In eerste instantie keek ik op van de hoogte van de offerte. Maar nadat ik verschillende andere verhuizers had gecheckt werd me een ding heel duidelijk. Lagerberg geeft een totaal prijs en dat blijft die prijs. Geen verrassingen ( wie wil die tijdens een verhuizing?), top service, geweldig personeel die van wanten weten. Kortom ze zijn het méér dan waard. Doen is mijn advies!
Meerdere keren door Lagerberg verhuisd en elke keer naar tevredenheid. Wij hopen nooit meer te verhuizen maar indien anders moet Lagerberg het weer doen
Op korte termijn snel en EU-afspraken te maken en te effectueren
Ik zag enorm op tegen mijn verhuizing maar de mannen waren rustig, vriendelijk en ontzorgend. Alles is prima verlopen en alle bewondering voor het toch zware werk wat geleverd wordt.
Door de firma Lagerberg is onze verhuizing een weinig stressvolle en goede ervaring geworden. Vriendelijk, begripvol, kundig en respectvol is er met onze spullen omgegaan. Echt zeer goed.
Verhuisd van huis naar appartement met veel kwetsbare spullen. Met hulp van Lagerberg heel goed verpakt. Resultaat: nul schade! Vriendelijke, hardwerkende, behulpzame medewerkers met veel ervaring. Niets dan lof! De verhuizing ging vlot zonder problemen. Ik kan Lagerberg zonder meer aanbevelen voor een verhuizing.
Excellant performance so far.
Al meerder keren ingeschakeld voor een verhuizing. En altijd weer probleemloos.
Lagerberg heeft heel professioneel ingesprongen waar een ander verhuisbedrijf het had laten afweten. Ze zijn heel flexibel geweest met de planning en hebben de verhuizing perfect afgehandeld. Zeer goed bereikbaar, denken met je mee, dozen brengen of ophalen kon steeds heel snel (zelfde of volgende dag) en het verhuisteam is zeer ervaren, vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld. Ze leveren waar voor hun geld en ontzorgen je waar mogelijk.
Super vriendelijke jongens en heel erg behulpzaam. De verhuizing is prima verlopen!
Prima! Vriendelijk, behulpzaam, snel en goed.
Wij werden volledig ontzorgd, van te voren tijdens en ook na de verhuizing! Heel vriendelijk personeel, denken over alles na en helpen je echt met alles mee. Top!!
Zie boven
het is gewoon goed geregeld
Zeer vriendelijke en behulpzame heren en fantastische inzet met alles
Goede hulp, mooi op tijd, goede communicatie, vriendelijke service, goede omgang met de spullen en snel verhuisd
Tot nu toe alleen maar positief. Verhuizers werkten rustig en zorgvuldig. Informatie en communicatie is helder en duidelijk.
Geweldige verhuizers die vooraf en op de dag zelf op een fijne manier meedenken. En aan het eind van de dag is het huis helemaal leeg!
Zie boven
Prima verhuisteam
Betrouwbare mensen, die gemaakte afspraken goed nakwamen.
Alles volgens afspraak en op een zeer snelle manier goed geregeld.
Vakkundig ingepakt een vlot verloop van de verhuizing
Altijd snelle, keurige, vriendelijke service