Toppers van verhuizers die ons volledig ontzorgd hebben in de verhuizing. Super service en bij een probleem was daar ook meteen een oplossing.
Een gedreven team, punctueel en zorgvuldig. Grote klasse en indrukwekkend hoe de verhuizing is uitgevoerd. Bedankt! Met vriendelijke groet, Pascal van den Eijnden.
Rustige mensen met verstand van zaken!
De mannen waren op tijd, erg voorzichtig met onze spullen, snel van aanpakken. Vriendelijk in het contact, vakbekwaam, kortom gewoon ergb goed.
Men volgt het hele traject van begin tot einde en vraag regelmatig of alles klopt en of men nog van dienst kan zijn.
De verhuizers waren stipt op tijd. Vervolgens zijn de spullen naar binnengebracht en op hun plaats gezet. De montage van de kledingkast verliep vlot en en secuur. Ook op het tweede adres verliep een en ander snel en correct.
Waren keurige mensen, hebben alles netjes ingepakt. Bedden gedemonteerd en ook kasten. Goed ingeseald. De volgende dag op tijd aanwezig en alles in de vrachtwagen geladen In de nieuwe woning uitgeladen, bedden en kasten weer gemonteerd. Het enige nadeel vond ik dat ze niet terugkwamen voor de dozen (wel tegen betaling) maar heb 2 families blij kunnen maken met dozen en inpakpapier !
Verhuizers die hun vak verstaan!
Wat een fijne mannen, die meedenken, en ook die extra mile gaan als we dat nodig is.
Vanaf binnenkomst tot verlaten werd er efficiënt en snel verpakt en ingepakt door de verhuizers. Zo snel zelfs dat ik nu nog zit bij te komen bij het uitpakken en placeren van de verhuisde items. Helaas moeten konstateren dat ik een aantal dingen mis, en ik bang ben dat er items bestemd voor de directe verhuizing in de opslag zijn verzeild geraakt.
Het verhuisteam werkt zeer efficient. Ze weten precies wie en wat door wie gedaan wordt.. Van afspraak maken tot het daadwerkelijke verhuizing was de communicatie perfect. Zoals ik al hierboven schreef, een supergoede verhuizing, van kop tot staart.
Geweldig, behulpzaam, vriendelijk en professioneel
Vanaf het eerste contact met de vertegenwoordiger is alkes goed verlopen. Hele correcte verhuizers!
het voortraject verliep naar tevredenheid. goede communicatie en vriendelijke bejegening. afgesproken datum al maanden bekend. We zagen het helemaal zitten. Net voor de verhuizing heerste weer Corona. Ik werd twee dagen voor de verhuizing positief getest. Dat is natuurlijk verschrikkelijk. Ik heb het eerlijk verteld en gezegd dat ik niet in huis zou zijn of zelfs meteen de dag eerder al thuis weg zou gaan als ze dat liever hadden. Ze waren onverbiddelijk. Mijn man had al recent Corona gehad, dus die kon geen leed meer berokkenen. Toch zouden ze niet komen, geen risico nemen, Corona zit in dat huis, nou ja zeg, volgens de geldende maatregelen is dat helemaal niet waar. In onderwijs en zorg werken ze wel anders. Enfin, de alternatieven die ze boden zouden ons nog meer geld kosten of waren te ver weg als ons huis al verkocht was. We hadden nog tot 8 dagen later gekund, maar dat konden ze daar niet blijkbaar. Kortom, we moesten het maar uitzoeken.
Het spijt ons zeer dat wij uw verhuizing hebben moeten cancelen. Omdat onze verhuizers op zo veel verschillende locaties werken, kunnen wij geen enkel risico nemen. Wij betreuren het uiteraard dat de geboden oplossingen u niet pasten.
De afspraken worden nagekomen en de service is prima. De verhuizing verliep naar wens.
Goed en vakkundig geholpen door 2 professionals, geheel naar wens, erg fijn
Zoals boven beschreven.
Kundige verhuizers. Ze weten wat ze doen, gaan voorzichtig om met de spullen. Ze zijn vriendelijk in de omgang. Ook voor de verhuisdatum hadden we steeds goed contact. Spullen staan nu in de opslag. We hopen dat dezelfde verhuizers ons komen helpen in het nieuwe huis
Verhuizing naar hun opslag is goed verlopen. Alles werd goedverpakt, o.a.: kasten werden in dekens verpakt en daarna met plastic folie verpakt. Glasplaten in noppenfolie en in doos gedaan. Waren 4 verhuizers gekomen, waardoor verhuizing snel gedaan was. Hebben goed werk gedaan. Van Harte aan te bevelen.
Super goede ervaring gehad om de verhuizing door jullie te laten doen.
Ik heb een zeer goede ervaring met Gebr. Van den Eijnden Euromovers. Zij hebben al mijn zorgen uit handen genomen. Over het hele traject ben ik goed geholpen: van de offerteopname, het beantwoorden van mijn vragen via de telefoon tot de verhuizing en nazorg toe, alles verliep professioneel en zorgvuldig. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Vanaf het eerste telefonische contact hebben medewerkers van Van den Eijnden Euromovers al onze zorgen over de naderende verhuizing weggenomen. Perfecte teamsamenwerking zowel in de werkterreinen van de backoffice, als binnen de uiteindelijke verhuisploeg.
Flight Forum 3830
5657DX Eindhoven
Gebr. van den Eijnden Euromovers is een allround verhuis- en transportbedrijf die u als klant volledig kan ontzorgen. Van projectmanagement tot nazorg op het gebied van particuliere- en bedrijfsverhuizingen, kunstverhuizingen, kunstopslag, archiefverhuizingen en archiefopslag, boedelopslag, high-tech transporten en luchtvrachtvervoer. Met een ervaring die we hebben opgebouwd sinds 1898 staan wij voor u klaar.