Onze verhuizing is heel goed verlopen dankzij de Limburgse Verhuis Centrale. De verhuizers weten wat ze doen en werken voorzichtig, nauwkeurig en toch vlot. Veel ervaring, dat zie je meteen (geen gebruik van onervaren uitzendkrachten). Meubels en woning worden goed beschermd en er werd regelmatig afgestemd met ons. Wij hebben ook gekozen voor de- en montage van een aantal grote kasten. Ook dit is heel goed geregeld. De prijs kan aanvankelijk tegenvallen, maar voor ons is dit het dubbel en dwars waard geweest.
Dank u zeer voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u ons vakwerk, accuratesse, betrokkenheid en verhuistarief weet te waarderen. Veel voorspoed in uw mooie huis.
Komen afspraken na, zijn secuur en netjes op de spullen en op de woning Gewoon toppie
Zeer bedankt voor uw beoordeling en prettig dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij zijn u graag van dienst geweest.
Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen. Zeer prettig in contact en van tevoren duidelijk met ons overlegd en goed en deskundig advies gekregen, van het inpakken van dozen op het oude adres, demonteren meubels, inpakken van de meubels voor het transport tot het monteren en plaatsen meubels en het uitpakken van de dozen op het nieuwe adres. Meedenken met de klant wat heel belangrijk is. Verhuizing is geheel vlekkeloos verlopen dankzij de perfecte en deskundige organisatie van dit verhuisbedrijf.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij zijn u met veel plezier van dienst geweest en wensen u veel woongenot en veel gezondheid in uw nieuwe appartement. Graag tot een volgende keer.
Vriendelijke mensen, doen hun werk duidelijk met plezier. Zeer professioneel. Alles werd keurig ingepakt om beschadiging te voorkomen, zowel de meubels als de voordeur en later ook de lift. Er was dan ook niets beschadigd of gebroken.
Dank u zeer voor uw beoordeling. Uw inboedelverhuizing hebben wij met plezier voor u verzorgd. Hopelijk bent u snel gewend in uw nieuwe omgeving. Veel voorspoed.
De verhuizers deden hun best alles voor ons probleemloos te laten verlopen. En dat is gelukt. Hulde voor dit bedrijf.
Dank voor uw beoordeling. Wij doen wat wij beloven. Veel woonplezier en veel gezondheid.
Kennis van in in te pakken en te vervoeren meubels en/of decoratie. Gebruik van moderne containers/transportmiddelen voor het vervoer. Er werd in teamverband gewerkt zodat alles goed en snel verliep. Goede verstandhouding en communicatie onderling. Oog en oor voor de klant.
Ga zo door ! Een aanrader voor iedereen ! TOP!
zeer bedankt voor uw mooie beoordeling. wij zijn u met plezier van dienst geweest. veel woongenot in uw mooie appartement.
De medewerkers waren vriendelijk, netjes en competent.
Bedankt voor uw waardering. Veel geluk in uw nieuwe woning en graag tot een volgende keer.
Dank u voor uw beoordeling. Alle goeds voor u beiden in uw nieuwe omgeving.
De laatste praktische informatie over het verloop van de verhuisdag zelf vond ik wat laat komen en stond niet, zoals telefonisch aangegeven, in de ontvangen opdrachtbevestiging. De informatie werd op verzoek keurig netjes telefonisch en ook nog eens schriftelijk per e-mail doorgegeven. Maar als (onwetende) klant is het fijn als deze informatie wat eerder wordt doorgegeven zodat de planning daar verder op gemaakt kan worden. Voor het overige een voortreffelijk georganiseerde verhuisdag gehad. Een dag later zitten we alweer in een gezellig ingerichte nieuwe woning, zonder dozen om ons heen. Met dank aan meneer Strang en zijn collega’s Patrick en Pieter.
Zeer bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn u met veel plezier van dienst geweest en wensen u veel woongenot en voorspoed in uw mooie appartement.
Deskundig, efficiënt, maatwerk
Dank u voor uw beoordeling. Dank ook voor uw goede zorgen. Wij hebben u vaker verhuisd en dit hebben wij steeds met veel plezier voor u uitgevoerd. Veel woonplezier en graag tot ziens
Prettig en vertrouwenwekkend contacten met medewerkers zowel vooraf als tijdens de uitvoering van het karwei. Rustige, deskundige en zorgvuldige behandeling van de te verhuizen objecten bij het ophalen en terugbezorgen ervan. Klus tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Zeer bedankt voor de mooie beoordeling. Wij vonden het prettig u van dienst te zijn geweest.
Dank voor het invullen van de enquête. Veel woonplezier in uw nieuwe huis.
Dank u wel voor uw beoordeling, Veel woongenot in uw nieuwe woning en mooie omgeving
Deskundigheid, accuratesse, vriendelijkheid, respect voor alles en iedereen en de snelheid waarmee ZONDER problemen we zijn verhuisd. Chapeau! Materiaal waarmee gewerkt wordt is van de hoogste klasse.
Wat een mooie beoordeling. Zeer bedankt hiervoor. Wij zijn u met veel plezier van dienst geweest. Veel voorspoed in uw mooie huis.
geen overige opm.
vriendelijke, deskundige begeleiding
Uitstekende omgang met degenen die verhuizen; verlichten van stress als die er is.
Vriendelijk, zorgvuldig en flexibel
Erg bedankt voor uw beoordeling. Wij vonden het prettig u van dienst te zijn geweest. Veel geluk in uw nieuwe woning.