In enkele dagen de verhuizing geregeld. Na een kennismakingsgesprek, de verhuisdozen ontvangen en al mijn spullen ingepakt, zover dat mogelijk was. Op de verhuisdag kwam de verhuisploeg binnen, vier man sterk. Ik hoef niets te doen. Ben naar mijn nieuwe woning gegaan. Binnen enkele uren kwamen de eerste dozen. Het uitpakken kon beginnen. In de loop van de middag waren alle spullen binnengebracht. De kasten op de juiste plaats gezet. Het bed in elkaar gezet. Al bij al is de verhuizing prima verlopen. Hulde aan het professionele, gezellige verhuisteam!!!!
Wij zijn tevreden.
Hele fijne mensen waar je van op aan kunt.
Top team, zorgt goed voor opdracht
Rustige deskundige verhuizers, die met zorg de inboedel behandelden. Duidelijke communicatie en prettig huisbezoek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
correct snel en met verstand van werken
Ondanks het feit, dat wij in verschillende landen en op meerdere continenten gewoond ,gewerkt en belasting betaald hebben en dienaangaande vele malen internationaal verhuisd zijn, genoten wij van het extra deskundig advies. Zo blijven wij leren.
Nette vaklui.
Zeer goed gegaan, tevreden
Snel, goed en betrouwbaar
Super snel verhuisd. Personeel is vriendelijk en erg behulpzaam.
Alles super geregeld, en wat attent nog een kadobon nasturen met de leuk kaartje erbij.
Goed teamwork!
Fijne mensen om over de vloer te hebben
Snel verhuisd en flexibel met te verhuizen spullen.
Very nice movers, very fast
Ben zeer tevreden over de organisatie en uitvoering van de verhuizing, die niet bepaald standaard was. De communicatie was perfect en het personnel dat de verhuizing heeft uitgevoerd zeer vriendelijk en bekwaam.Alle meubels op hun plaats en in elkaar gezet binnen minimum van tijd en alles uitgepakt en opgeruimd
Positief personeel en goed verzorgde behandeling Van goederen en huisraad.
Zeer kundige, aardige en hardwerkende medewerkers.
Super! Snel, netjes en deskundig!
Conform afspraak is door zeer deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel de verhuizing geregeld.
Zeer goed en positief team zowel bij inladen als uitladen.
Afgesproken data en tijd zijn nagekomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Inboedel allemaal nog in goede staat bij aflevering.
Flight Forum 3830
5657DX Eindhoven
Gebr. van den Eijnden Euromovers is een allround verhuis- en transportbedrijf die u als klant volledig kan ontzorgen. Van projectmanagement tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, kunstverhuizingen, kunstopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, boedelopslag, high-tech transporten en luchtvrachtvervoer. Met een ervaring die we hebben opgebouwd sinds 1898 staan wij voor u klaar.