Vriendelijke, gezellige en vakkundige verhuizing. Echte klantvriendelijkheid.
Verhuizen is behoorlijk ingrijpend en stressvol. Het verhuisteam van Jac. den Hollander zijn professionals die je helpen te ontzorgen. Alles is vakkundig binnen 1 dag verhuisd. Superblij mee! Dankjulliewel!
Op tijd., Werken hard en met beleid., Beleeft. Kortom TOPJOB geleverd!
Heel goed team dat goed op elkaar is ingewerkt, waren wel iets later dan we hadden afgesproken. Maar we zijn erg tevreden over hun inzet en ervaring. Leuke, aardige verhuizers die heel hard gewerkt hebben. Een complimentje waard.
Fantastische verhuisdag gehad :-) Onze verhuizing incl. de- en montage van de meubels van Gorinchem naar Rotterdam is vlekkeloos verlopen. Wij willen "ons" verhuisteam bedanken: Jan Groenendijk, Robin de Graaf, Patrick Mullens, Jeffrey Essenboom, Jarno uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Enne Sies bedankt voor het opnemen van de inboedel. (paste precies) Groet Robert en Elles.
Deskundig personeel , niets was ze teveel ! Wij zijn zeer tevreden en bevelen het ook onze vrienden aan !
Geweldig verhuisteam en adviezen van Sies. Uitstekende samenwerking van het verhuisteam met een zeer vriendelijke, ontspannen en klantgerichte aanpak. Het was nog gezellig ook! Complimenten voor bedrijf en bemanning. Frank en Renske Spruijt
Zeer goed verhuisteam over de vloer gehad Deskundig en vriendelijke mensen. Een net verhuisbedrijf
Prettige mensen met dosis humor. Vlot, correct. Bereid tot overleg met de klant.
Wat een super mensen. Ze staan voor niets en kunnen alles. Werken enorm hard. Onvoorziene dingen worden direct deskundig aangepakt. Ook als team goed en leuk met elkaar. Toppers zijn het!!
buitengewoon aardig en deskundig personeel
Reeds eerder vermeld: De verhuizers combineerden hun vakbekwaamheid met heel veel humor. Voor het eerst in mijn leven meerdere malen hartelijk gelachen tijdens een verhuizing. Klasse!
Echt, ik ben een kritische dame! Maar alles, echt alles ging volledig naar wens! Complimenten voor deze harde werkers!!!
De verhuiscrew waren aardige gasten. Ze moesten tot de avond doorwerken terwijl ze dachten in de middag klaar te zijn. Het werk was slecht ingeschat qua tijd en daardoor werd er erg veel gemopperd over de planning op kantoor.
Geachte heer Coster, Uiteraard betreuren wij de schade aan uw kast ten zeerste. De schade hebben wij direct doorgezet aan onze verzekeringsmaatschappij. De expert heeft het uit te keren bedrag van de schade bepaald. Wij gaan uit van de kundigheid van de verzekeringsexpert. met vriendelijke groet, Jac. den Hollander Verhuizingen
Uitstekende service
Zeer tevreden, zeer hulpvaardige en vriendelijke mensen
Het was echt heel fijn, persoonlijk en deskundig. Iedereen was rustig en vriendelijk en bereid mee te denken of dingen op te lossen.
Echt een hele leuke ploeg keihard gewerkt geen schade
Andries Copierhof 7
3059LM Rotterdam
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Alle Erkende Verhuizers voldoen aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.