Zeer deskundige, fijne, ervaren verhuizers. Nemen de regie over op de dag van verhuizing. Hebben overal goede oplossingen voor. Gaf ons een rustig gevoel. Daardoor was de verhuizing ontspannen.
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning.
De mensen waren er op tijd en hebben alles keurig verpakt wat nog ingepakt/verpakt moest worden. Alles is soepel verlopen, zowel bij het inladen als uitladen is het perfect verlopen. Geen beschadigde goederen gezien. Aan te bevelen als verhuizers.
Snelle verhuizing. Goede service.
Onze verhuizing is zeer prettig verlopen met aardige hulpvaardige en kundige mensen. Niks was te veel. Er werd met respect met onze spullen omgegaan. We hebben een antieke kast die uit elkaar en weer in elkaar gezet moest worden. Is prima zonder beschadigingen gedaan.Mocht iemand die ik ken die verhuizen gaat zou ik uw verhuisbedrijf adviseren.
Hartelijk dank voor uw mooie review en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst!
Dit is al de derde keer dat ik verhuisbedrijf Paul van Zijl gebruik. De eerste keer was het nog de Weerd verhuizingen, die ons in 2001 verhuisd hebben, de tweede keer een topverhuizing van Frankrijk naar NL, en nu natuurlijk weer voor ze gekozen, omdat ze betrouwbaar zijn, vriendelijk en klantgericht. En ook nog eens snel, vrolijk, en uitermate voorzichtig met onze spullen! De jongens vinden hun vak leuk, en dat stralen ze ook uit.
Vriendelijk personeel, mooi op tijd en uitstekende service!! Zeer tevreden
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier toegewenst in de nieuwe woning.
Zeer kundige mensen en veel correct in communicatie.
Hartelijk dank voor uw review en wij wensen u veel woonplezier in de nieuwe woning toe.
Behulpzaam, ontzorgend en vakkundig.
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst!
Duidelijk, vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Zowel verhuizers, taxateur, als overige medewerkers aan de telefoon en op mail super aardig, vriendelijk en behulpzaam.
Super snel, vriendelijke mensen, bij vragen netjes te woord gestaan. Aanrader.
Zeer plezierig!
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij wensen u veel woonplezier in uw woning toe.
De verhuizing ging heel snel en zorgvuldig. Het team van Hersevoort werkte uitstekend samen! Mochten we ooit weer verhuizen, dan zeker weer met Hersevoort.
Vakkundige ervaren verhuizers, kwetsbare zaken werden goed ingepakt. Binnen 1 uur al het afgesproken materiaal in de vrachtwagen. Verhuizing ging zo snel en goed
Zie boven. Uitpakken ging minder. Er bleef veel onduidelijk wat waar was gebleven. We missen zaken.
De verhuizers van Van Zijl hebben alles netjes verhuisd, waren vriendelijk en servicegericht.
De 3 mannen die verhuizing verzorgde waren zeer flexibel en hebben àlles uitgevoerd volgens afspraak. Daarnaast extra aandacht voor onze wensen, prima bedrijf. Echt een aanrader, de prijs die ons is berekend was zeer scherp.
Er werd met grote zorgvuldigheid gewerkt. Schilderijen, apparatuur, meubels enz. werden goed ingepakt en uitgepakt. Met de laadklep vd vrachtwagen werden de spullen voor de bovenverdiing via een raam naar binnen gebracht. Geen gedoe met de trap. Perfect georganiseerd. Plus: Vriendelijke medewerkers. Goede, duidelijk samenwerking tussen de medewerkers
De contacten verliepen goed: snelle offerte, goede terugkoppelin. De werkzaamheden op de data verliepen zeer naar wens. Er wordt met zorg verhuisd.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.
december
Hartelijk dank voor uw mooie review en veel succes toegewenst in uw nieuwe woning.
Correcte snelle afhandeling . Zeer vriendelijke verhuizers. Goede communicatie met Paul van Zijl. Echt heel plezierig en professioneel.
Het team van 3 personen is erg goed op elkaar ingespeeld en.hebben mijn verhuizing vlot en netjes geklaard.
Hartelijk dank voor uw mooie review en veel succes toegewenst in uw nieuwe woning!
Fijn bedrijf om in je huis te hebben en goed in het meedenken.
In totaal 2 keer van hun dienst gebruik gemaakt Maar alles wordt netjes neer gezet Mensen zijn vriendelijk die er werken Kortom als we nog een keer gaan verhuizen maken we zeker weer gebruik van ze
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Vriendelijk Respectvol omgaan met spullen
Hartelijk dank voor uw mooie review.Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.