Onze verhuizing van 2 naar 1 huis via de tijdelijke opslag bij Den Otter is super verlopen dankzij enthousiaste en zeer kundige verhuizers die ook met moeilijke en smalle draaien in het trappenhuis alles blijven proberen om alle spullen op de beoogde plaats te krijgen. En dat alles zonder hun enthousiasme te verliezen, top!
I.v.m. een verbouwing moesten onze meubelen en spullen worden opgeslagen. Container met 4 man sterk kwam keurig op tijd. Alles netjes in- en 5 weken later weer uitgeladen en op de juiste plekken neergezet. Prima service!
Prima bedrijf, de mannen denken met je mee. Werken heel netjes.
Start van de verhuizing, op tijd zoals afgesproken. Voorzieningen geplaatst zodat geen beschadigingen en vervuiling heeft plaatst gevonden. Het team, vrolijk, humoristisch en vakbekwaam. Gelukkig nog koffie en thee kunnen aanbieden. Na aankomst op nieuwe locatie werden alle verhuisartikelen op de juiste plek geplaatst. Dit team heeft zoveel rust, humor en gezien de tijdsduur, voor ons een ideale verhuizing geregeld. Compliment is op zijn plaats.
De verhuizing ging super goed en snel. De mannen werkte netjes en zorgvuldig.
zie boven
Van het voorgesprek en de offerte via de opslag van onze goederen tot aan de laatste afhandeling, het ophalen van de lege dozen na de verhuizing: niets dan lof. Prima prijs-kwaliteit verhouding, uitstekende informatie, persoonlijke informele maar bijzonder correcte benadering. Zowel op kantoor, als door de verhuisploeg zelf. Een goede sfeer onderling en uiterst zorgvuldig met onze spullen. De verhuizers maakten er gewoon iets leuks van. Echt bijzonder.
Professioneel en klantgericht!
Georganiseerd, geruisloos, snel
Wij hadden een verhuizing in etappes, vanuit twee adressen, met een vrij langdurige opslag tussendoor. Vanaf offerte tot laatste bezorging, een bijzonder soepel, meedenkend, stipt en schappelijk bedrijf. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, en, last but not least: een zeer sympathieke ploeg van verhuizers, die heel zorgvuldig met onze huisraad omging.
Vorige week verhuisd van een appartement 'zes hoog' naar een gezinswoning. Vanaf het moment dat Den Otter Verhuizingen het werk op kwam nemen om te kunnen offreren tot het laatste krukje dat mijn nieuwe woning binnen gebracht moest worden, ben ik ontzorgd. De expertise vooraf, de planning en logistiek erna en zeker ook de verhuisploeg zelf: Het is allemaal snel, voorspoedig en foutloos gegaan én nog met een fijn gevoel ook. En dat zegt wat, want volgens mij is niets stressvoller en vervelender dan een verhuizing. Kortom, in één woord: Top!
Dank voor de geweldige beoordeling! We hebben het graag verzorgd. Met vriendelijke groeten, Medewerkers en directie Den Otter Verhuizingen
Afspraken worden nagekomen en op de dag van verhuizen wordt alles netjes, snel en professioneel opgepakt.
Vlot en deskundig, netjes en vriendelijk
De heren waren heel correct en werkten hard door. Verder kreeg ik zonder problemen extra papier toen ik erom vroeg. Geen opmerkingen
Vriendelijke deskundigheid en respect voor onze spullen.
Je kijkt altijd tegen het verhuizen op maar met de deskundigheid van de verhuizers lijkt het achteraf toch allemaal mee te vallen. De mannen weten waar ze mee bezig zijn en dat stralen ze uit ook.
van begin tot einde correct en behulpzaam
Wederom heeft den Otter de verhuizing prima gedaan. Fantastische medewerkers die deskundig en vrolijk waren. Gewoon super!
Onze verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Spullen die wij zelf niet hebben kunnen inpakken zijn door het verhuisteam met de grootste zorg ingepakt om veilig te kunnen vervoeren, van televisies en schilderijen tot spiegels en een grote klok. Op ons nieuwe adres zijn alle dozen en overige spullen netjes in de juiste kamer neergezet. Het verhuisteam was top! Verhuizen is niet leuk, maar door Den Otter Verhuizingen wel een stuk gemakkelijker gemaakt! Dank!
jongens waren keurig op tijd keiharde werkers en verantwoordelijkheidsgevoel goed team die op elkaar ingewerkt waren in 1 woord grandioos zeker een aanrader
Ik was onder de indruk van de snelheid en zorgvuldigheid die ik zag. Dat in combinatie met de service en professionele houding maakt dat verhuizen bijna leuk wordt!!
Dank voor de geweldige beoordeling! We hebben het graag voor u verzorgd. Met vriendelijke groeten, Medewerkers en directie Den Otter Verhuizingen
We zijn heel blij met de gang van zaken rondom de verhuizing. De vrachtwagen was er al voor de afgesproken tijd, alles werd vakkundig in de auto geladen, spullen werden keurig gedemonteerd en later weer in elkaar gezet. Ook de verhuislift bij de flat was goed geregeld. Kortom, een dag die prima is verlopen door de vakkundigheid van de medewerkers!
Fennaweg 26
2991ZA Barendrecht
Net als veel andere bedrijven in de verhuisbranche is ook Den Otter Verhuizingen ontstaan uit een zogenaamde "dagelijksche bodedienst". Al meer dan een eeuw lang, vanaf 1913 om precies te zijn, onderhielden de broers Willem en Pleun den Otter zulke diensten vanuit Barendrecht naar Rotterdam en Dordrecht. Voor de particulier en het bedrijfsleven van het toenmalige Barendrecht werd van alles afgevoerd en aangevoerd wat men dagelijks nodig of geproduceerd had. Vanaf het einde van de jaren vijftig bekwaamde Den Otter zich steeds meer in het verhuisvak. In de jaren die daarop volgden ontwikkelde zich een modern verhuisbedrijf, voorzien van alle denkbare technieken. Maar zoals vaker geldt: de mensen die de verhuizing uitvoeren bepalen de kwaliteit, niet de machines. Vandaar dat den Otter er altijd naar streeft uw verhuizing weliswaar met alle moderne middelen, maar tegelijk bijna ambachtelijk uit te voeren. Gemotiveerd en goed opgeleide medewerkers geven uw kostbare inboedel alle aandacht die deze verdient. Geholpen door eigentijdse verhuisliften, lucht geveerde verhuiswagens en een moderne, verwarmde opslagruimte zijn wij in staat uw verhuizing tot in de kleinste details te verzorgen. Uiteraard tegen een alleszins redelijke prijs.