We zijn erg tevreden over het inpakken en verhuizen door den Otter verhuisbedrijf. Een aanrader!
Super behulpzame en fijne heren/ jongens Kan het iedereen aanbevelen Alles keurig en met veel respect behandeld
Er waren bij ons 5 erg aardige en behulpzame jongens
Onze verhuizing was perfect geregeld.
Goed en vakkundig gewerkt
Vakkundige mensen die hun afspraak nakomen.
Deskundig, beschaafd, oplossingsgericht.
Beleefd en behulpzaam personeel, correcte en snelle behandeling van mijn inboedel, afspraken alle nagekomen.
Wij zijn erg tevreden over de beide verhuizingen en de opslag voor 9 maanden
Den Otter heeft onze verhuizing in twee stappen perfect geregeld. Goede voorbereiding (dat is het halve werk) al in de offerte fase. Het uithuizen en opslaan verliep snel en professioneel. Stipt op tijd conform afspraak stond Den Otter voor de deur. Alle materialen aanwezig. Verhuis lift, dozen, overig inpak materiaal. En de ploeg was duidelijk goed op elkaar ingespeeld. Inpakken heel zorgvuldig, er is niets beschadigd. Het hele huis leeg en veeg schoon, klaar om op te leveren. Ook het inhuizen na de oplevering van ons appartement is perfect gelopen. We zijn er blij van geworden. Verhuizers hielden zich keurig aan de afspraken. Alles met de verhuis lift, deuren van het complex dicht gehouden. Dezelfde ploeg, en opnieuw perfect op elkaar ingespeeld. In huis brengen in een tempo dat ongeëvenaard is. En tegelijk rustig, zonder haast. Maar wel doorwerken. En dan gaat het snel. De volgende dag uitpakken, lampen en schilderijen ophangen. Alles in alle rust en heel zorgvuldig. Den Otter heeft vele verhuizingen in ons complex verzorgd. Ik heb geen klacht gehoord. Hele goede ploeg, mijn complimenten. Aanbevolen, vooral als je onbezorgd een wat complexere verhuizing moet doen.
Alles keurig verlopen, zowel het inladen op de Waaldijk, het opslaan van ons huisraad, de aanname en opslag van nieuwe aangeschafte meubelen alsmede het uitladen op de Platehaven. Stuk voor stuk prima medewerkers/verhuizers. Zeer behulpzaam.
Den Otter kwam met een heel leuk team die ervoor zorgde dat we een probleemloze en snelle verhuizing hadden. Doordat de sfeer in het team goed was werd er lol gemaakt maar ook hard gewerkt.
Dankzij de deskundigheid van de mannen verliep de verhuizing heel vlot. De verhuizers zijn heel goed op elkaar ingespeeld en vriendelijk. De lege verhuisdozen werden na een telefoontje heel snel opgehaald.
zeer positief
Voorlichting over werkwijze en inpakken met levering vooraf met ruime hoeveelheid dozen en papier was prima. Verhuizing ging professioneel en vlot. Er was nog ruim tijd over om (gedeeltelijk) uit te pakken.
Nvt
Aardige en bekwame verhuizers, zeker die van den Otter zelf. We vonden het prettig met ze te verhuizen en door het oplossend vermogen konden we het toch wel stressvolle verhuizen overlaten aan de mannen.
Vriendelijk en vakkundig
Prima bedrijf, alles op tijd, alles keurig en netjes opgehaald en ook weer afgeleverd. Ook spullen voor mij extra goed ingepakt door hun. En ook niet onbelangrijk, leuke gasten.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Gisteren verhuisd, altijd spannend! Echter met Den Otter wordt je geheel ontzorgd! Vakmensen die zorgvuldig je meubels etc op de juiste plaats zetten! Dank Samir en Farid voor de fijne samenwerking! Bij een volgende verhuizing gaan wij weer naar Den Otter Verhuizing.
Ze kwamen met 5 man onze spullen halen, en gingen de 20ft container in. (De spullen dan) we wisten iet hoelang de opslag zou duren, dat was geen probleem. Wel 4 weken van te voren bellen als je je spullen weer wil hebben. Ze waren s morgens al weer om 8.00 op ons nieuwe adres met 3 man. Alles petfect verlopen top bedrijf. Daarom verdienen ze ook een 10
fijne, vakkundige medewerkers
Den Otter verhuizingen heeft een goed team. Vriendelijke mensen die op een professionele wijze snel en netjes hun werk doen en alle gemaakte afspraken nakomen. Den Otter is een verhuis bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen.
Bedankt voor de mooie review. We hebben het graag gedaan! Met vriendelijke groeten, Den Otter Verhuizingen BV
Opnieuw een zeer goede ervaring met dit verhuisbedrijf Werken heel netjes en snel. Alle meubels langs mijn pas geverfde muren, zonder dat er een krasje op gekomen is. Altijd vriendelijk en bereid om zonodig iets extra's te doen, voor een scherpe prijs. Top service!
De heren zijn op tijd, vriendelijk, hard werkend en beleefd. Ze weten wat ze doen en ze ontfermen zich goed over de jong stage lopers! Zelfs tijdens het wachten was er een knul die de dode bloemen uit de hortensia’s haalde. En vond dat als hij toch ff niets te doen had dit meteen even kon doen. Geef ze een natje en een droogje op zijn tijd want ze verdienen dit! Als we ooit nog eens verhuizen dan zeker weer met Den Otter.
Fennaweg 26
2991ZA Barendrecht
Net als veel andere bedrijven in de verhuisbranche is ook Den Otter Verhuizingen ontstaan uit een zogenaamde "dagelijksche bodedienst". Al meer dan een eeuw lang, vanaf 1913 om precies te zijn, onderhielden de broers Willem en Pleun den Otter zulke diensten vanuit Barendrecht naar Rotterdam en Dordrecht. Voor de particulier en het bedrijfsleven van het toenmalige Barendrecht werd van alles afgevoerd en aangevoerd wat men dagelijks nodig of geproduceerd had. Vanaf het einde van de jaren vijftig bekwaamde Den Otter zich steeds meer in het verhuisvak. In de jaren die daarop volgden ontwikkelde zich een modern verhuisbedrijf, voorzien van alle denkbare technieken. Maar zoals vaker geldt: de mensen die de verhuizing uitvoeren bepalen de kwaliteit, niet de machines. Vandaar dat den Otter er altijd naar streeft uw verhuizing weliswaar met alle moderne middelen, maar tegelijk bijna ambachtelijk uit te voeren. Gemotiveerd en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die deze verdient. Geholpen door eigentijdse verhuisliften, lucht geveerde verhuiswagens en een moderne, verwarmde opslagruimte zijn wij in staat uw verhuizing tot in de kleinste details te verzorgen. Uiteraard tegen een alleszins redelijke prijs.