Prettig contact, voorzichtige en betrouwbare verhuizers
Fijne verhuizers vakkundig en heel behulpzaam
De verhuizers werkten zeer efficiënt, waarbij ze rekening hielden met de omstandigheden.
Snel geregeld, van offerte tot daadwerkelijke verhuizing. Niet te beroerd monter plaatse nog een verzoek in te willigen
snel werkend en vriendelijke personeel die meedenkt.
Alles klopte weer : ouderwets goede service en aardige mensen.
Verhuizing tot in de puntjes verzorgd. Hele prettige communicatie en deskundige medewerkers. Een meerwaarde is ook de mogelijkheid tot opslag en de diverse faciliteiten waar ik naar volle tevredenheid gebruik van kon maken,
Kwamen met meer mannen dan oorspronkelijk gepland. Verhuizing verliep gestructureerd en vlot. Hier en daar wat meer zorg voor spullen vewacht maar over het algemeen goed gegaan. Geen beschadigingen aan spullen of muren. Zaken door het trapgat gekregen wat ik niet had gedacht dat het zou passen.
Omdat ik al eerder van de diensten van Lagerberg Verhuisgroep gebruik had gemaakt en hier zeer tevreden over was, besloot ik voor mijn verhuizing naar Portugal eerder dit jaar weer voor hen te kiezen. Eigenlijk meerdere diensten in één: een deel van de inboedel verhuizen binnen Den Haag, de rest naar Portugal. Aldaar was de ervaring met Lagerberg's partner prima, zowel v.w.b. het transport als het uitladen, plaatsen en monteren van enkele meubelstukken. Goede communicatie. Volgende keer weer Lagerberg!
Dit is al weer de 3e verhuizing met dit verhuisbedrijf en ik zou geen andere meer willen inhuren. Zeer betrouwbaar familiebedrijf. Niets is te gek en jouw verhuizing staat centraal. Komen al hun afspraken na en zijn zeer flexibel.
Een fijne en ontspannen manier van verhuizen door mensen die hun vak verstaan. Voor, tijdens en na de verhuizing een goede communicatie waar op een prettig rekeing gehouden werd met de persoonlijke omstandigheden
Topbedrijf!
Zowel bij het laden als bij het lossen is het gegaan zoals vooraf besproken was (en misschien nog wel iets voorspoediger). Aardige en nette personen, wij zijn erg blij dat de verhuizing zo voorspoedig gegaan is.
Helemaal prima niks meer aan te verbeteren
Our move from Den Haag to North-Germany with quite a lot of belongings was a great success thanks to Lagerberg Verhuisgroep. We very much appreciate the good planning, reliable communication, professional "laden en loosen" and the hard-working and very friendly attitude of the staff members throughout. Thank you very much en tot ziens!
behulpzame medewerkers .
Erg fijne ervaring met Lagerberg!!. De contacten met het kantoor verliepen soepel. De verhuizing zelf verliep ook zonder zorgen. Veel kunst moest worden ingepakt dit gebeurde zorgvuldig. Heel erg blij dat ik voor Lagerberg heb gekozen !
Heel goede service en mannen doen keurig
Net werk keurig optijd en goed overleg mogelijk
De mnnen waren vriendelijk, snel en alles is zonder mankementen overgebracht. Complimenten!
Wij zijn vanaf het eerste contact zeer tevreden over Lagerberg Verhuizingen. Ze werken zeer professioneel en deskundig de verhuizing is bijzonder soepel verlopen. Daarnaast is Lagerberg altijd bereikbaar en zijn ze flexibel ingesteld ook wordt er goed mee gedacht. Wij kunnen Lagerberg van harte aanbevelen.
Lagerberg was heel flexibel en luistert ook naar de wensen. Daarnaast voelde de eerste afspraak om een offerte op te laten maken erg relaxed. De verhuisdag zelf ging soepel en professioneel.
We hadden een fijne verhuizing met Lagerberg, het was makkelijk om met ze te overleggen en iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. Onze spullen zijn zonder problemen van het oude huis naar het nieuwe huis gebracht en ze vertrokken pas toen we tevreden waren. Ze zijn gelukkig niet de duursten, dus de verhouding tussen prijs en kwaliteit is zeer goed.
A great experience throughout the process. There was a lot of effort made to accommodate our requests and provide an excellent service. We would definitely recommend Lagerberg verhuisgroep.
Lagerberg Verhuisgroep is een topbedrijf. Afspraken worden nagekomen. Geen vraag is teveel. Keurige en vriendelijke verhuizers. Interessante prijsstelling. Ik beveel ze absoluut aan.