Vier verhuizers die hun best deden om ons op ons gemak te stellen, we verhuisden voor het eerst in 40 jaar. Ze waren ervaren in de volgorde van laden (dozen, meubels) en flexibel als we meubels toch iets anders wilden.
Rustig, nauwkeurig. Netjes, ook naar buren. Goed voorbereid en terzake kundig. Van de 4 verhuizers waren er 2 in dienst bij van de Geest en 2 ingehuurd. Het verschil in ervaring tussen vaste medewerkers en ingehuurde mensen is reden waarom ik 4 sterren geef.
Prettige gesprekken hebben geleid tot een duidelijke offerte. Duidelijke communicatie, zowel per mail als telefonisch. De verhuizing ging soepel, binnen 1 dag ingeladen en weer uitgepakt.
Geweldige ervaring met deze verhuizers, we zijn ook niet meer piepjong, dus hoe fijn is het dan als zo'n professioneel team je al die zorgen uit handen neemt. Het enige dat wij hoefden te doen was inpakken en uitpakken, de rest werd voor ons gedaan. Vier man sterk regelde dat wel even. Superlatieven ontbreken voor deze geweldige diensten.
Van begin tot eind zeer tevreden. Beginnend met alle mannen die zich voor komen stellen, vragen hoe of wat precies, nog een keer navragen bij onduidelijkheid, tips geven/ meedenken, erg netjes alle buiten model spullen verpakken, voorzichtig alles door de gang verplaatsen naar de container en allemaal even gedag komen zeggen. En ook onderling hadden ze het duidelijk goed met elkaar. Tot nu toe alleen maar positief. Ruimte voor verbeteren, ze zeggen; die is er altijd....ik zou het op het moment echter niet weten.
De verhuisdagen verliepen vlot en ondanks dat verhuizingen meestal stressvol zijn, was dit beperkt het geval. Dat was meer bij het inpakken en de andere voorbereidingen..
goede teams die uitstekend samenwerken in belang van de klant
Onze verhuizing is fantastisch verlopen door een ook fantastisch verhuisteam. Van het aanleveren van de verhuisdozen tot en met de verhuizing is alles perfect verlopen. Professioneel, service gericht en vooral hele vriendelijke kerels die ons geholpen hebben door de kledingkasten, bedden en lampen te demonteren en in het nieuwe huis gemonteerd hebben. Wat een zorg minder ! Zelf het in de kledingkast hangen van de kleding is door de mannen gedaan. Wat ons betreft hartelijk dan verhuisteam, een heel dik compliment verdient !!!!
Als mensen uit de omgeving Den Haag, Rijswijk etc vragen hoe de verhuizing is gegaan, dan zeg ik dat het goed, snel en vlekkeloos is verlopen, en ik noem dan ook Van der Geest erbij want dat heeft daar direct mee te maken. Hopelijk krijgen ze hierdoor een paar welverdiende klanten erbij, ik gun ze dit soort gratis reclame van harte.
In het voortraject duidelijk en overzichtelijk geholpen, op de dag van de verhuizing heel netjes geholpen.
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ze bleven onder alle omstandigheden rustig en zochten naar oplossingen als het even tegen zat. alle spullen zijn onbeschadigd overgekomen. De meubels die uit elkaar moesten worden gehaald tijdens het vervoer werden ook keurig weer in elkaar gezet. Al mijn vragen en wensen werden steeds uitgevoerd. Ik was best gespannen en zag erg op tegen de verhuizing, maar ik kan nu rustig zeggen dat ze mij er doorheen hebben gesleept.
Jammer dat het team dat inpakt en foto's maakt en niet is bij het uitpakken! Daardoor ontstaat er aan het eind Chaos! Ik had begrepen dat er iemand kontakt zou opnemen over de schade die er jammer genoeg toch is ontstaan!
Professioneel, oplossingsgericht, vriendelijk en met veel energie. De ploeg van Dirk, Ferry, Michael en Pieter waren een gouden team. Het was weer een hele prettige ervaring! Ook klusjesman Hans en de dozen ophaalploeg werkten snel en kundig
Onze verhuizing is prima verlopen. Ruim van te voren werden voldoende dozen en verpakkingsmateriaal aangeleverd. Op de dag van de verhuizing werd alles snel en soepel ingeladen en naar het nieuwe adres getransporteerd. Het uitladen ging goed georganiseerd en in overleg werd het neergezet.
vriendelijke en deskundige verhuizers die hun vak verstaan.
Professioneel vriendelijk en meedenkend
Reeds bij de eerste kennismaking werd volop geluisterd naar onze wensen en werd meegedacht met oplossingen. Extra vragen werden probleemloos opgelost. Men stelde zich buitengewoon flexibel op. Bij de uitvoering - de werkelijke verhuizing - werd hard en nauwgezet gewerkt.
Zeer goede service door uitstekende medewerkers die meedenken en enorm service-minded zijn. Ik ben vaak verhuisd. Met dit bedrijf was het by far de beste ervaring!
Geweldige ervaren verhuizers
UTS leverde precies hetgeen wat we zoeken en waarderen in een verhuizer: de verhuizers zelf waren heel vriendelijk, beleefd en dienstbaar, er werd hard doorgewerkt en er werd veel in het werk gesteld om beschadigingen te voorkomen. Een plezierige aanpakkers mentaliteit en tegelijkertijd zorgvuldig met de spullen, van antiek glaswerk tot kasten. Ook heel fijn dat zo veel mogelijk geprobeerd werd de spullen op de juiste plek te zetten en daarbij oog voor detail. Dat gold voor alles maar bijvoorbeeld ook (zware) terraspotten die op het balkon moesten en zonder aanwijzen zijn ze ook nog mooi neergezet in plaats van allemaal in een hoek gekwakt: heel plezierig. Er werd goed doorgewerkt. Klokslag 7:00 uur stond de wagen voor de deur. Om 9:00 uur hadden we een tijdslot voor de verhuislift, maar de verhuizers werkten zo voortvarend dat de hele inboedel via de personenlift is gegaan.
Inmiddels onze 5e verhuizing met UTS van der Geest Verhuizingen b.v. in korte tijd. En iedere keer zijn wij onder de indruk van de hulpvaardigheid, organisatie vermogen en deskundigheid van dit bedrijf. Alles wordt met de uiterste aandacht ingepakt, ingeladen, uitgeladen en weer uitgepakt. De mannen hebben ruime ervaring, zijn aardig en netjes. Ook de backoffice is flexibel en goed op de hoogte en snel met het beantwoorden van vragen.
Goede communicatie tussen mijzelf en bedrijf. Extra papier nodig gehad en is ook gelijk gebracht. Reageren snel op vragen. Verhuizers hebben keurig gewerkt.
vakkundige verhuizers die snel werken, vriendelijk zijn en opgewekt
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.