Niets op aan te merken. Geweldig. Goed team. Welwillende en vriendelijke bejegening.harde werkers, zonder morren of moeilijk doen.
Heel erg blij dat we een professioneel bedrijf onze meubels hebben laten ophalen en laten opslaan. Zo kon onze zorg compleet naar de verbouwing gaan. Niet goedkoop om het zo te doen, maar wel heel erg goed en snel geregeld! Nette en zorgvuldige behandeling van ons projectje.
Goed werk!
Absoluut niets op aan te merken, snel, vakkundig en aardig.
Goed werk! Top mensen! Team die voor mij heeft gewerkt verdient een 10.
Netjes verzorgd conform wens
Fijn team, komen afspraken na, werken lekker door.
fantastische prestatie geleverd, prima personeel, betrouwbaar bedrijf
De verhuisploeg was op tijd en heeft prima werk geleverd.
Wij hechten veel waarde aan de manier waarop onze klanten onze dienstverlening ervaren. In uw situatie is dat op het gebied van de communicatie kennelijk niet goed gegaan. We gaan uw reactie bespreken binnen ons bedrijf en zullen u daarover verder informeren.
Daadkrachtig team, behulpzaam, onvermoeibaar! Steeds met elkaar in overleg. Behendig met t manoeuvreren van de grote vrachtwagen in kleine straatjes. Team dat al klaar was met andere verhuizing kwam op t laatst ook nog meehelpen, zeer collegiaal!
Vriendelijk, harde werkers, super mensen
Een goed team fijne verhuizing
Geweldig heel professioneel Goede afwerking van Huisboedel
Prettig contact en deskundige en vlotte verhuizing.
fijne mensen die weten van aanpakken! echte aanrader.
Buitenlandervaring zeer professioneel en aardig dezelfde verhuizer als 20 jaar geleden die onze inboedel van Nederland naar Barcelona verhuisde!
Betrouwbare medewerkers, gingen positief om met vragen.
Truly professional and efficient. It was 1 hour and 15 minutes door to door. We planned for having this take up at least half of our day, so instead we started unpacking and are a day ahead of our schedule. Thanks.
Met de verhuismensen op de beide dagen zelf viel prima af te stemmen en ze dachten ook actief mee. Hetzelfde geldt voor de telefonische contacten; heel prettig!
Ze zijn super goed om gegaan met de spullen geen kozijn geraakt!
Flight Forum 3830
5657DX Eindhoven
Gebr. van den Eijnden Euromovers is een allround verhuis- en transportbedrijf die u als klant volledig kan ontzorgen. Van projectmanagement tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, kunstverhuizingen, kunstopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, boedelopslag, high-tech transporten en luchtvrachtvervoer. Met een ervaring die we hebben opgebouwd sinds 1898 staan wij voor u klaar.