Zeer goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Ze gaan zeer netjes met je spullen om en zijn erg deskundig. Binnen no-time was alles ingepakt en bij het nieuwe adres weer op de juiste plek neergezet.
1982 - 2001 - 2024 Altijd vriendelijk, vakkundig en meedenkend.
Ons hele huis in twee dagen zonder stress verhuisd. Heel vriendelijke en professionele verhuizers. We zouden het iedereen aanbevelen!
In een periode van hoogspanning,was het weldadig om rustige, vriendelijke en deskundige mensen om je heen te hebben
Van der Wansem: Nogmaals een Beregoed bedrijf!!
alles snel en zonder problemen verhuisd
Mensen die hart hebben voor het vak. Inpakken sjouwen en toch steeds weer heel zorgvuldig. Hoe zwaar het werk ook is, ze blijven allemaal heel vriendelijk en zijn ook niet te beroerd om iets extra's te doen als je erom vraagt.
Fijn bedrijf, snel en vakkundig. Niets op aan te merken!
Prettig contact en alles netjes in en uitgeladen. Contact was vriendelijk en vertrouwenwekkend.
Snelle verhuizing, volledig ontzorgd en voorzichtig met de spullen!
Nasr volle tevredenheid heeft u ons geholpen maar liefst twee keer in korte tijd. Deskundig, vriendelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen aan toekomstige klanten.
De verhuizers van van der Wansem hebben hun werk zeer zorgvuldig uitgevoerd en met oog voor onze wensen. De afhandeling was vlot, adequaat en conform afspraken. De medewerkers functioneerden als een geolied team.
Kennis van zaken
Een vriendelijke realistische kijk op verhuizingen. Strak georganiseerd en open voor vragen. Kortom mijn verhuizing was weer een hele goede en fijne ervaring.
Professionele organisatie betrouwbaar nu mijn tweede verhuizing alles in laten pakken is zeer goed bevallen hou zich aan de afspraken krijgt een zeer betrouwbare offerte bij beide verhuizingen geen zogenaamde extra kosten dus ik zou zeggen subliem
Met name waardering voor de communicatie
Fantastische ervaring. Drukke tijd achter de rug, maar jullie stralen rust uit en dat was fijn.
Supervriendelijk en ervaren team dat me reeds twee keer verhuisde. Zo snel, lijkt wel of ze toveren.
Goed verlopen.
Op dag 1 werden de spullen opgehaald en op dag 2 stond het team al weer vroeg op de stoep in Drenthe. Alles is goed overgekomen en het team was goed op elkaar in gespeeld. Alles netjes volgens afspraak.
Aanwezig op afgesproken tijd. Gelijk begonnen en 1 uur en 15 minuten zat alles in de auto. Kasten ed ingepakt in folie. Kleding op hangers in transport staande transport koffer gedaan door hun. Bij aankomst nieuwe woning binnen 1 uur alles in de bestemde kamers gezet. Petje af voor die gasten.
Fijne ploeg verhuizers voor wie niets teveel
Van Wansem was van de drie erkende verhuisbedrijven, aan wie ik offerte had gevraagd, verreweg het goedkoopst, maar de verhuizing van mijn spullen, naar deels opslag, deels een tijdelijke woning is snel en heel goed geregeld.
De verhuizing ging snel, iedereen was erg aardig, voor alles was een oplossing en alles kwam netjes over. De communicatie vooraf was helder en snel, en de prijs heel redelijk voor al dat werk.
Dit is de tweede keer dat ik verhuis met Van der Wansem en het was weer top. Ze komen snel voor de intake, de offerte is uitstekend en veel beter dan die van de populaire con-collega's. De uitvoering is ook professioneel, vriendelijk, betrokken bij en voorzichtig met je kostbare spullen. Gewoon uitstekend.