Wij keken enorm tegen de verhuizing op. Maar met het ervaren en vrolijke team van UTS verdween al heel gauw onze zorg. Het UTS verhuisteam samen met de accountmaanger werken uitstekend samen en verhuisde ons zorgvuldig en met veel plezier. Zelfs onze schilder zei ... goh dat is ook een leuk bedrijf om voor te werken! Daarnaast bevelen wij zeker ook de handyman aan! Hoe fijn is het dat alles weer keurig in uit elkaar gehaald en weer in elkaar wordt gezet en wordt opgehangen. Hierdoor werd ons nieuwe huis heel gauw weer ons nieuwe thuis. Team UTS dank voor deze zeer positieve ervaring! Groeten uit de Meloenstraat
Na het opnemen van de te verhuizen inventaris van bestaande woning zijn er duiidelijke afspraken gemaakt over de uitvoering naar de nieuwe woning. Benodigde verhuismaterialen zijn beschikbaar gesteld. Op de verhuisdatum zijn extra verhuizers ingezet om de inventaris in te laden. Met voldoende verhuizers is vervolgens de inventaris met de verhuiswagen naar de nieuwe woonplaats vervoerd en ingehuisd. Als is vlot en prima verlopen op één verhuisdag. Chapeau voor UTS Van der Geest.
Zeer beleefde en keihard werkende verhuizers met veel zorg en aandacht voor de te verhuizen spullen en de huizen. Alle verhuis zorgen werden ons uit handen genomen.
Snel en voorzichtig
Twee verhuizingen naar verschillende locaties zijn succesvol verlopen! UTS van der Geest de verhuizingen goed ingeschat en de mannen van de verhuizing zijn uiterst zorgvuldig en behulpzaam tewerk gegaan. Dit heeft binnen onze organisatie voor rust gezorgd waardoor, alle 96 werknemers direct na de verhuizing weer productief aan het werk konden. Het aanstellen van een verhuis coördinator was ook een GOEDE TIP ! Bedankt UTS van der Geest
Het bedrijf komt afspraken na. Alles werd perfect geregeld.
UTS van der Geest maakte onze verhuizing een zorgeloze periode. Vanaf het eerste contact tot en met de vragen die we hadden nadat we verhuisd waren, alleen maar topservice gekregen. Mochten we ooit nog een keer verhuizen, dan kiezen we zo weer voor UTS van der Geest. In de tussentijd kunnen we hen alleen maar aanraden aan iedereen die een goede verhuizer zoekt.
Wij hebben inmiddels nu drie verhuizingen laten uitvoeren door UTS wv twee met vd Geest. Erg tevreden met het advies, snelheid en behulpzaamheid. Vakwerk
De heren van UTS van der Geest Verhuizingen B.V. kwamen netjes op tijd en gingen vriendelijk, snel, zorgvuldig en vakkundig te werk. Binnen no time was mijn huis leeggehaald en zaten mijn spullen in de container voor opslag.
vakmanschap en dienstverlening gaan hand in hand. Daarbij staat de kantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Verhuisd zoals ik wilde.
Goede communicatie met kantoor en verhuizers. Snel en adequaat gehandeld.
Alles netjes en professioneel verhuisd.
Alles ging ging naar wens, we hadden al een goed gevoel na de eerste afspraak en die is volledig uitgekomen!
Soepel verlopen verhuizing met verhuizers die op een professionele, plezierige en vriendelijke manier hun diensten verleenden.
Zeer professioneel en persoonlijk
Vriendelijke en professionele mensen. Behulpzaam en meedenkend.
Ondanks de hectiek van de verhuizing toch een ontspannen sfeer door het verhuisteam.
Het gesprek voor de inventarisatie van de verhuizing verliep zeer prettig. Degene die de verhuisdozen en inpakspullen kwam brengen was supervriendelijk, ook nog goede tips gekregen over het inpakken. De 5 heren die kwamen verhuizen waren geweldig. Vanaf binnenkomst stelden ze me al gerust en het teamwork was top ! Nogmaals dank !
Denkt mee met hun ervaringen.
Vriendelijk en deskundig personeel. Het inpakken van de boedel verliep soepel.
Net en beleefd personeel. Vakkundig inpakken van meubilair en aanverwante zaken, op verpakkingsmateriaal werd niet bespaard. Wandkaste werden voorzichtig en vakkundig gedemonteerd; onderdelen waar nodig gelabeld. Alles verliep vlot en zonder overlast voor buren.
Meedenkend en probleem oplossend voor zorgeloos verhuizen
Zie boven
De afspraken. de zorg voor de materialen in een woord geweldig.
Zuiderweg 90
2289BR Rijswijk zh
en verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen. Alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan.