fijne mensen, zorgvuldig, snel
dank u wel voor uw reactie. wij zijn u graag van dienst geweest en wensen u veel geluk in uw nieuwe woning.
Deskundig vriendelijk team. Weet hoe ze de dingen aanpakken en luistert naar de wensen van de klant.
Zie boven.
Fantastische service !
Ik zou iedereen dit professionele verhuisbedrijf aanraden. Eigenaar en medewerkers zeer professioneel en uitermate service gericht
Zeer bedankt voor uw beoordeling. Voor ons schept dit natuurlijk veel voldoening en zo hebben we eer van ons werk. Veel woongenot en alle goeds.
Top, vanaf het eerste telefoontje met een zeer vriendelijke dame tot het huisbezoek en de offerte. Alles duidelijk en snel geregeld. De dag van de verhuizing alles super verlopen.
Wat een mooie beoordeling,dank hiervoor. De samenwerking met u was ook plezierig en dat heeft er ook toegeleid dat de verhuizing op rolletjes liep. Veel woongenot en graag tot ziens.
De heren die mijn ouders verhuisd hebben waren buiten het bovenstaande zeer aangenaam en geduldig in huis. Ze bleven in alle omstandigheden rustig en hielden veel rekening met de persoonlijke omstandigheden in huis. Kortom, erg blij met de keuze voor de Limburgse Verhuis Centrale.
Dank u wel voor uw beoordeling. De verhuizing van de inboedel van uw ouders hebben wij graag verzorgd alsmede het verhuizen van veel kunst. Wij wensen uw ouders veel woonplezier in het mooie appartement.
Behulpzaam, vriendelijk, meedenkend, vakkundig
Dank voor uw beoordeling wij hebben de verhuisklus met veel plezier voor u uitgevoerd. Veel geluk en woonplezier in het mooie Zuid Limburg
Het huis van mijn moeder moest leeggehaald worden. En iedereen wilde wel iets van haar mooie spullen. Samen met Bart een plan gemaakt om in één dag haar spullen op verschillende plekken in Nederland te bezorgen. Wat een logistieke operatie, maar dankzij het vakmanschap van deze kanjers was het eigenlijk een fluitje van een cent. Wel vrij prijzig, maar wat heb ik een hoop stress afgekocht!
De titel van uw beoordeling alleen al, om trots op te zijn. Met veel plezier hebben we deze ingewikkelde klus geklaard tot ieders tevredenheid. Graag tot weerziens.
Goed en eerlijk advies Snel en zeer vriendelijk
Prima, geen enkele klacht. Bijzonder lof voor het vakkundig herstel van schade die NIET door hun werknemers was veroorzaakt: Dhr. Strang heeft bij mijn oude bureau een beschadigde hoek met vakkennis hersteld.
Dank u zeer voor uw mooie beoordeling. De omvangrijke verhuizing van uw inboedel hebben wij graag uitgevoerd en verliep erg prettig. Veel voorspoed en woongenot in uw nieuwe parochie.
Prettig zaken doen met Bart en collega's. Van offerte tot leveren van de dozen en het verhuizen zelf waren erg goed geregeld. Leuke mensen met aandacht voor je spullen en jou als persoon. Een echte aanrader.
Zeer bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn u met plezier van dienst geweest en wensen u veel geluk en gezondheid in het nieuwe huis. Graag tot ziens.
Vakmanschap is meesterschap! Goede organisatie met geweldige mensen. Zelfs onze medebewoners in de andere appartementen waren onder de indruk!
Dank voor uw beoordeling en voor de prettige wijze van samenwerken. Veel geluk in uw appartement. Graag tot een volgende keer.
Er werd correct en schadevrij gewerkt. Niks was de heren teveel en we voelden ons echt ontzorgd. Overal was aan gedacht en we vonden het de kosten meer dan waard en zouden het meteen weer doen met deze firma. Harde werkers die hun vak verstaan!
Erg bedankt voor het invullen van de enquête. Wij hebben uw inboedelverhuizing met veel plezier uitgevoerd. Veel voorspoed in uw nieuwe huis.
