gezellige mensen
Een zeer ontspannen verhuizing met zeer vriendelijke en bekwame verhuizers
Verhuizing zeer veilig en accuraat uitgevoerd. Op een snelle en verzorgde wijze.
Sorry, personeel vriendelijk maar daar heb je weinig aan als afspraken niet nagekomen worden
Zeer positieve verhuizing met wat kleine schade maar we gaan ervanuit dat dit netjes geregeld zal worden zoals alles tot nu toe goed is gegaan.
Efficiënt, bijzonder vriendelijk
Prima bedrijf die zijn afspraken nakomt. Alles perfect uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Alles netjes verhuisd en ontzorgd.
Erg prettige groep en sfeer onder het werken vakkundige medewerke om kasten te monteren en demonteren
Goede communicatie en doeltreffende inklaring. Aflevering volgens afspraak, personeel was professioneel, werkte veilig en netjes.
Vriendelijk personeel die van aanpakken weten. En zorgzaam hun werk doen. Ik ben zeer tevreden over de service.
Snel geregeld, goede service en duidelijk ervaren. Zeer vriendelijke verhuizers, die van aanpakken weten.
Goed, snel, professioneel en voorkomend.
zeer vriendelijk personeel, goede aflevering!
Wij zijn heel erg tevreden over Van den Eijnden, de medewerkers, de nazorg, de communicatie en het personeel. Onze verhuizing is door Frank en zijn team creatief en vakkundig uitgevoerd. Minpuntje; de aanvankelijke verhuisdatum is een maand uitgesteld, maar het factuurbedrag werd op de oorspronkelijk afgesproken datum al afgeschreven.
Op alle gebied een zeer betrouwbaar bedrijf, komt alle gemaakte afspraken volledig na .Maar het belangrijkste het personeel zeer vakkundig beleefd en vriendelijk, daar kunnen ze trots op zijn. Wij zullen niet nalaten indien van toepassing reclame te maken.
Tijdige en zorgvuldige afhandeling. Goede communikatie gedurende het hele trajekt
zeer goed
De omstandigheden van de verhuizing waren niet prettig. Mijn oude demente moeder van 87 moest naar een verzorgingshuis. Niet fijn om je vertrouwde huis te verlaten. Het maakte haar soms boos en verdrietig. Uw beide medewerkers hebben de situatie heel goed ingeschat en zijn rustig en respectvol met haar omgegaan. Ze waren zeer voorkomend en sloegen precies de goede toon aan. Echt professioneel en fijn. Top dus. Dit soort medewerkers zijn heel veel waard!,
Flight Forum 3830
5657DX Eindhoven
Gebr. van den Eijnden Euromovers is een allround verhuis- en transportbedrijf die u als klant volledig kan ontzorgen. Van projectmanagement tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, kunstverhuizingen, kunstopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, boedelopslag, high-tech transporten en luchtvrachtvervoer. Met een ervaring die we hebben opgebouwd sinds 1898 staan wij voor u klaar.