Wij zijn twee keer verhuisd door de limburgse verhuiscentrale. Beide keren een zeer goede ervaring. Ze zijn zeer vakkundig en zorgvuldig. Betrouwbaar en zeer vriendelijk. Ze zijn een absolute aanrader bij je verhuizing.
Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Ook wij hebben het als prettig ervaren u van dienst te zijn geweest. Veel geluk en woonplezier in uw prachtige huis.
Alles perfect geregeld!
Dank u wel voor uw beoordeling. Graag tot een volgende maal.
Punctueel, professioneel zorgvuldig, snel en ook nog super vriendelijk! Er wordt echt met je meegedacht en overal is wel een hoes of een kist voor waar je kostbare spullen netjes worden ingepakt. Ook op de nieuwe bestemming is alles keurig op de juiste plek gezet. Echt een aanrader!
Bedankt dat u ons vakmanschap en onze werkwijze zo waardeert. Graag hebben wij uw inboedelverhuizing verzorgd. Veel woonplezier en alle goeds
De heer Strang heeft ons perfect verhuisd en begeleid voor en tijdens onze verhuizing. Hij is heel goed omgegaan met een sterfgeval in onze directe nabijheid, dat zich voordeed tijdens onze verhuizing. Fijn team van ervaren en rustige verhuizers en perfect (onderhouden) materieel. In rapportcijfers uitgedrukt is een 8 een belediging, een 9 doet ook geen recht aan de service, dus komen wij uit op een 10!
Dit is een beoordeling om in te lijsten. Heel erg bedankt hiervoor. De verhuisklus hebben we met plezier uitgevoerd. Veel geluk en woonplezier in uw mooie nieuwe woning en bedankt voor uw goede zorgen. Graag tot ziens
Kwamen afspraken na en hebben in één dag de hele inboedel verhuisd. Gingen correct met onze spullen om. Harde werkers die nauwelijks tijd namen om te eten of drinken. Waren zeer vriendelijk. In en uitelkaar halen van spullen ging vlekkeloos.Zal hun beslist aanraden bij andere mensen. Topbedrijf!!
Dank u zeer voor uw recensie. Wij hebben de verhuizing graag voor u verzorgd. Ook wij hebben het als zeer plezierig ervaren. Veel geluk en woonplezier in uw mooie huis en graag tot ziens.
Alles van begin tot einde goed geregeld
Dank u zeer voor uw beoordeling. Veel woonplezier in uw nieuwe woning.
zie hierboven
Wat een mooie beoordeling. Uw kantoorverhuizing hebben wij graag uitgevoerd. Het verliep allemaal op rolletjes, soms letterlijk. Veel succes in uw nieuwe pand.
Onderleiding van Bart Strang werd er vriendelijk, zorgvuldig, efficient en bijna geruisloos gewerkt. Met van tijd tot tijd een kwinkslag. Het waren, ondanks de stress van de verhuizing als geheel, ontspannen dagen. Alle lof voor de LVC.
Heel veel dank voor uw beoordeling. De verhuisklus hebben wij met plezier verzorgd. Veel geluk en woonplezier in uw mooie appartement. Graag tot ziens.
De verhuizing van mijn schoonmoeder (84) verliep op rolletjes (vaak letterlijk). Het verhuisteam was vriendelijk, deskundig en rustig. Schoonmoeder heeft zelfs nog een dutje kunnen doen in haar nieuwe appartement terwijl de mannen bezig waren. Wij zijn zeer tevreden.
Dank u zeer voor de mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Zeer professionele verhuizing en alles top geregeld . Super vriendelijk en bekwaam personeel en alles super verzorgd.
Wat een mooie beoordeling,waarvoor veel dank. Verhuizen is een vak en ontzorgen is daar een onderdeel van. Fijn dat u het allemaal zo prettig heeft ervaren. Wij hebben met plezier uw inboedelverhuizing uitgevoerd. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot een volgende keer.
Wederom perfekt geregelde verhuizing met opslag. Bekwaam, vriendelijk en betroywbaar.
Bedankt voor uw klantenwaardering en dat u voor de tweede maal met ons verhuisd bent. Een juiste keuze, blijkt wel. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot een volgende keer.
Professionele afwerking van de verhuizing, 1e hoe wordt omgegaan met het meubilair en de overige goederen. Ten 2e ook de ontmanteling van kasten en de opbouw verdiend een pluim.
Dank u zeer voor uw mooie beoordeling en de goede verzorging van onze vakmensen tijdens de verhuizing. Graag hebben wij uw inboedelverhuizing verzorgd en wensen u veel woonplezier in uw mooie woning. Graag tot een volgende keer.
Een super verhuisbedrijf met allemaal vriendelijke medewerkers, die niets te veel is en erg nauwkeurig en snel te werk gaan. Totaal geen stress als klant en men hoeft alles maar 1 keer te zeggen. Kan dit bedrijf alleen maar aanraden en als wij ooit nog eens verhuizen dan zullen wij zeker zeker weer voor hun kiezen.
Dank u wel voor uw beoordeling. Wij hebben de verhuisklus met plezier voor u verzorgd. Veel geluk in uw nieuwe huis.
