Zeer tevreden met de voorbereiding (inpakken, goede bescherming van kwetsbare spullen) en professionele uitvoering (aandacht voor efficiënt en ergonomisch werken, bescherming van lift/deurkozijnen etc., beperking overlast andere bewoners) met behulp van goed materiaal.
Wat een mooie beoordeling, waarvoor veel dank. Het was een grote verhuisklus welke gestructureerd en in alle rust is verlopen. Veel geluk in uw mooie appartement en graag tot een volgende maal.
We hebben afgelopen zomer ons huis in Oostenrijk verkocht. Bart heeft met zijn team de verhuizing naar Nederland verzorgd en het is allemaal zeer goed verlopen.
Dank u zeer voor uw klantenbeoordeling. Met veel plezier hebben wij uw inboedelverhuizing van Oostenrijk naar Nederland uitgevoerd. Wij wensen u alle goeds en veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Vanaf het eerste contact gaf de verhuizer mij een goed gevoel. Een vriendin van mij was 6 jaren geleden door hem verhuisd en hij wist dit nog te herinneren. Hij werkte zorgvuldig, met kennis van zaken, stap voor stap, Tussendoor was tijd voor een grap. De verhuizer was attent en reageerde goed op vragen. Hij zorgde dat de meubels goed stonden en controleerde of de deuren en laden van de kast goed open en dichtgingen. De verhuizer deed goed werk met weinig overlast. Ik raad deze verhuizer iedereen aan.
Veel dank voor uw beoordeling en fijn dat u ons aanbeveelt bij anderen. Graag tot een volgende keer.
Mijn verhuizing is zorgeloos verlopen door de deskundigheid van de Limburgse Verhuis Centrale. Er is hard gewerkt.
Wat een mooie beoordeling,zeer veel dank hiervoor. Veel geluk en woongenot in uw mooie huis. Graag tot een volgende keer.
Punctueel, werken goed samen, aandacht voor inboedel.
Dank u zeer voor uw positieve beoordeling. Wij hebben uw inboedelverhuizing met plezier uitgevoerd. Veel woonplezier in uw nieuwe woning en graag tot ziens.
De verhuizing verliep prima: wat is er in een dag enorm veel werk verzet! Er moesten veel spullen worden verhuisd: grote, zware kasten die uit en weer ín elkaar moesten worden gezet, heel veel boekendozen. Er is keihard, maar ook zorgvuldig en voorzichtig gewerkt. Maar 's avonds stond bijna alles weer op zijn plek en voelde ons nieuwe huis al als 'thuis'.
Dank u zeer voor uw mooie beoordeling. Wij hebben de verhuisklus graag uitgevoerd. Zeer prettig dat u onze werkwijze zo heeft gewaardeerd. Heel veel woonplezier en voorspoed in uw mooie nieuwe huis. P.S. Zegt het voort.
Wij zagen een vakbekwaam team ons huis binnenkomen. Ze waren pietjeprecies en dat wil je ook voor je verhuizing. Alles werd zorgvuldig beschermd en er werd secuur met onze spullen omgegaan. En alles ging in alle rust. Wij werden, door hun proffesionele aanpak, volledig ontzorgd en waren hier heel blij mee.
Dat is wel een erg mooie beoordeling. Zeer veel dank hiervoor. Het waren inderdaad twee prettige verhuisdagen welke gestructureerd en in rust verliepen. Maar dat is waarvoor u hebt gekozen, kwaliteit in plaats van een lage prijs. Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.
Super superieur doen!!!!!
Veel dank voor uw mooie beoordeling. Graag hebben wij de verhuisklus voor u geklaard hetgeen zeer prettig verliep. Ik hoop dat u nog lang van uw mooie huis mag genieten. Graag tot ziens.
Goede service, supervriendeijk, harde werkers, enz. Het kon gewoon niet beter.
Zeer bedankt voor uw mooie beoordeling. Met plezier hebben wij uw inboedelverhuizing uitgevoerd. Veel woonplezier in uw appartement en alle goeds.
Heeft ons correct behandeld !
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met plezier hebben wij de verhuisklus geklaard. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot ziens.
Volledige ontzorging. Erg beleeft, rustig en zeer vriendelijke verhuizers. Weten precies waar ze mee bezig zijn.
Dank voor uw mooie beoordeling en uw goede zorgen gedurende de zeer warme verhuisdagen. Wij hebben uw inboedelverhuizing met plezier uitgevoerd en zien u graag terug als wij uw inboedel vanuit onze opslagplaats terug verhuizen.
Kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden was hoe de verhuizing heeft plaatsgevonden. Alles goed ingepakt en naar de bestemming vervoerd, en daar keurig op z’n plaatst gezet.
Dank u zeer voor uw beoordeling van de door ons uitgevoerde verhuiswerkzaamheden. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot ziens.
Hele goede ervaring. Vriendelijk, vakkundig, snel en met zorg verhuisd
Zeer bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel voorspoed in uw mooie woning.