Zeer correcte firma, er worden goede afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zeer prettig en betrouwbaar personeel, gaan zorgvuldig om met spullen en ook met de woning (muren/vloeren). In korte omschrijving firma weet waar ze mee bezig zijn en waar het om draait, dus bij twijfel gewoon doen en jezelf ontlasten. Zeer prettige mensen in omgang.
Bij de Limburgse Verhuiscentrale ben je in goede handen als je gaat verhuizen. Het is een professionele verhuisfirma met moderne voorzieningen. Alles wordt degelijk ingepakt en aan kwetsbare huisraad wordt extra aandacht besteed. In mijn situatie werden bedden en kasten zorgvuldig gedemonteerd en op mijn nieuwe woonadres weer keurig in elkaar gezet. Als je zonder hoofdpijn wilt verhuizen dan kan ik deze verhuisfirma ten zeerste aanbevelen.
Wat een mooie beoordeling, zeer veel dank hiervoor. Wij hebben uw inboedelverhuizing met plezier uitgevoerd. Zoals u aangaf was u gespannen over het verloop van de verhuizing maar eenmaal onze vakmensen over de vloer veranderde dat snel. Graag tot ziens bij de retourverhuizing uit onze opslagplaats van de resterende inventaris
Snel een afspraak, duidelijke communicatie en de woning is brandschoon opgeleverd. Niks op aan te merken.
Zeer bedankt voor de mooie beoordeling, de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. Graag tot ziens
Na slechte ervaring met een ander verhuisbedrijf (verhuisbedrijf limburg) heeft de heer Sprang alles inhet werk gesteld om onze problemen op te lossen, hartelijk bedankt, ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Ook u bedankt voor uw mooie beoordeling over de door ons uitgevoerde diensten. Schandalig dat u zeer slechte ervaringen heeft gehad met een zichzelf benoemd "verhuisbedrijf" met een bijna gelijkluidende naam als de onze. Maar u hebt uiteindelijk toch gekozen voor kwaliteit en vakmanschap en bent bij de Limburgse Verhuis Centrale terecht gekomen. Zoals u reeds heeft opgemerkt een perfecte keuze. Veel voorspoed in uw nieuwe woning en graag tot ziens
Verhuizers waren prima op tijd, in- en uitladen ging snel, geen problemen tijdens de verhuizing.
Wij hebben het als uiterst prettig ervaren uw inboedel te hebben verhuisd van Eindhoven naar Sittard in een enkele gezellige dag. Veel voorspoed in uw nieuwe woning.
Mocht je ooit een verhuisbedrijf nodig hebben, dan is de Limburgse Verhuis Centrale een mega aanrader. Nog nooit zo relaxed verhuisd, alles wordt keurig afgedekt en ingepakt door de sympathieke mannen. Ze denken mee met de klant en niets is ze te veel. Ik ben al vaak verhuisd maar dit bedrijf steekt er met kop en schouders bovenuit.
Bedankt voor uw welgemeende beoordeling. Wij vonden het eveneens prettig u van dienst te zijn geweest. Ook bedankt voor uw goede zorgen gedurende de verhuizing en het in ons gestelde vertrouwen. Graag tot een volgende keer.
Gewoon uitstekend
Wij waren uitermate tevreden met de dienstverlening.
Vriendelijke mensen die hun taak fluitend en met veel toewijding doen. Zijn zeer voorzichtig met onze spulletjes omgesprongen.
Zeer bedankt voor het uitspreken van uw waardering over de door ons uitgevoerde verhuiswerkzaamheden. Al uw mooie kunstobjecten hebben wij graag met zorg verpakt en verhuisd. Het zijn altijd eenmalige stukken welke secuur en met aandacht behandeld dienen te worden. Fijn, weer een geslaagde verhuizing en een tevreden klant. Graag tot ziens een veel geluk in uw mooie appartement.
Ondanks dat verhuizen vaak als stressvol kan worden ervaren was daar deze keer absoluut geen sprake van! Oprecht een zorgeloze en vakkundige verhuizing.
Ondanks perikelen (in coronatijd) rondom een verhuizing vanaf Duitsland naar het sjoone Limburg werd de klus voorspoedig geklaard. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel woonplezier in onze mooie provincie.