De verhuizing is soepel verlopen. De medewerkers zijn vriendelijk, netjes, behulpzaam en bovendien deskundig.
Het verhuizen ging vlot en plezierig. Bij kenningmakingsgesprek werd er goede uitleg en adviezen gegeven. Ook communicatie met de receptie /administratie was plezierig. De verhuizers straalden veel rust uit en deden vakkundig hun werk. Ik neem mijn petje af voor het vele heen en weer lopen .
Interne verhuizing goed uitgevoerd
Werken netjes en welwillend Aardige en vakkundige verhuizers Zeker aan te bevelen
Helemaal tip top in orde. Klantgericht en meedenkend. Top personeel.
Goede. Verhuizers aan de telefoon was t minder
Korte verhuizing van boedel huiskamer in verband met bewerking parket. Uitstekende en snelle service zonder enige schade. Plezierige mensen die het werk doen. Wij zijn zeer tevreden.
Prima voorbereiding, uitvoering en nazorg. Flexibel en klantgericht in heel het proces. Afspraak = afspraak.
De verhuizing is voortreffelijk verlopen. De medewerkers warenbuitengewoon vakkundig en vriendelijk. Bij het uiladen en plaatsen in de juiste ruimtes wisten ze nog vrij precies waar de spullen vandan kwamen en wat de globale inhoud was. Uitvoering verliep vlot en zonder enig probleem
Alles verliep zo vlot en soepel! En sneller dan verwacht! En hele prettige vriendelijke verhuizers!
Netjes, efficiënt, snel. Goede adviezen.
alles prima!
Correcte heren, keurig en beleefd, zowel technisch als behulpzaam, jammer dat ik beide dagen regen had. Moet nog iets op uitgevonden worden, alles moest ik droog maken.
Perfecte service, zeer goede verhuizers, zeer plezierig in de omgang en met veel geduld en adequaat handelen.
Wij hebben eerder een verhuizing naar en terug van Brussel de diensten van Lagerberg gebruikt. Wij zijn erg tevreden erover. Dit keer meubels en spullen in opslag vanwege een verbouwing, en onze piano tijdelijk naar een ander adres gebracht.
Alles is zoals een verhuizing zou moeten zijn. En dat is al jaren - mijn ouders stonden nog in het bestand.
Een soepel en zorgeloos verlopen verhuizing, uitgevoerd door vakkundige, fatsoenlijke en vriendelijke behulpzame medewerkers. Een zeer aangename ervaring.
Super goed verlopen, aardige verhuizers. Geef hen grote compliment dat ze grote afstand op en neer moesten lopen.
Het team van Lagerberg heeft ons echt ontzorgd bij onze verhuizing. In alle rust hebben zij professioneel onze verhuizing verzorgd. Dank!
Vanaf het eerste moment liep het goed. Er ging veel rust uit van de vier mannen en die rust had duidelijk ook invloed op ons. Dit in combinatie met vakbekwaamheid en een ontspannen manier van omgaan met elkaar en met ons. Verhuizen is niet leuk maar het werd ons zo leuk mogelijk gemaakt. Waarvoor dank!
Verhuizing ging soepel, kasten mooi gedemonteerd en gemonteerd. keurige jongens !
They listened and responded to my needs and were able to place my furniture well and they put the furniture back together again well. Polite and professional listening service Thank you
Fantastisch bijgestaan door de Fa. Lagerberg in de stressvolle verhuisperiode. Snel contact, snelle levering van materialen en op de beide verhuisdagen konden wij alles met een gerust hart uit handen geven. Ook op onvoorziene zaken werd vakkundig gereageerd door de mannen die onze spullen verplaatsen en op onze aanwijzingen neerzetten in onze nieuwe woning.
Uitstekende verhuizing, vlotte en goede inpakkers. Volledig volgens de planning uitgevoerd en geen noemenswaardige schade. Bovenal een uiterst opgewekte en plezierige ploeg van vier verhuizers. Een aanrader!