rustig verhuisteam met aandacht en meedenken over onze wensen
Wij hebben de werkwijze van de mensen die alles uitvoerden als goed ervaren en waren na afronding van alles heel tevreden met het door ons uitgekozen verhuisbedrijf
Net bedrijf met vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Goed verzorgd vriendinnetje personeel
Zeer goede ervaring
Alles was prima geregeld, hoewel 2 van de 4 verhuizers wat later kwamen, alles keurig op tijd klaar. Zeer behulpzaam en heel netjes gewerkt.
Jac. den Hollander heeft ons keurig verhuisd van Rotterdam naar Pijnacker. De verhuizers waren stipt op tijd en vakkundig. De verhuizing verliep soepel. Het contact is prima, alleen moet je soms zelf ergens om vragen, waar je eerder bericht over verwacht (tijdstip van arriveren verhuizers bijv)
Grote betrokkenheid was op te merken tijdens de verhuizing voor onze spullen. Er was een goed communicatie. Waardoor alles soepel verliep.
gezellig veel plezier rustig voorzichtig behulpzaam experts
Door goede vakmanschap uitgevoerd
Leuk team en verhuizing op tijd, deskundig.
Zonder al te veel woorden worden de dozen de wagen binnengewandeld. Stellage opgebouwd voor boven. Paar uurtjes later hetzelfde feestje op de nieuwe bestemming.
Er kwamen op dinsdag twee mensen inpakken. Dat ging zeer zorgvuldig. Op woensdag kwamen er vijf mensen verhuizen. Keurig afstemmen waar de spullen moeten komen, niet alleen in welke kamer maar ook op de juiste plek. Al met al ben ik zeer tevreden.
Warme aanbeveling
De verhuizing werd zeer efficiënt en op een plezierige manier uitgevoerd. Nadat het contract ondertekend was zou de communicatie over de uitvoering (tijden e.d.) verbeterd kunnen worden. het regelen van de handmanservice twee dagen na de verhuizing is handig - maar achteraf gezien was de prijs hiervoor zeer duur!
zeer relexte dag met deze mensen gehad, demontage sauna zeker elektrische bedrading was moeilijk maar liep perfect. Alles gelabeld en ook inelkaar zetten liep goed.
Snelle en nette manier van werken van fijne en vriendelijke verhuizers. Zonder morren inpakken en afleveren. Wij zijn super tevreden. Verhuizen willen we nooooooit meer, maar als het moet roepen we weer de mannen van Jac. den Hollander in. Keurige afhandeling. Mannen, bedankt.
Wij verhuisden van Rotterdam naar Middelburg, een flinke stap. De verhuisdag verliep ontzettend soepel, met fijne en vriendelijke verhuizers. We stonden s'ochtends op in Rotterdam en aan het einde van de dag ploften we neer op onze bank in Middelburg. Aanrader voor een zorgeloze verhuizing.
Professioneel, vriendelijk, zorgvuldig en snel !
Ik ben compleet ontzorgd. Vakbekwaam personeel en wat een aardige mensen!
2 keer met dit verhuisbedrijf verhuisd, beide keren naar volle tevredenheid. Komen keurig op tijd, werken snel en netjes en zijn vriendelijk.
Alle meubels uit elkaar gehaald en in elkaar gezet, voorzichtig omgegaan met mijn spullen, vriendelijk
Fijn contact, fijn team en verhuizing helemaal goed gegaan.
Soms verhuist iemand na een relatiebreuk. Dan hoop je op begrip. Dat hebben deze verhuizers. Het is superfijn dat de mannen van Jac. den Hollander geduldig zijn, en alles in goed overleg doen. Ze gaan zorgvuldig en professioneel met je spullen om. Daarnaast zijn ze vriendelijk en relaxed. Ik kan dit bedrijf warm aanbevelen.
Andries Copierhof 7
3059LM Rotterdam
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.