Goede intake, offerte snel en duidelijk, soepele aanpassing afspraken, netjes en vlot ingepakt, inpakken voor de opslag vlot en degelijk. Inboedel wordt over 7 weken gebracht.
Geen enkele moeite was te veel, ondanks de zeer warme verhuisdag. Zelfs meubelstukken die onmogelijk leken om naar boven te krijgen hebben ze toch daar gekregen; mijn complimenten en grote waardering!
x
Een prettig verhuisbedrijf om zaken mee te doen.
Wij hebben twee keer op de verhuis kwaliteiten van UTS vertrouwd om ons privé te verhuizen. Beide keren waren het goede mannen die graag meedenken met de klant. Hierbij 4 sterren ipv 5 omdat de rekening de 2de keer hoger was dan de 1ste keer terwijl het exact dezelfde hoeveelheid was en ook nog dichterbij en we van te voren de prijs hadden afgesproken. Wel direct betaald omdat de service gewoon goed is.
Gewoon goed allenaal
Bij aankomt stelden de verhuizers zich voor en er werd direct hoe ze zo goed mogelijk onze spullen uit het huis konden krijgen. Ze werkten stug door, het was die dag warm en je moest ze erop attenderen om te drinken. Later kwamen nog 2 extra hulpen, die ook begonnen met zich voor te stellen. Er werd tijd genomen om soms toch ets op een andere plek neer te zetten. De vrachtwagen niet onbeheerd achtergelaten. Ook werd er weer persoonlijk afscheid genomen. Wij zijn zeer tevreden.
Ik ben erg tevreden over het team verhuizers die mij hebben verhuisd! Snel, vriendelijk en zorgvuldig.
Op korte termijn zocht ik een verhuisbedrijf. Alles was binnen een week geregeld: offerte en verhuizing. Scherpe prijs en alles netjes verhuisd. Een tevreden klant.
Een team van zes personen verzorgde de verhuizing in een handomdraai. Er werd netjes en in een prettige gedisciplineerd wijze gewerkt. Met oog voor detail.
Stipt op tijd. Veel zorg om kwetsbare en breekbare goederen. Harde werkers.
Voortreffelijke verhuizers. Voeren alle werkzaamheden rustig, vakkundig en in overleg uit. Beter kan niet.
Vriendelijk personeel, hardwerkend, snel gedaan
Vriendelijk en zorgvuldige verhuizers
Goed contact via mail en telefoon. Flexibel. Schappelijke prijs. En de klus is ook netjes en goed uitgevoerd
Na een extra telefoontje over verhuisdozen, ontvingen wij er plenty. Met een team van vijf man was de verhuizing snel geregeld. Het team was goed op elkaar ingespeeld en alles verliep soepel. Ook de uitgepakte dozen zijn snel opgehaald.
UTS Hersevoort heeft ons het nodige werk uit handen genomen. Inpakken, verhuizen en diverse lampen ophangen in onze nieuwe woning zijn keurig verzorgd door de firma Hersevoort. We hoefden "alleen maar" uit te pakken en op te bergen.
Ze kwamen om half 9 met een man of 6 Een gedeelte ging in de opslag ..bedden enzo haalden ze uit elkaar en in het nieuwe huis weer netjes in elkaar gezet Rond half 2 was alles over in elkaar gezet Heerlijk!
Fijne verhuizing gehad door het meedenken in oplossingen. Het inladen van de huisraad en dozen ging erg secuur. Het uitladen en het weer in elkaar zetten liet hier en daar te wensen over. Maar des al niet te min een dikke voldoende voor jullie.
De mannen van Hersevoort kwamen binnen en deden wat gedaan moest worden op een heel goede en degelijke manier. Ze waren aardig, voorkomend en daarbij ook nog eens heel precies en voorzichtig, maar tegelijkertijd pakten ze goed door! Ze kwamen om 8 uur, en om 13.15 stond alles op de plaats in het nieuwe onderkomen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
De hele verhuizing, met opslag tussen inpakken/halen en brengen/uitpakken, is op rolletjes verlopen, met verhuizers die luisterden, meedachten en vaak al een antwoord hadden voor ik een vraag gesteld had, die precies het gereedschap bij zich hadden dat nodig was om dingen in elkaar te zetten, aan te sluiten, passend te maken en die tips gaven hoe dingen het best aan te pakken. Ik had het me niet beter kunnen wensen.
Keurig op tijd, voorzichtig met je spullen en zeer vriendelijk en behulpzaam!
Fijne mensen om je verhuizing te laten verzorgen, werken snel en zorgvuldig.
Vriendelijk personeel maar ik vaag mij af of dat er 6 moeten zijn. Naar ik begrepen heb waren hier leerlingen bij aanwezig.