MIjn verhuizing verliep naar tevredenheid. Een prettige, voorkomende benadering waarbij de meubelstukken en overige huisraad in vertrouwende handen waren. Ontzorging en dat is fijn bij een gebeurtenis als een verhuizing.
Keurig op tijd. Vriendelijk, behulpzaam en ervaren. Heel prettig verlopen allemaal.
Verhuizing ging snel, netjes en de verhuizers waren heel vriendelijk.
Geweldig!
Werken zeer netjes ! Meubels worden goed ingepakt voor ze de verhuiswagen in gaan.
5 sterke en gezellige mannen die onze spullen keurig en in kort tijdsbestek overbrachten naar het nieuw huis. Extra dozen de dag tevoren direct bezorgd.
Ervaren verhuizers. Weten hoe ze het moeten doen en pakken waardevolle spullen goed in.
Keurig op tijd begonnen, 5 vrolijke mannen die in rap tempo onze verhuizing bewerkstelligden. Petje af! Extra dozen de dag voor de verhuizing werden in rap tempo nog bezorgd.
Helaas was 1 keukenkastje niet leeggehaald en meeverhuisd. Top service!
We zagen de verhuizing met angst en beven tegemoet. De verbouwing van de nieuwe woning kende vele tegenslagen. We waren bang dat de verhuizing de volgende tegenslag zou worden. Deze angst was geheel onterecht, zo bleek al snel tijdens de verhuizing. De verhuizing verliep perfect. Vanaf het moment dat de verhuizers aan de slag gingen, liep het als een geoliede machine. De verhuislift werd geplaatst waarna het ervaren verhuizers perfect samenwerkten. Meubels die te groot waren om door het raam te passen, werden vakkundig uit elkaar gehaald. Na het inladen van de verhuiswagen vertrokken zij naar de nieuwe woning. Bij de nieuwe woning werden de meubels op de juiste plaats gezet. De gedemonteerde meubels werden weer in elkaar gezet. We kunnen zeggen dat de verhuizing perfect is verlopen. We hopen nog vele jaren in ons nieuwe huis te blijven wonen. Maar mochten we ooit weer gaan verhuizen, dan huren we zeker Den Hollander Verhuizingen weer in.
Van a tot z was de verhuizing goed geregeld, aardige medewerkers, die meedenken, je spullen met respect behandelen, en niets is teveel. Kortom ik raad verhuisbedrijf Jac. den Hollander iedereen aan!
Gaan zorgvuldig om met de inboedel en hebben aandacht voor het plaatsen i.o.m. De bewoner op de nieuwe locatie.
Een zeer vakkundig en vriendelijk team verhuizers.
Prettig contact vanaf de intake tot en met de verhuisdag zelf. De mannen zijn zorgvuldig met mijn spullen omgegaan, ik had hier zelf geen enkel omkijken naar. Op aanvraag extra ingepakt. Er werd veel tijd genomen voor de verhuizing, met als voordeel stressvrij en zorgvuldigheid; de dag duurde hierdoor wel wat lang.
Mijn ervaring met Jac. den Hollander is heel erg positief. Er was een team van vier man die zich allemaal netjes persoonlijk voorstelden, er werd bijzonder voorzichtig te werk gegaan en met je spullen omgegaan. Ook bij het uitladen naar het nieuwe huis werd er voorzichtig omgegaan met het nieuwe huis. Echt top!
Top bedrijf!
Het was toch veel. Dus later kwam er een persoon bij.
Hele fijne ervaring
De heren hebben de verhuizing van mij en mijn dochter heel comfortabel gemaakt. Ze hebben met ons mee gedacht en de boel afgemaakt bij het laatste huis (van dochter) omdat wij weg moesten. De grote bank stond perfect op z’n plek met alle kussen heel lief op een mooie manier in de bank. Alle lof voor de mannen!!!
contact momenten waren prettig, goed bereikbaar ook telefonisch
Gekozen voor inbpakservice. Vooraf iemand langs gekomen voor inventarisatie. Inpakdag de dag voor de verhuizing, één iemand die het niet redde om alles in te pakken. Kwam ook met een onzin verhaal terug bij werkgever over het aantal dozen dat hij had ingepakt, had aangegeven dat er veel meer dozen meegenomen moesten worden. Hij gaf ook aan de volgende dag terug te komen zodat ze met meer man zouden zijn. Dit terwijl de volgende dag de mannen die kwamen er ten eerste niet van wisten dat er nog ingepakt moest worden, ten tweede bleek dat zij nog een heel eind kwamen met de dozen die nog aanwezig waren. Plus diegene die was komen inpakken was er helemaal niet. Al met al gaf dit veel vertraging plus hebben wij zelf nog dozen staan inpakken. Ik had iets anders verwacht van een service waar je voor betaalt en waarin je bewust kiest om te laten inpakken (ivm vergevorderde zwangerschap en het nog te koop staan van de woning dus de keus alles last minute in te pakken). Mannen op de dag van de verhuizing overigens top!
snel en adequaat verhuisd
Andries Copierhof 7
3059LM Rotterdam
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.