Professionaliteit van de verhuizers was ruim voldoende. Snel,goed georganiseerd en vakkundig. Gebruikmakend van adequate hulpmiddelen leek de verhuizing een spel van een ingespeeld team.
Proffesioneel en snel
Vrachtwagen met lift was goed geregeld, alleen was ter plekke van het nieuwe adres de haakse bocht naar een parallelweg niet te nemen. Maar het professionele, positieve, humorvolle verhuisteam wist direct een oplossing te vinden. Een goede verhuis, een meedenkend team.
Harreman, zeer betrouwbare en zorgvuldige verhuisservice. Een hele fijne groep mensen die alles uit handen namen. Snel, professioneel, meegedacht in oplossingen, goed georganiseerd en met een leuke portie humor. Dit was voor mij de derde keer in korte tijd dat ik van deze diensten gebruik heb mogen maken en het is alle keren TOP bevallen.
Heren op tijd aanwezig en werkten goed door. Helaas wel een beschadiging gezien meteen na verhuizen en twee pas later bij het uitpakken. Fijne samenwerking.
Top Movers are really top class company with professional approach to the customer and timely and reliable relocation service. They have relieved all stress steaming from house relocation. Highly recommend company. Thank you.
Onze verhuizing van Heerlen naar Landgraaf is door Harreman perfect en op uiterst prettige wijze verlopen. Daarbij komt dat de verhuizing binnen een korte termijn kon worden ingepast doordat wij vanwege een waterleidingbreuk op korte termijn moesten verhuizen. Dank voor alle hulp en flexibiliteit! Zeer prettige verhuizers die de verhuizing op zeer ontspannen en prettige wijze lieten verlopen!
Mensen zijn zeer prettig en overleggen alles wat nodig is. Zij werken netjes en snel wij kunnen dit bedrijf zeker aan bevelen.
Bij elke verhuizing is Harreman mijn vaste verhuispartij. Altijd een uitstekende service!
Men was keurig op tijd en er werd vakkundig gewerkt en zeker systematisch. De voorman van de groep was echt een topper, en zeker niet minder het overige verhuispersoneel.
De verhuizing is heel soepel verlopen. Volgens afspraak waren de verhuizers aanwezig en hebben ze de hele inboedel snel, behoedzaam en korrekt verzorgd. Niets dan lof voor het hele team.
Tot op heden nog steeds geen opmerkingen over Harreman, dus nog altijd honderd procent tevreden over het ophalen van onze spullen.
De verhuizers van Harreman waren vriendelijk, snel, zorgvuldig en deskundig. Onbruikbare spullen werden afgevoerd; de woning is volledig bezemschoon gemaakt. Hele verhuizing is vlot verlopen. Geen schade aan de inboedel. Wij zijn geheel ontzorgd!
Snel en kundig gewerkt. De medewerkers waren top.
Goede inpakkers. De verhuisploeg zelf vonden we redelijk onvriendelijk, vooral de 2 jonge medewerkers.
Goed intakegesprek met passende offerte. Fijne communicatie. Nette medewerkers, beleefd en aardig. Alles op tijd en lege dozen ook weer snel opgehaald.
de dozen werden op de afgesproken tijd geleverd. het verhuisteam was op de afgesproken tijd aanwezig, de waren heel vriendelijk en hebben hard doorgewerkt, ze hebben de spullen zorgvuldig verhuisd. geen problemen gehad! geen beschadigingen! alles stond op de juiste plaats. top!
Goed uitgevoerde verhuizing met gemotiveerd en flexibel personeel
In anderhalf uur tijd hadden ze mijn moeders appartement volledig leeg gemaakt, het verhuizen ging ook erg snel. In het nieuwe appartement ging het in een mooi tempo, zodat we 's middags de tijd hadden om dozen uit te pakken. Fijn team van mensen die meedenken en weten wat ze moeten doen.
Net zoals vorig jaar weer voor dit verhuisbedrijf gekozen en alles was en is tot in de puntjes geregeld!
Beginnend met een snelle en scherpe offerte en duidelijke uitleg, daarna vriendelijke, capabele mensen over de vloer in het oude en het nieuwe huis: prettiger kun je volgens mij niet verhuizen! Natuurlijk moet je zelf ook het eea voorbereiden, maar dan loopt het ook prima!
Vriendelijke en goede samenwerking, met elkaar en ons.
professioneel en prettig
Zeer vriendelijk personeel. Ze stelden zich allemaal netjesen waren echt gemotiveerd om de klus goed en met veel zorg uit te voeren.
De Koumen 28
6433KD Hoensbroek
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.