afspraak, offerte, verhuizing, vriendelijke en efficiente medewerkers, transport vleugel en klavier vlug en veilig en last but not least stevige verhuisdozen, gemakkelijk te handhaven. Een verhuizer met zeer veel ervaring.
Ik vond de voorman behoorlijk eigengereid en niet uitblinken in vriendelijkheid. Er wordt een mail de dag van te voren gestuurd dat er 3 parkeerplekken vrij gehouden moeten worden voor de verhuiswagen. Dat heb ik op beide adressen gedaan, echter de dag van de verhuizing moest de voorman perse via het balkon (in het oude huis) en het slaapkamerraam (in het nieuwe huis) de spullen naar boven brengen. Op beide adressen werd daardoor de straat 3 uur geblokkeerd. Ik vond daarnaast alle 4 de verhuizers niet echt hygiënisch, 2 spraken er geen Nederlands (en kunnen dan ook niets lezen op de dozen, met alle gevolgen van dien) en 1 verhuizer sprak een beetje Nederlands. Een aantal spullen zijn niet goed in elkaar gezet. Kortom ik vond het geen top ervaring en zou een volgende keer ook naar andere verhuisbedrijven kijken.
De heren die ons verhuisd hebben waren vakkundig. Werkten gestaag door en voor we het wisten konden we richting ons nieuwe huis. Vlot werd uitgepakt, de kasten werden vakkundig gemonteerd en voor we het wisten stond alles op zijn plaats. Nu een week verder zijn alle dozen leeg en ook weer opgehaald. Heel belangrijk, tijdens de verhuizing is alles heel gebleven en is er niets gesneuveld. er werd zorgvuldig omgegaan met onze dierbare spullen.
Wij hebben onlangs gebruikgemaakt van de diensten van Top Movers Harreman voor onze verhuizing en willen graag onze positieve ervaringen delen. Van begin tot eind was de communicatie en service uitstekend. De taxateur die bij ons thuis kwam voor de prijsopgave, was professioneel en nam de tijd om alles goed in kaart te brengen. De offerte die we ontvingen was duidelijk en eerlijk, zonder verrassingen achteraf. Ook de verhuizers zelf waren top! Ze waren vriendelijk, efficiënt en werkten ontzettend hard om alles op tijd en veilig op de nieuwe locatie te krijgen. We waren aangenaam verrast door hun snelheid en zorgvuldigheid, alles werd zonder schade verhuisd. Daarnaast willen we ook het telefonische contact met de receptie van Harreman niet onvermeld laten. Elke keer als we contact opnamen, werden we vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, wat de algehele ervaring nog prettiger maakte. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over Top Movers Harreman en kunnen dit verhuisbedrijf van harte aanbevelen voor iedereen die een betrouwbare en professionele verhuizing zoekt! ⭐⭐⭐⭐⭐
Super om te lezen dat de verhuizing zo goed is verlopen! Daarnaast willen wij u bedanken voor het mooie compliment. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning. Team Harreman
De planning was waardeloos! Tussen 11 en 13 uur zouden de verhuizers komen, ze kwamen 2 uur later! Niet effe bellen dat verhuizers later komen! Afspraken niet nagekomen of wilde men op laatste moment wijzigen! Communicatie kan beter! Dan een mail sturen om te vertellen dat er een wijziging is in de planning van meer dan een halve dag! Vraag of het mogelijk is om de afspraak te wijzigen! Ook constant mails sturen over dat er betaald moet worden op verhuisdag, dat weet je na 1 mail ook wel! Dan ook nog fout in de factuur waardoor er teveel in rekening gebracht werd! Jammer!
