Prettige ervaring, duidelijke offerte vooraf, de dienstverlening werd conform de offerte uitgevoerd, geen gezeur achteraf. Vriendelijke verhuizers die hun werk vlot en netjes hebben uitgevoerd. Naast verhuizing ook demontage en montage laten uitvoeren, ook dit in orde. Tussen offerte en verhuizing had ik nog wat vragen, ik kreeg daarop snel antwoord.
De verhuizing verliep vlekkeloos. De verhuizers kwamen op tijd, waren vriendelijk en gingen zorgvuldig om met de spullen. Wat mij betreft hebben zij de standaard gezet, honderd procent tevreden en ik kan hem van harte aanraden!
Het ging heel snel en aardige verhuizers
Maurice en zijn mannen hebben fantastisch werk geleverd. Creatieve gedachtes, plezier in het werk, goeie werksfeer en duidelijke communicatie hebben er voor gezorgd dat de gehele verhuizing vlekkeloos is verlopen.
Ging razendsnel
Super snelle en goede verhuizing. Fijn contact vooraf en hele vriendelijke werknemers.
Ik heb voor de tweede keer voor van Wansem gekozen , omdat de eerste keer mij goed bevallen was. Ook deze keer hebben de mannen mij uitstekend geholpen en alles netjes en zorgvuldig overgebracht. Een echte aanrader!
Wat zijn wij blij met de mannen van van der Wansum. Carlos, Thomas, Hans en Maurice: jullie zijn toppers! Wij kijken terug op een heel prettige verhuizing en zijn over het gehele proces, vanaf het opnemen van de offerte tot de verhuizing zelf, enorm tevreden. Tijdens de verhuizing was de sfeer ontspannen en opgewekt (ook tussen de collega’s onderling), de taakverdeling tussen de verhuizers goed afgestemd en de communicatie met ons helder. Wij voelden ons daardoor echt ontzorgd. Heel belangrijk want een verhuizing is best een ingrijpende gebeurtenis. Wij zullen van der Wansum zéker aanbevelen bij anderen.
Zeer positieve ervaring om met Vd Wansem te verhuizen. De verhuizing verliep probleemloos en alles ging razendsnel. Heel blij met hoe het allemaal verlopen is.
Wij zijn tevreden over onze verhuizing met van der Wansem. Grootste voordeel vind ik wel dat ze met veel man kwamen en met 2 vrachtwagens zodat alles in 1 keer verhuisd kon worden. Ze werken heel hard, alles wordt netjes gemonteerd. Enige minpuntje vonden wij de 'invasie' 's morgens. De verhuizers waren er wat eerder maar wij waren nog niet helemaal klaar. Het voelde niet of we een keuze hadden om ze even te laten wachten (die was er wel hoorden we later) waardoor het even heel chaotisch begon. Dus misschien hadden we zelf assertiever daarin moeten zijn maar beter even goed vragen als je wat eerder bent denk ik.
Alles liep van aanvang af prima (aanvraag, langs komen, brengen dozen en uitvoering verhuizing). Deskundige en vriendelijke mensen die snel en efficiënt werkten en de paar kleine dingetjes die ik vergeten was (zoals het inpakken van de lampjes van de schemerlampen) alsnog zonder enig probleem oppakten en uitvoerden. Het enige kleine minpunt (vandaar het cijfer 9) was dat een aantal geleverde verhuisdozen duidelijk z'n beste tijd gehad had. Die kon ik dus alleen voor lichte dingen gebruiken. Dat zou beter kunnen, denk ik (gooi dozen na een paar keer gebruik gewoon bij het oud papier).
Erg goede ervaring met deze verhuizer. Al vanaf het eerste telefonische contact tot en met de verhuizing zelf. Binnen enkele uren onze gehele inboedel verhuisd. En in deze inboedel zit ook een flinke piano. Piano werd zeer vakkundig vervoerd. Er werd ook meegedacht, er werd gevraagd of we iets wel of niet mee wilden verhuizen omdat laten staan ook een logische mogelijkheid was. Het verhuisteam was op elkaar ingespeeld. Daardoor is de verhuizing perfect verqlopen.
Nette verhuizing, alle afspraken nagekomen en snel resultaat
Met grote bewondering voor de energie, het tempo en de vakbekwaamheid, waarmee de mannen onze grote verhuizing naar de andere kant van het land uitvoerden. En alles in een ontspannen sfeer!
De verhuizers werkten zeer hard en hadden ons binnen een aantal uur helemaal over. Zeer goede ervaring in vergelijking met eerder gebruikte verhuisbedrijven.
Goede service, fijne medewerkers !
Goede ervaring opgedaan met het verhuisteam: professioneel, snel en efficiënt.
De verhuizing voldeed in alle opzichten aan de verwachtingen.
De verhuizing was super geregeld! Ze kwamen op tijd en deden het werk super snel en netjes. Echt een goede service!
Prettige correcte verhuizers voor wie niets te veel is. Twee inboedels zijn professioneel in 1 huis geschoven. En hoe mooi is het dat een iets minder valide verhuizer zo perfect past in het team. Hulde !!
Onze verhuizing van Den Haag naar Soest is vlekkeloos verlopen dankzij de fantastische inzet van het team!
De mannen zijn vriendelijk, werken hard en zijn megazuinig met mijn spullen omgegaan. Als ik nog een keer moet verhuizen bel ik ze weer!
Op tijd, werken professioneel, snel en kundig. Goede ervaring met dit bedrijf, aanrader.
Zeer kundige verhuizers, die rustig maar hardwerkend onze verhuizing hebben gedaan. Het verhuisteam was zeer goed op elkaar ingespeeld en zorgden ervoor dat wij ons inderdaad direct thuis voelden.
Zeer tevreden Gewerkt als paarden erg professioneel kan het aanbevelen top verhuisbedrijf