Je wordt door de Limburgse Verhuis Centrale volledig ontzorgt. Hun aanpak is professioneel waarbij opgemerkt moet worden dat er zeer deskundig en met respect met alle spullen wordt omgegaan. Niets wordt aan het toeval overgelaten en hebben daarvoor het juiste inpakmaterialen bij de hand. Het team gaat beheerst met de spullen om en weten uit ervaring en door de lange samenwerking de logische volgorde van de verhuizing. Zoveel het laden op adres 1 en het lossen op adres 2 ging als gesmeerd. Bedankt, jullie hebben perfect en correct werk opgeleverd. Echt een aanbeveling. Succes verder met jullie mooi bedrijf.
Een waardering om trots op te zijn. Erg veel dank hiervoor. U ook bedankt voor de goede zorgen tijdens de verhuizing en wij wensen u alle goeds en veel woonplezier in uw nieuwe woning. Graag tot een volgende keer.
Het team was respectvol, vriendelijk en uiterst behulpzaam
Dank u zeer voor uw mooie beoordeling,uw ervaring met ons is erg treffend verwoord. Met plezier voeren wij ons werk uit en dat resulteert in vakwerk zonder gedoe. Veel woonplezier en graag tot een volgende keer.
Zeer correct en vriendelijk tegen de klant. Komt afspraken na. Geweldige service. Harde werkers. Ik zal dit verhuisbedrijf aan iedereen aanbevelen.
Dank u zeer voor deze mooie beoordeling. De uitvoering van uw inboedelverhuizing hebben wij met plezier verzorgd. Veel woonplezier in uw nieuwe appartement en graag tot ziens.
Zeer goed team dat zeer georganiseerd te werk gaat, de spullen netjes in de verhuiswagen zet en vervolgens ook weer correct op de plaats van bestemming neerzet. En dit zeer efficiënt, binnen 7 uur was het grootste gedeelte achter de rug van oude adres naar nieuwe woning.
Erg bedankt voor uw beoordeling en uw waardering voor ons beroep. Met jarenlange ervaring en professionele hulpmiddelen zorgen wij voor een efficiënt uitgevoerde verhuizing. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u alle goeds.
Komen afspraken correct na en denken mee in wat mogelijk is. Gaan zorgvuldig om met het meubilair. Hardwerkende mensen die hun vak verstaan.
Dank u wel voor uw mooie klantenbeoordeling. Veel geluk in uw mooie appartement en graag tot een volgend keer.
Uitstekend!
Wat een mooie beoordeling, bedankt hiervoor. Wij hebben de verhuisklus met plezier uitgevoerd. Graag tot een volgende keer.
Zeer prettige ervaring. Op en top professionals
Dank u zeer voor de mooie beoordeling. Wij zijn u met plezier van dienst geweest. Graag tot ziens.
Snapt goed dat verhuizen stress kan geven en zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. Het was een lastige verhuizing met opslag, splitsing lokaties en later naar definitieve lokatie. Ieder keer zonder problemen, rustig en effectief. Een aanrader!!
Zeer bedankt voor uw mooie beoordeling. Heel erg fijn dat u ons vakmanschap,rustige en effectieve werkwijze zo waardeert. Graag tot uw dienst en veel geluk in uw mooie woonhuis.
De verhuizing is zeer goed verlopen. Met de nodige humor en enthousiasme liep de verhuizing gesmeerd! Het team is goed op elkaar ingespeeld en onvermoeibaar. Wat een energie ! Het zijn echt Knoertharde werkers ! Bedankt voor alle goede zorgen!
Wat een prachtige beoordeling, veel dank hiervoor. Het was prettig u van dienst te zijn geweest en wij wensen u alle goeds en veel woongenot in het mooie Wylre. Graag tot ziens.
Een prettige en zorgvuldige bejegening, waarbij de verplaatsing van spullen met een gerust hart uit handen kan worden gegeven.
Zeer bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij hebben meermaals voor u verhuisdiensten mogen verzorgen hetgeen steeds met veel plezier is uitgevoerd. Graag tot uw dienst.
Een lastige verhuizing van appartement op 2e verdieping naar appartement op 2e verdieping, verdeeld over 2 dagen. Perfect verlopen, ook dank zij de vooruitziende blik van dhr. Strang.
Dank u wel voor uw beoordeling. Ook een lastige verhuizing gaan wij niet uit de weg. Met plezier hebben wij een en ander voor u verzorgd. Veel woonplezier in uw mooie appartement en graag tot ziens.
Geholpen door een professioneel team met een sterke focus op kwaliteit. Intake was vriendelijk en nauwkeurig, en de offerte werd ter plekke uitgeprint. De dag van de verhuizing stond het team stipt aan de deur, en is begonnen met het inpakken van de meubels. Ook de 85% flatscreen televisie was geen probleem, ondanks het delicate proces. Het afbreken van de kledingkast ging ook soepel. Vanuit mijn huis is de inboedel bij LVC opgeslagen voor een aantal weken, en daarna weer zonder schade teruggebracht en op de plaats gezet. Ik ben onder de indruk van de geleverde service.
Wat een mooie beoordeling van de door ons geleverde diensten. Veel woonplezier in uw mooi verbouwde appartement en graag tot een volgende keer.