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie betreft uw verhuizing. Het klopt dat wij teveel in rekening hadden gebracht voor de opslag, na telefonisch contact hebben wij dit meteen opgelost en gecrediteerd. Hier volgt dan een mail op. Alle wijzigingen die wij maken in het systeem, krijgen de klanten een bevestiging van, per mail. U bent telefonisch benaderd met de vraag of wij uw verhuizing naar een ander tijdstip konden verschuiven, dit is met u besproken via de telefoon en niet per mail. Harreman Verhuizingen streeft om een goede service te bieden en de klanten te verhuizen zonder zorgen. Jammer genoeg heeft u dit anders ervaren.
zie hierboven
Pak van mijn hart dat we niet alles zelf hebben hoeven doen. Dank
Verhuizing ging vlot, alles netjes afgebroken én weer opgebouwd. Helemaal top! Respect voor de hardwerkende verhuizers.
Wij zijn zeer tevreden over de inzet van de verhuizers. Zij hebben met positieve inzet gewerkt en zoeken ook voor moeilijk te (ver)plaatsen meubels een oplossing, zodat alles keurig op z'n plek is gekomen !!!
Dit was de tweede keer dat ik van jullie bedrijf gebruik maak. En net als de eerste keer was mijn ervaring uitstekend. Wat een goede medewerkers, die rustig en gestaag doorwerken, vriendelijk en mee denkend. Dank je wel.
Wij zijn onlangs verhuisd door bedrijf Harreman, wat een fijn gerenommeerd bedrijf met Proffesionele medewerkers. 's Morgens om 8 uur zijn de heren begonnen met het inpakken van al onze breekbare design meubels. Ze gingen te werk alsof het hun eigen spulletjes waren. Daarna alles heel voorzichtig de verhuisauto in en toen naar ons nieuwe adres op de 5e etage. De gehele verhuizing is perfect en vlekkeloos verlopen. En nog veel belangrijker niets beschadigd of stuk. Via deze weg willen wij nogmaals de verhuizers bedanken voor hun inzet en het afgeleverde produkt. Patrick jij ook bedankt en wees een trotse werkgever met zo'n fijn personeel ben er zuinig op. Wij zullen t.a.t. je verhuisbedrijf promoten.
Zowel bij het leegmaken van onze voormalige woning waarbij ook werd gedemonteerd en de lossing en opbouw in de nieuwe woning is zeer vakkundig en prettig gegaan/gedaan. Ook de langdurige opslag in geaclimatiseerde ruimte us zo goed gegaan dat alle meubels en elektrische apparaten terug kwamen alsof er niets gebeurd was. De medewerkers waren professioneel en prettig in omgang
Zal Top Movers Harreman zeker door geven aan kennissen en vrienden en aanbevelen.
Eigenlijk vanaf de dag van inpakken tot en met de verhuisdag liep alles gesmeerd. Ook het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zal zeker niet twijfelen mocht ik nog eens een keer een verhuisbedrijf nodig hebben om dan weer voor Harreman verhuizers te kiezen. Mannen bedankt .
Heb al 3x eerder van jullie diensten gebruik gemaakt. Dat zegt dus genoeg. Vriendelijk personeel, nette mensen, alles liep gesmeerd, ondanks dat ze met een man minder waren ivm ziekte. Top bedrijf!!
Vlotte aanpak, prettig samenwerken. Bij inladen in vrachtwagen hadden kwetsbare dingen beter beschermd kunnen worden.
De mensen van Harreman , zijn snel. Secuur, hulp bereid en denken mee. Tevens hebben ze in een stressige tijd voor ons wat relativerende humor, dat is altijd goed. Ik kan ze alleenmaar aanprijzen.
Alles helemaal prima
Alles liep zoals afgesproken,op tijd beleefd voorgesteld en vriendelijke verhuizers .
Het ervaren team van 5 verhuizers met elk hun specialisme hebben de verhuis fijn laten verlopen.
Vakkundig en ontspannen verhuisd dankzij drie sterke, vriendelijke en kundige mannen. Fijne samenwerking met mensen die hun vak met passie uitvoeren.
Vriendelijk, correct en alles snel en zorgvuldig verhuisd.
De Koumen 28
6433KD Hoensbroek
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.