Het enige minpunt is dat de klepel van de klok, die door de verhuizers was ingepakt was verbogen, daardoor loopt de klok niet meer. Dit ontdekten wij pas later. Verder was het een prima ervaring.
Ontzettend aardig en gemotiveerd personeel, volt en deskundig.
Vanaf het moment van het eerste meubel tot het laatste meubel, helemaal geweldig uitgevoerd. Zeer professioneel verhuisteam en zeer zorgzaam voor onze spulletjes.
Goede en snelle diensten
Snelle verhuizing door vriendelijke verhuizers. Mooi op tijd en nette omgang met de spullen. Om 8 uur begonnen en om 13 uur zaten we al in ons nieuwe huis.
Vriendelijke mensen. Zorgvuldig omgaan met de spullen. Helemaal niets op aan te merken.
De medewerkers op de dag zelf en service vanuit kantoor was prima. Door hun benadering viel op de verhuisdag veel spanning van ons af. Dit mede doordat mensen ons voortreffelijk benaderden en hielpen. Enige min puntje was dat er veel slechte verhuisdozen waren, maar er waren er gelukkig wel genoeg.
heel fijn geholpen zeer behulpzaam, correct en vriendelijk verhuisd.
Ze stonden op de afgesproken tijd om alles te verhuizen. En hebben alles netjes uit elkaar en ook weer ingepakt gezet.
Super vriendelijk en vakkundig personeel. Goede voorbereiding bij het bezoek voor de verhuizing. Het paste allemaal net in de vrachtwagen (behalve de fietsen). Snel en goed verhuist De verhuizers waren hard aan het werk, maar hadden ook tijd voor koffie en een praatje en gingen voorzichtig met alle spullen om.
De verhuizing is goed gegaan, de opslag was ook goed geregeld. Een klein puntje . Beter communiceren over de tijd.
De eerste keer een verhuizer ingeschakeld maar nooit meer zonder!
Wij zijn verhuisd door uw bedrijf. Wat een fijne ervaring! Alles werd met zorg behandeld, heel erg goed! Wij willen uw medewerkers een dikke pluim geven, we zijn super tevreden. Het is vlekkeloos gegaan, we konden ons niet beter wensen! Nu snel dozen uitpakken en genieten van ons nieuwe huisje!!
Ondanks dat er geen lift geplaatst kon worden, toch snel alles van het ene adres naar de andere.
Geweldige verhuizers begripvol niet te overhaast meedenken
Heel vriendelijke mannen, zeer goede service. Alles uiterst netjes gegaan.
Dit verhuisbedrijf ingeschakeld voor mijn moeder. Alles ging perfect van offerte tot gemaakte afspraken. Ze nemen alles uit handen, telefonisch zeer bereikbaar en altijd netjes door iedereen te woord gestaan. Geen kleine lettertjes gewoon met een gerust hart op hun vertrouwen. Ze hebben alles netjes vervoerd. Alles uit mekaar gehaald en in een halve dag was alles op wat op zijn plek moest gemonteerd en al binnen een halve dag klaar. Mocht ik ooit verhuizen of iemand uit me omgeving dan raad ik dit bedrijf zonder nadenken na en weet ik dat ze met een gerust hart goed uitverhuist zullen worden. Mijn moeder is helemaal happy en ik ook omdat al deze zorgen mij ontnomen zijn door dit bedrijf. Een dikke 10 voor dit welverdiend teamwork binnen het bedrijf.
Super vriendelijk en vakkundig personeel behulpzaam, meedenkend, verhuizing verliep soepel en snel, perfect!!
Communicatie verliep soepel, dag van verhuizing was super geregeld en aan het eind van de middag waren we keurig over. De verhuizers waren hard aan het werk, maar hadden ook tijd voor een praatje en gingen voorzichtig met alle spullen om. Het had niet beter gekund!
Professionele medewerkers dienstverlenend
Het team was kundig, werkte netjes, dachten mee en waren plezierig om mee te werken.
Vriendelijke en vrolijke medewerkers, keihard gewerkt, alles verhuisd zonder enige schade. Complimenten!!
Prima verhuizers, aardig, deskundig, harde werkers.
Snel een offerte, flexibel in de datum bepalen, dozen op tijd binnen, op de dag zelf uitstekende verhuizers, netjes volgens coronaprotocol, ervaren en rustig te werk gegaan, keihard doorgewerkt en alles uitstekend op plek gezet en netjes gewerkt zonder schade. Echt helemaal top!
Een scherpe offerte gekregen en toch top service en vakkundig personeel die met respect met je spullen omgaan. Vriendelijke mensen die hun best doen om alles in goede banen te leiden. Top en ik zal ze voortaan altijd gebruiken en aanraden voor verhuizingen.
Andries Copierhof 7
3059LM Rotterdam
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.