Prima geholpen
Firma van der Wansem heeft ons van Den Haag naar Gorinchem verhuisd met super vriendelijke mannen! Ondanks dat ons huis nog niet af was waren de mannen erg soepel met het neer zetten van alle dozen en meubilair. Al met al een prettige verhuizing gehad!!! Dank aan alle mannen!!!
15min voor afspraak aanwezig. Zowel bij oude als nieuwe woning was de situatie ietwat lastig of onvoorzien voor het plaatsen van de lift maar het team kreeg het voor elkaar. In iets meer dan 3 uur was de verhuizing voltooid (incl 20min rijden). Verhuizers namen zelfs spullen mee die wij over het hoofd gezien hadden (ski's die nog in 'n rek onder het plafond hingen).
Was een zeer nette en snelle verhuizing, uitstekend gedaan!
Jammer dat 1 lamp gesneuveld is. Voor de rest prima
Verhuizing was zeer goed en de inpak servies kon echt niet beter!!!
goede afspraken die nagekomen worden, fijne mensen, alles op tijd en netjes
Firma P.J. van der Wansem levert goed en vakkundig werk af, zijn snel én voorzichtig, en zijn ook nog eens prima mensen. Van tevoren een goede inventaris gemaakt en duidelijke afspraken gecommuniceerd, en toen we onverhoopt wat eerder moesten verhuizen kon dat ook in goed overleg geregeld worden. Op de dagen zelf hoefden wij alleen voor de koffie te zorgen, voor de rest werden we volledig ontzorgd.
Binnen drie uur verhuisd, alles netjes op z’n plek. Vriendelijk team. Beveel het zeker aan!
Alles werd vakkundig uit elkaar gehaald beschermend ingepakt en netjes in het nieuwe huis op de juiste plek neer gezet
De gevraagde offerte werd snel gegeven. Telefonisch contact met uw bedrijf verliep snel en vriendelijk. Inladen van de boedel gebeurde snel en professioneel, met zorg voor kwetsbare items. Boedel staat nu voor ongeveer 1 maand in opslag. We zien met vertrouwen uit naar het lossen van de boedel in ons (dan) volledig verbouwde huis!
Op aanraden van n kennis dit verhuisbedrijf besteld. Kon niet beter. Heldere duidelijke afspraken.
Zeer goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Ze gaan zeer netjes met je spullen om en zijn erg deskundig. Binnen no-time was alles ingepakt en bij het nieuwe adres weer op de juiste plek neergezet.
1982 - 2001 - 2024 Altijd vriendelijk, vakkundig en meedenkend.
Ons hele huis in twee dagen zonder stress verhuisd. Heel vriendelijke en professionele verhuizers. We zouden het iedereen aanbevelen!
In een periode van hoogspanning,was het weldadig om rustige, vriendelijke en deskundige mensen om je heen te hebben
Van der Wansem: Nogmaals een Beregoed bedrijf!!
alles snel en zonder problemen verhuisd
Mensen die hart hebben voor het vak. Inpakken sjouwen en toch steeds weer heel zorgvuldig. Hoe zwaar het werk ook is, ze blijven allemaal heel vriendelijk en zijn ook niet te beroerd om iets extra's te doen als je erom vraagt.
Fijn bedrijf, snel en vakkundig. Niets op aan te merken!
Prettig contact en alles netjes in en uitgeladen. Contact was vriendelijk en vertrouwenwekkend.
Snelle verhuizing, volledig ontzorgd en voorzichtig met de spullen!
Nasr volle tevredenheid heeft u ons geholpen maar liefst twee keer in korte tijd. Deskundig, vriendelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen aan toekomstige klanten.
De verhuizers van van der Wansem hebben hun werk zeer zorgvuldig uitgevoerd en met oog voor onze wensen. De afhandeling was vlot, adequaat en conform afspraken. De medewerkers functioneerden als een geolied team.
Kennis van zaken