Prima!
De intake was prettig. De adviezen waren heel fijn. Op de dag van de verhuizing hebben de medewerkers er ons goed doorheen gesleept. Vooral de adviezen en luchtige verhalen hielpen ons.
We hadden een verhuizing met 4 maanden meubelopslag. Er kwam echt een heel fijn team mensen, zo fijn dat we ook gevraagd hebben of ze na de opslag periode weer datzelfde team konden sturen. En dat werd geregeld. Ze zijn rustig, werken door en zijn voorzichtig. Kortom we raden het iedereen aan.
Alles goed geregeld.Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede prijs voor alle service.
Verhuisdozen werden tijdig gebracht (en na de verhuizing weer tijdig opgehaald). Ruim voldoende dozen en inpakpapier. Inladen en uitladen ging keurig, evenals lampen ophangen. Ter plekke werd uitstekend meegedacht met de plekken voor de kasten en het bed. Van begin tot eind goede communicatie.
De mannen waren meedenkend en allemaal even aardig
Ik ben heel tevreden.
Profi met de menselijke maar. Correct en vlot. Alles goed gestouwd . Flexibel en gewoon doorzetters. Kan ik van harte aanbevelen.
Vanaf het eerste contact voelde het goed. Heldere communicatie en duidelijke prijsafspraak. De verhuizing zelf verliep ook vlekkeloos. De verhuizers werkten snel en accuraat. Kwetsbare items werden goed ingepakt. We zijn dik tevreden over IJzerman Kampen BV!
De verhuizing werd volledig uitgevoerd zoals afgesproken.
De ervaring met IJzerman Kampen heb ik als zeer positief ervaren. Door de open communicatie weet je exact waar je aan toe bent en ze draaien hun hand niet om voor een wat lastiger klusje. Ook kun je heel makkelijk extra dozen aanvragen en is het voor de verhuizers geen probleem om iets extra's te doen. Het enige gekke was af en toe de communicatie onderling op de verhuisdag zelf. Er werden soms discussies gevoerd en er was soms een kleine woordenwisseling. Dat was voor mij als klant soms een beetje ongemakkelijk.
Verhuizing is volgens afspraak uitgevoerd door deskundig en vriendelijk team.
Prima materiaal en personeelsleden enige minpunt dat er toch een aantal dozen niet gemerkt waren waar ze vandaan kwamen wat erg lastig is als je medicijnen zoekt die je moet gebruiken,de wet van Murphy geldt dan en het zat letterlijk in de laatste doos.verder. zijn afspraken goed nagekomen
Prettig offerte proces, goede prijs. Vriendelijke eigenaresse, er was ruimte voor verandering van plannen gedurende het verhuisproces. Zowel inpakken als inladen en uitladen gingen soepel en zorgvuldig. Vriendelijke meedenkende verhuizers die goed samenwerken. Ik ben dik tevreden, verhuizing ging boven verwachting makkelijk.
Voor een verhuizing naar een andere regio heb ik IJzerman ingeschakeld. Ik ben zeer tevreden over hun goede service en het nakomen van de gemaakte afspraken. Alles is vakkundig van a naar b vervoerd.
De verhuizers waren op tijd op locatie, hebben in een hoog tempo alle te verhuizen spullen ingeladen en waren ook vlot met het uitladen en op de plek zetten van de spullen op de nieuwe locatie. Prima verhuisbedrijf!!
Fijne mensen, goed personeel.
Zelfs op korte termijn wordt er snel gereageerd en ingepland. Alles keurig uitgevoerd, fijn , vriendelijk en professioneel team.
Hele positieve ervaring met de verhuizers van IJzerman b.v. Vriendelijk, behulpzaam, zorgvuldig en kundig personeel.
Afspraken worden goed nagekomen, kasten zijn in no time uit elkaar en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet. Extra aandacht voor delicate spullen. Echt een top team.
Kwaliteit met goed personeel die weten hoe het moet.
Korte lijntjes, sterke mannen die netjes met onze spullen zijn omgegaan tijdens de verhuizing. Denken met je mee en zijn vriendelijk.
Professionele mannen. Alles naar wens verlopen. Niks stuk of beschadigd en alles ging erg snel.
Fijn om met dit bedrijf te verhuizen alles wordt top geregeld en goed in overleg
Betonstraat 23
8263BL Kampen