Vriendelijke verhuizers die van aanpakken weten, zeer tevreden
Adequaat. klantvriendelijk
De verhuizing is in basis goed verlopen. Wat ik wel vind is dat men voorzichtiger en met meer aandacht om kan gaan met kunst en de- en montage van kasten. Mijn schilderijen werden bijvoorbeeld met de lijst buiten op straat neergezet voordat ze in de speciale kunstbox werden geplaatst. Afgehaalde lampen werden niet in papier gewikkeld. En bij de- en montage van kasten zijn stukjes van planken gestoten en zijn deuren niet helemaal goed gesteld. Hier had ik meer zorg van de verhuizer verwacht. Bij het afronden van de verhuizing werden zwaardere dozen wat lakonieker in nieuwe huis gezet, waardoor er een aantal dozen opengescheurd zijn. Blijkbaar vonden ze deze te zwaar. Had voorkomen kunnen worden door te vragen de inhoud even te verdelen over twee dozen.
Prima geregeld, vriendelijke hulpvaardige jongens
Dit was de eerste keer dat we niet zelf verhuisden .Het is ons zeer god bevallen. Bij de opname thuis kwam man van Ijzerman keurig op tijd en nam alles netjes op.Op de verhuis datum was men op tijd en alles liep op rolletjes,zowel in Lelystad als in Gorinchem. Vakmensen. TOP!
Onwerkelijk snel verhuist. In iets meer dan een halve dag stond alles op z'n plek. Niks was teveel moeite om even in orde te maken. Echt geweldig gegaan.
Geen ruwe verhuizers de spullen worden met zorg behandeld
Goed opgezette actie v.w.b het inladen van de auto, alles ging in goed teamwork en in overleg met de klant. Toen het uitladen, wij hadden een buitenlift i.v.m, afmetingen interne lift. Beneden werd geladen, boven op balkon afgeladen, lege lift naar beneden, balk9n dozen werden verdeeld over de juiste ruimtes. Voordeel uitpakken, ging ook snel.
Ik zag vreselijk tegen de verhuizing op. Maar ik had me voor niets zorgen gemaakt. Het was een fijn team en niets was hun teveel. Ook al wilde ik soms iets op een andere plek hebben dan dat ze in eerste instantie hadden neergezet. Het was een hele klus, twee vrachtwagens vol, maar ze draaiden hun hand er niet voor om. Ik raad het iedereen aan om het op deze manier te doen. Met IJzerman verhuizingen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne en goede service en samenwerking. Met vriendelijke groet, Margriet Steenstra.
de mensen van IJzerman hebben alles keurig in overleg ingepakt en ongeschonden naar het nieuwe adres gebracht
De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd. Zij waren voorzichtig met de spullen en erg prettig in de omgang. Fantastisch dat ze mijn bank die niet in de lift paste via de trap naar de vierde etage hebben gebracht!
Hulpvaardige en sympathieke verhuizers met kennis van zaken.
Een belletje was voldoende om een offere aan te vragen. De taxateur was deskunig en heeft de omvang van de te verhuizen spullen goed ingeschat. Hierop is een concurrerende offerte uitgebracht. Op de dag van de verhuizing waren de verhuizers stipt op de afgesproken tijd. De verhuizers werkten voorzichtig maar vlot door. Ook het uitpakken van de spullen ging vlot. Het verhuisteam heeft zich vriendelijk, deskundig en hulpvaardig opgesteld.
De verhuizing was een plezierige gebeurtenis. Voor de verhuizing was er een bezoek van een medewerker om de inventaris op te maken. De dag zelf zijn de meubels en dergelijk snel en vakkundig verplaatst van de ene woning naar de andere. De omgang en service was buitengewoon en prettig.
Al het personeel is vriendelijk! De leiding en de verhuizers weten wat nodig is. En ze stralen rust uit waardoor ikzelf ontstresste.
Vooraf komt er iemand om de verhuizing door te nemen en offerte op te maken. Prijs is prima in verhouding met werkzaamheden. Afspraken worden nagekomen, bij vragen makkelijk telefonisch bereikbaar. Verhuizing op de dag zelf is gegaan zoals verwacht. Tip: op verhuislijst mag staan; 'denk aan koffie/thee melk en suiker etc. voor de verhuizers' (ik was melk en suiker in alle hectiek vergeten) :)
Verstaan hun vak zeer goed, 1 kleine schade wordt direct gemeld en opgelost.
Vriendelijk en netjes werken
Vier vriendelijke heren die zeer vakkundig mijn verhuizing hebben gedaan
Afspraken zijn correct nagekomen. Er werd snel en systematisch gewerkt zodat het huis in enkele uren leeg was. Alles is vervolgens naar de derde verdieping getakeld, zonder dat enige schade is ontstaan. 's Avonds had ik weer een leefbaar huis.
Had met professionele mensen te maken die verstaan hun vak.
Vakmensen die op professionele manier een verhuizing verzorgen
Het maken van de offerte was voor ons niet helemaal overzichtelijk en transparant het leek op een soort inschatting van de werkzaamheden. Wat erg fijn was, was de mogelijkheid om een week van te voren definitief aan te geven wat er verhuisd moest worden. De afstemming over het er uithalen en het terugplaatsen van een raam op de eerste verdieping (op jullie verzoek) was moeizaam. De uitvoering door de verhuizers was goed en daar zijn we zeer tevreden over. Vakmensen die vriendelijk en prettig in de samenwerking waren. Minpunt was het feit dat er door het verhuisbedrijf niet gezorgd was voor een oplossing voor feit dat de verhuiswagen inclusief lift/ laadklep de hele weg blokkeerde, waardoor het verkeer geregeld moest worden. Dit was van te voren bekend en hier had m.i actie op gezet moeten door bijvoorbeeld de stadswachten/ handhavers te informeren. Al met al zijn we zeer tevreden over de uitvoering en vinden we de randvoorwaarden matig.
Betonstraat 23
8263BL Kampen