wij zijn wederom erg tevreden.
Opm. de verhuizing was van dhr Spatgens, die naar Gambia ging. Ik heb als opdrachtnemer voor dhr Spatgens gefungeerd.
De kosten dubbeldik waard voor het gebodene. Het verhuisteam wilde niet lang koffiedrinken ondanks mijn aandringen.
Sympathiek team. Harde werkers.
alles is perfect uitgevoerd - fantastische services en medewerkers, super vriendelijk - het geheel is 100% +
Compliment ook voor de uitstekende communicatie en afstemming.
Zeer tevreden over het hele traject. Goede informatie, goede adequate hulp en vlotte verhuizindg waarin alles opgepakt en opgelost werd wat zich voordeed.
Deskundig en hardwerkend verhuisteam. Klantvriendelijk.
Ga zo door!
Het persoonlijke, positieve kontakt vanaf de eerste kennismaking met Fa. Vroomen.
Einfach Super. Tolle und freundliche Fachkräfte. Sehr Korrekt. De juiste keuze gemaakt.
Goede prijs / kwalititsverhouding
Evenals 14 jaar geleden, toen onder verantwoordelijkheid van Vroomen sr, heeft zoon Marcel de zaken nu ook tot in de puntjes goed verzorgd, chapeau voor het hele team. Eerlijk zaken doen met deze firma.
Geweldige service ! Top klantenservice! Leven met de klant mee! Harry Vroomen is voor mij DE verhuizer en raad ik iedereen aan!
Het was een prettige samenwerking wat de verhuisstress aanzienlijk heeft verminderd!
Gemaakte afspraken zijn nagekomen, vriendelijke medewerkers, goede in-uitpakservice dat zelfde geldt ook voor het demonteren en monteren van de meubelstukken. Kortom..........zeer tevreden!!!!!
Wij hebben 2x gebruik gemaakt van de verhuisservice en zijn buitengewoon tevreden. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, personeel is vriendelijk en werken netjes. Ik beveel Harry Vroomen graag aan bij vrienden en kennissen.