Limburgse verhuiscentrale is degelijke verhuizer met passie voor het vak, en die houdt van een uitdaging zoals het verhuizen van een grote zware vleugelpiano. Geen enkele schade. Zeer vriendelijke man en personeel, en zeer betrouwbaar
Veel dank voor uw mooie beoordeling. Met plezier zijn wij u van dienst geweest en hebben graag uw zorg ten aanzien van het verhuizen van de prachtige vleugel uit handen genomen. Veel woonplezier in uw nieuwe woning en geniet van het prachtige instrument. Graag tot een volgende keer
Zeer professioneel en vriendelijk bedrijf en team.
Zeer bedankt voor uw mooie beoordeling. Uw inboedelverhuizing hebben wij graag voor u verzorgd en verliep in een prettige sfeer. Ook dank voor de catering tijdens het uitvoeren van de verhuiswerkzaamheden. Graag tot een volgende keer.
Gaan met je spullen om of het hun eigen spullen zijn.
Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel woonplezier in uw prachtige nieuwe woonhuis. Graag tot ziens.
Perfecte partner wat betreft verhuizen. Alles gaat keuring in overleg, communicatie is uitstekend. Alle werkzaamheden worden tot in detail perfect uitgevoerd. Een onderneming met veel ervaring en inzicht.
Dank u zeer voor de complimenten betreffende de voor u uitgevoerde verhuiswerkzaamheden. In 1993 bent u ook door ons verhuisd alleen moet u niet meer zo lang wachten tot de volgende verhuizing. Alle goeds en graag tot ziens.
Vanaf kennismaking zeer tevreden. Men dacht mee, geen vraag of opmerking was teveel. Men gaat zorgvuldig om met de spullen en er is ook tijd voor persoonlijke aandacht tav wat er allemaal komt kijken rondom en tijdens een verhuizing.
Veel dank voor uw mooie recensie. Wij hebben uw inboedelverhuizing met plezier uitgevoerd. Veel woonplezier in uw nieuwe woning en graag tot een volgende keer.
Dit verhuisbedrijf is echt aan te.bevelen. Ze gaan goed georganiseerd te werk. Super beleefde verhuizers. De hele verhuizing duurde maar 5 uurtjes.
Dank u zeer voor uw beoordeling. Fijn dat u de door ons uitgevoerde verhuizing positief heeft ervaren want na 58 jaar op hetzelfde adres gewoond te hebben is verhuizen een hele opgave. Veel gezondheid en woonplezier in uw mooie appartement.
Wij zijn zo blij en gelukkig dat we dit bedrijf hebben leren kennen. Een verhuizing van Oostenrijk naar Nederland is niet niks. Hier heb je zo een bedrijf als De Limburgse Verhuis Centrale hard nodig. Zoals gebleken is, zijn dit zeer ervaren mensen. Betrouwbaar, eerlijk en zeer vriendelijk. Onze ervaring is toppie en dit verdiend een 10 met een griffel.
Veel dank voor uw mooie beoordeling. Voor ons was het eveneens een prettige ervaring en wij zijn u graag van dienst geweest. Gruss Gott
Zeer tevreden over de Limburgse Verhuiscentrale. Mijn verhuizing is perfect verlopen!
Dank u wel voor uw mooie recensie. Wij zijn u graag van dienst geweest. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot ziens.
Een zeer professioneel en tot in de puntjes verzorgd vehuisbedrijf! Zeer vriendelijk en meedenkend over elk vraagstuk. Ook de opslag was zeer goed verzorgd! Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kan zeggen dat alles in goede handen was en we zonder enige zorg in ons nieuwe huis zijn ingetrokken! Super Groetjes Raymond
Zeer bedankt voor uw mooie recensie. Met plezier hebben wij uw omvangrijke verhuisklus uitgevoerd hetgeen soepel en in prima harmonie verliep. Veel woongenot in uw schitterende appartement. Graag tot ziens.
Professioneel, efficiënt en effectief
Dank u voor uw positieve beoordeling. Wij zijn u met plezier van dienst geweest. Veel woongenot in uw mooie huis.
Bijzonder prettige, deskundige en zeer nette dienstverlener. Liever niet weer verhuizen, maar als het moet dan weer met de Limburgse verhuiscentrale.
Dank u zeer voor uw positieve recensie. Erg prettig u opnieuw van dienst te zijn geweest. Het laden van de inboedel op de vijfde verdieping in Papendrecht alsook het lossen verliep soepel. Bedankt voor uw goede zorgen en veel gezondheid en woongenot in Roermond.
Met de koop van een ander woning, waren mijn vriendin en ik het gelijk erover eens om een verhuisbedrijf in te schakelen. Wij kwamen daarbij terecht bij de Limburgse verhuis centrale. Bart en zijn team hebben de verhuistaak op zich genomen. Het was in een woord fantastisch! Terwijl wijzelf nog wat laatste zaken konden regelen voor het huis, werd de hele inboedel van keldervloer tot aan de zolderdak ingeladen en verhuisd. Vakkundig en met een lach. Binnen een mum van tijd was alles bezorgd op onze nieuwe plek. Spullen werden netjes op de juiste plek en zo nodig in elkaar gezet. Bedankt Bart, Patrick en Pieter!
Zeer bedankt voor uw mooie beoordeling.Wij hebben uw inboedelverhuizing met plezier uitgevoerd. Veel woonplezier en geluk in het nieuwe huis. Graag tot een volgende keer.